evleneli 3 hafta oldu ancak ...

askosu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2013
9
0
36
İstanbul
evleneli 3 hafta oldu ancak bakireliğim hala devam ediyor eşimle sürtünme yolu ile ilişkiye giriyoruz ben korkularımı yenemiyorum oda ilk seferinde vajinama boşaldı ve ben hala regl olmadım 2 hafta geçti hastaneye gideceğim ama çok merak ediyorum zar bozulmadan hamile kalınabilir mi?

evleneli 3 hafta oldu ancak bakireliğim hala devam ediyor eşimle sürtünme yolu ile ilişkiye giriyoruz ben korkularımı yenemiyorum oda ilk seferinde vajinama boşaldı ve ben hala regl olmadım 2 hafta geçti hastaneye gideceğim ama çok merak ediyorum zar bozulmadan hamile kalınabilir mi?

Canim kendini sal esinle iliskiye gircegin zaman kasma kendini korkma bi anlik bisey o zaten o ilk iliskiden sonra kendin istiyceksin iliskiye girmeyi demedi dme :-) aslinda hamile olabilirsin cnku kizlik zarinda yani hymen de ufak ufak delikler oluyo adet oldugmuzda vucudumuzdan adet kanini atabilmemiz icin ve eger esin tam zarın oraya bosalmissa o deliklerden iceriye gitmisse olma riskin vr unutma isterse hepsni bosalsn isterse 1 zerre bosalsn yinede hamile kalabiliyosun .. ve genelde herkes ilk geceden cok korkar cunku disardan insanlarin anlattigina gore ilk gece cok acili ve agrilir gecer ama hicte oyle bisey yok tam tersi kendinle gururlanman gerek ter temiz bi kiz olarak esinke evlenmissin ve hayatindaki seni sahiplencek tek erkek o esinle iliskiye girmeyi tekrar dene ama kendini asla kasma esinin vucudunun sicakligi senin vucuduna deyince ona daha cok baglanicaksn ve esini daha bile cok sewmeye basliycaksin :-). Bak ben evleneli 1 sene oldu ilk gece kendimi hic kasmadim esime biraktim cokta mutlu olduk ikimz hatta suan 9 aylik hamileyim pazartesi gunu kizimi kucagima alicam sezeryanla allah sanada nasip etsn insallah :-) ama o bakirelik gidicek arkadas okadar ben guveniyorum sana :-) ve eger suan hamileysen kizlik zarin durdugu icin normal dogum yapamaya bilirsin hayatim guzel haberlerini bekliyorum sakin sikma canini :-) :-)

Aahh canımm ben de neredeyse 1 ay boyunca sürekli kendimi kastım zorlandım. Hatta doktora sordum var mı hala diye birkaç ay sonra :1: Kendini sıkma, hoşlandığın şeyler varsa onları yaptırt eşine ki rahat edesin.. Belki biraz acıyacak ama inan ki 5 dk bile sürmüyor acısı.. Arkadaşın dediği gibi daha sonraları kendin isteyeceksin :1:
Bu arada vajinismus iken hamile kalanlar var elbette.. Doktora görünmende fayda var.. Zarı doğumda yırtıyorlar diye biliyorum ayrıca..

canım cok korkuyorsan eczaneden bır tane emla krem al vajınanın içine sık sonra hemen uyusuyor ılışkıye gır acı felan hissetmezsin bende kullandım doktor vermıstı :34:

Bu sıkıntıyı ben tam 6 ay cektım
kız kız dolastım :)))))
cok sukur gectı
spermlerın hareket etme ozellıgı oldugu ıcın hamıle kalma ıhtımalınde var
ama ınsallah once ılıskıye gırersın sonradan hamıle kalırsın yoksa dahada zor hale gelıor korku

Canım hamile kalmak o kadar kolay değil ama imkansızda değil kalan varmış test yap evde adetin geçiktiyse sıkıntı yapma kendine

Arkadasim ben de 1 aylik evliyim ve biz ilk gunden beri birlikte olamadik oyle canim aciyordu ki.balayi falan berbat oldu ben de doktora gittim acaba tam olmadi da ondan mi aciyor diye.Doktor vajinamin cok dar oldugunu bu yuzden canimin acidigini ama zamanla gececegini soyledi kayganlastirici uysturucu falan verdi.Simdi yine baslarken canim aciyor ama sonra geciyor biraz agriyo yine de hic zevk filan yok tabi.Belk sende de boyledir doktora gitsen iyi olur.Ve evet hamile kalindigini dumustum ama seninki psikolojik olabilir doktora git.

Biz bu isi yavas yavas yaptik ben herkese de bunu tavslye ediyorum illa ilk gece olcak diye bisey yok
Surtunuyoruz diyoaun zaten o bi rahatlama ve acilma yaratiyo biraz iceri biraz daha erken sonra tam bi birlesmeyi sen istiyceksin
Cocuk istemiyosan da esin prezeevatif kullansin sende skinti yasamamis olursun
Hamilelelige gelince 3haftalik evliyim diyosun adetim 2hafta gecikti diyosun
O zaman evlendiginde yumurtlama donemin gecmisti ve bence hamile olma ihtimalin cok cok dusuk
Cunku yumurtlama adetten 14gun once oluyo

hamile kalma ihtimalin var elbette.. kendini rahatlatmalısın sürtünme ile zevk alabiliyorsan sorunlu bir durum değildir diye düşünüyorum.. kafanda bitirmelisin hayal et ve gerçekten istemeye çalış eşin anlayışlı sanırım ama oda sana gerçek manada kavuşmak istiyordur bunu düşün eğer yeterince ıslanamıyorsan kayganlaştırıcı kullanın bebe yağıda kullanabilirsiniz birkaç deneme ile başarılı olursunuz umarım.. fanteziler kur kafanda işe yarıcak görürsün:)(:

Canim hayirli haberlerini bekliyodukk kayboldun gozukmuyosun hic ben sana bu mesaji yazdgmda hamileydim simdi kizim dogdu ve 23 gunlukk :-) umarm sende hamilesindir o guzel duyguyu rabbim sanada yasatirr .. ee anlt bkm yendin m korkunu :32:

Arkadasim ben de 1 aylik evliyim ve biz ilk gunden beri birlikte olamadik oyle canim aciyordu ki.balayi falan berbat oldu ben de doktora gittim acaba tam olmadi da ondan mi aciyor diye.Doktor vajinamin cok dar oldugunu bu yuzden canimin acidigini ama zamanla gececegini soyledi kayganlastirici uysturucu falan verdi.Simdi yine baslarken canim aciyor ama sonra geciyor biraz agriyo yine de hic zevk filan yok tabi.Belk sende de boyledir doktora gitsen iyi olur.Ve evet hamile kalindigini dumustum ama seninki psikolojik olabilir doktora git.
zevk konusunda hiç bi problemimiz yok çok şükür ama korkmuzu da yendik sonunda :)

Canim kendini sal esinle iliskiye gircegin zaman kasma kendini korkma bi anlik bisey o zaten o ilk iliskiden sonra kendin istiyceksin iliskiye girmeyi demedi dme :-) aslinda hamile olabilirsin cnku kizlik zarinda yani hymen de ufak ufak delikler oluyo adet oldugmuzda vucudumuzdan adet kanini atabilmemiz icin ve eger esin tam zarın oraya bosalmissa o deliklerden iceriye gitmisse olma riskin vr unutma isterse hepsni bosalsn isterse 1 zerre bosalsn yinede hamile kalabiliyosun .. ve genelde herkes ilk geceden cok korkar cunku disardan insanlarin anlattigina gore ilk gece cok acili ve agrilir gecer ama hicte oyle bisey yok tam tersi kendinle gururlanman gerek ter temiz bi kiz olarak esinke evlenmissin ve hayatindaki seni sahiplencek tek erkek o esinle iliskiye girmeyi tekrar dene ama kendini asla kasma esinin vucudunun sicakligi senin vucuduna deyince ona daha cok baglanicaksn ve esini daha bile cok sewmeye basliycaksin :-). Bak ben evleneli 1 sene oldu ilk gece kendimi hic kasmadim esime biraktim cokta mutlu olduk ikimz hatta suan 9 aylik hamileyim pazartesi gunu kizimi kucagima alicam sezeryanla allah sanada nasip etsn insallah :-) ama o bakirelik gidicek arkadas okadar ben guveniyorum sana :-) ve eger suan hamileysen kizlik zarin durdugu icin normal dogum yapamaya bilirsin hayatim guzel haberlerini bekliyorum sakin sikma canini :-) :-)
çokk sevindim gözünüz aydınnn bn hala hamiş miyim bilmiyorum sürec devam etmekte bakirelikte bitti çok şükür artık göreceğiz neler olacak :)

Canim hayirli haberlerini bekliyodukk kayboldun gozukmuyosun hic ben sana bu mesaji yazdgmda hamileydim simdi kizim dogdu ve 23 gunlukk :-) umarm sende hamilesindir o guzel duyguyu rabbim sanada yasatirr .. ee anlt bkm yendin m korkunu :32:
canım iş yoğunluğu nedeniyle giremiyorum nete o yüzzden şükür yendik korkumuzu gözünüz aydın olsun allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütsün inşallah ben ddaha bilmiyorum hamille oldumu 1 ay beklicem :D

Back
X