evleneli 3 hafta oldu ancak bakireliğim hala devam ediyor eşimle sürtünme yolu ile ilişkiye giriyoruz ben korkularımı yenemiyorum oda ilk seferinde vajinama boşaldı ve ben hala regl olmadım 2 hafta geçti hastaneye gideceğim ama çok merak ediyorum zar bozulmadan hamile kalınabilir mi?
evleneli 3 hafta oldu ancak bakireliğim hala devam ediyor eşimle sürtünme yolu ile ilişkiye giriyoruz ben korkularımı yenemiyorum oda ilk seferinde vajinama boşaldı ve ben hala regl olmadım 2 hafta geçti hastaneye gideceğim ama çok merak ediyorum zar bozulmadan hamile kalınabilir mi?
zevk konusunda hiç bi problemimiz yok çok şükür ama korkmuzu da yendik sonunda :)Arkadasim ben de 1 aylik evliyim ve biz ilk gunden beri birlikte olamadik oyle canim aciyordu ki.balayi falan berbat oldu ben de doktora gittim acaba tam olmadi da ondan mi aciyor diye.Doktor vajinamin cok dar oldugunu bu yuzden canimin acidigini ama zamanla gececegini soyledi kayganlastirici uysturucu falan verdi.Simdi yine baslarken canim aciyor ama sonra geciyor biraz agriyo yine de hic zevk filan yok tabi.Belk sende de boyledir doktora gitsen iyi olur.Ve evet hamile kalindigini dumustum ama seninki psikolojik olabilir doktora git.
çokk sevindim gözünüz aydınnn bn hala hamiş miyim bilmiyorum sürec devam etmekte bakirelikte bitti çok şükür artık göreceğiz neler olacak :)Canim kendini sal esinle iliskiye gircegin zaman kasma kendini korkma bi anlik bisey o zaten o ilk iliskiden sonra kendin istiyceksin iliskiye girmeyi demedi dmeaslinda hamile olabilirsin cnku kizlik zarinda yani hymen de ufak ufak delikler oluyo adet oldugmuzda vucudumuzdan adet kanini atabilmemiz icin ve eger esin tam zarın oraya bosalmissa o deliklerden iceriye gitmisse olma riskin vr unutma isterse hepsni bosalsn isterse 1 zerre bosalsn yinede hamile kalabiliyosun .. ve genelde herkes ilk geceden cok korkar cunku disardan insanlarin anlattigina gore ilk gece cok acili ve agrilir gecer ama hicte oyle bisey yok tam tersi kendinle gururlanman gerek ter temiz bi kiz olarak esinke evlenmissin ve hayatindaki seni sahiplencek tek erkek o esinle iliskiye girmeyi tekrar dene ama kendini asla kasma esinin vucudunun sicakligi senin vucuduna deyince ona daha cok baglanicaksn ve esini daha bile cok sewmeye basliycaksin . Bak ben evleneli 1 sene oldu ilk gece kendimi hic kasmadim esime biraktim cokta mutlu olduk ikimz hatta suan 9 aylik hamileyim pazartesi gunu kizimi kucagima alicam sezeryanla allah sanada nasip etsn insallah ama o bakirelik gidicek arkadas okadar ben guveniyorum sana ve eger suan hamileysen kizlik zarin durdugu icin normal dogum yapamaya bilirsin hayatim guzel haberlerini bekliyorum sakin sikma canini
canım iş yoğunluğu nedeniyle giremiyorum nete o yüzzden şükür yendik korkumuzu gözünüz aydın olsun allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütsün inşallah ben ddaha bilmiyorum hamille oldumu 1 ay beklicemCanim hayirli haberlerini bekliyodukk kayboldun gozukmuyosun hic ben sana bu mesaji yazdgmda hamileydim simdi kizim dogdu ve 23 gunlukkumarm sende hamilesindir o guzel duyguyu rabbim sanada yasatirr .. ee anlt bkm yendin m korkunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?