evleneli iki sene olcak hala alışamadım, bekar günlerimi ve ailemi özlüyorum :(

Ya şu tarz şeyleri bile katagorize etmeye çalışıyosunuz çok garip gerçekten şu kadar olmalı bu kadar olmalı diye.. size evliliğe adapte olamamıssınız eşinizde farkında ve buna engelmolmaya çalışıyor... arkadaş zorlamı evlendiriyolar. Herkes farklı farklı kimi düşkün kiöi değil aileye bumkadar aileye düşkünmolupnyeni aile kurmaya çalışamları anlamıyroum.. evet tqbikide omlar aileniz ama yeni bir aile kurmuşşunuz buna alışmaya çalısın.. sizde artık nir ailesiniz bunu kafanızda oturtun

Iki yildir evli biri hala bekarcgunlerini ozluyorsa, o evlilikte problem oldugunu gosterir. Umdugunuz gibi olmamais demekki evliliginiz. Birde kendi ailesinde, cok ilgi gorup sevilen kadinlar, evlenince ayni sevgiyi, degeri goremeyince, evlilige adapte olamadigi gibi, akli da surekli ailesinde, eski gunlerinde kalir. Bence bunu da goz onunde bulundurmali konu sahibi.
Ailenizle gorusmek icin illa esinizinde gelmesini beklemeyin. Yalnizda gorusebilirsiniz. Aileniz bunun icin ayiplamaz sizi endise etmeyin.

eşin gelmesin siz gidin diyenler eşim evdeyken benim gitmem de karsı tarafa hoş olmaz bu konuda esim de aynı düşünüyor ve hafta sonları ikimizde evdeyız hafta içi de aksam onu evde bırakıp gidemeyeceğime göre beraber gitmemiz en güzeli. ben her dakika ailemle birlikte olalım demiyorum. ama eski bir yargı var insanların üzerinde erkek ailesiyle görüşülür ama kızın ailesi ikinci planda onlarla sık sık görüşmeye gerek yok. sorun adaptasyonsa hiç evden cıkmayım o zaman baska yere de gitmeyim. kv yle sık görüşmem nasıl evliliğimi kötü etkilemiyorsa ve esimin hoşuna gidiyorsa ailemle hafta bir görüşüp hasta kardeşimi görmekte beni mutlu ediyor.
annesiyle aynı sitede oturanlar varmış inanın bi iki sokak ötemde olsalar iş çıkışları bende uğrar görürüm evime gecerim içim rahat olur özlemim diner ama öyle bi durum söz konusu değil dolmuşla otobusle bi ssati bulur gelmem.
bence esimde ailemden uzaklaştırıp evliliğime adapte etmeye calışıyor benı ama böyle yaparak zihnimi bölüyor ve aksıne evliliğime konsantre olamıyorum canım sıkılıyor.

Evet katiliyorum size
Esiniz hagtada 2 kere annesine gitmek istese bu sferde calisiyorum yoruluyorum esim haftada 2 gun gitmek istiyoir ama ben istemiyorum dfiye konu acardiniz
Hem esiniz haftada 2 gun gorusmek zorunda degil ki
Siz gidin gorun gelin
Demek ki ayda 1 yetiyor esinize

ben esimin ailesiyle haftada 2 3 kez görüşüyorum yazdım ama gözünüzden kaçmış demekki. ve işten yorgu argın geldiğim halde sadece hazır yemek bulurum gerısını ben yaparım bulaşıklar cay hızmet vs . aman yorugunum oturuyum da ugrasmayım demem. oda yoruldun zaten aman kızım sen dur demez o oturur ben hızmetımı ederım ve sıkayetlenmem. (ben bu sekilde iyi niyetli dvranırken kii hanı gelinim ya ben mecburum guyaa !! ) ben bunları yaparken benm istegimin çok görülmesi zoruma gidiyor sorunum o

dün de böyle bir konu açılmıştı yine aynı düşünüyorum abartılıyor :KK14: tek başınıza da pekala gidebilirsiniz niye hoş olmasın ki onu anlamadım 1-2 saat oturup dönersiniz eve

Pardon esinizin aileside bulundugunuz sehirdemi?
Eger oyleyse oraya ne siklikla gidiyosunuz?
Hepsinide gectim eger ki ailesi oldugunuz sehirde deilse kendi kendine farkli seyler dusunuyo olabilir kendi ailesi uzakda sizinde surekli gorusmek istemeniz gibi mesela..

dün de böyle bir konu açılmıştı yine aynı düşünüyorum abartılıyor :KK14: tek başınıza da pekala gidebilirsiniz niye hoş olmasın ki onu anlamadım 1-2 saat oturup dönersiniz eve

ama eşim yanlız gitmemide istemiyor. beraber gidelim diyor, beraber gitmek içinde onun paşa gönlünü beklemek gerekiyor :/
hem niye hersey onların düşüncelerine göre biz onları kırmıuoruz istediklerini yapıyoruz da onlar nıye bızım bu dusuncemızı önemsemıyor

Bosversene gorusmek istemezse görusmesin,kendin haftada bir iki git gel..kendide ne zaman gelmek isterse,gelsin seninle beraber.
Senin ailenle her hafta gorusmek istemeyen insan,kendi ailesine karsi da ayni uzakliktadir umarim.yoksa senin ailene gitmeyelim ama benim ailemle gorusmek zorundayiz her hafta diyorsa eger iste o zaman cikar tirnaklarini..ben nasilsa kendi ailem icin seni zorlamiyorsam,kendim istedigim zaman gidip görusuyorsam sen olmadan,sende beni mecbur tutma,cunki bende her hafta sonumu senin ailenle gecirmek istemiyorum dersin.

onlarlada yakınız. eşimin babası vefat etti kv mle hafta en az 2 kez görüşüyoruz. ben onlara gitmöeyelim görüşmeyelim demiyorum ki onlara da gidelim kadın yanlız yanında olalım. ama aileme de uzak olmayalım istiyorum
Aynı durumu ben yaşadım ya kv ye , daha çok gidiyorduk anneme ben tek gidiyordum yada kv de akşama kadar durup annemde 3 4 saat (oda rekorumuz yani)duruyorduk. En son eşime durumu anlattım ve bu nedenle bundan sonra anneme kaç kere gittiysek beraber onun annesinede okadar gideceğimizi hatta gerekirse anneme gittiğimizde saat tutacağımı ve annesindede okadar oturacağımı söyledim . Baştan sinir küpü oldu tabi ama sen beni bu hesaba yapmaya zorladın sen nasıl özlüyor san bende özlüyorum dedim. Sen annene tek te gidiyorsun haftada 2 3 kere ama dedi. Benim tek gitmem anneme senin için yeterliyse sende annene tek gidersin ozaman dedim. Bir süredir sorun yok. Ama anneme tek gitmeme laf etmez eve o gelmeden gelip evdeki işimi yemeği ihmal etmem bende hiç

slm kızlar kafam duman gene estiler benimkiler :KK43: :KK43: evleneli neredeyse iki sene olcak (gerci bir sene iş gereği eşimden ve ailemden farkı sehirde yasamak zorunda kaldım ) ama hala ara ara aklıma bekar günlerim geliyor. önceden aileme ablalarıma yiyenlerime cok vakit ayırırdım ama evlenince evlilik bi taraftan, iş bi taraftan vakit ayıramaz oldum. ben calışıyorum diye kendimi soyutlıycak biri değilim ama eşim ailemlerle sık sık görüşmekten yana değil. yanı yakın oturuyoruz ne olur sankı haftada bir iki görüşşek. hadi bir bari olsa ama neymiş her hafta görüşmeye ne gerek varmıs ben artık evliymişim. annemlere bu pazar değil gecen pazar gittim onda da esim yoktu azcık durdum bi bucuk saat filen. diorum ki akşam gidelim neymiş efendim bu haftasonu ablamlarda görmüşüz. gördük ama evlerinde ziyarete gitmedik ki pazarda ben tek gitmiştim o çalışıodu kendisi gitmeyeli bi ay oluo nerdeyse ama yeni gördük diyo.. ne zaman böyle bişey istesem hep bi bahanesi oluyor o zamanda ben kapana sıkışmış gibi hissediyorum. evlilikten soğuyorum. bi yol gösterin ne yapabirim :KK43:
yani ben aynı sehirlerde bu kadar yakın otururken eşimin onlarla arasına bu kadar mesafe koymaya calımasına anlam veremiyorum. buda benı cok dusunduruyor hasta olcam dıye korkuyorum :'(

sizin eşinizle paylaşımlarınız (bence) size zevk ve heyecan vermesi bakımından ailenize girmeniz yada eşinizle birlikte gitmenziden daha çok heyecan vermeli. Ama bu zamnlaraınızı heyecanı coşkuyu eşinzile yaşamadığınızdan ki 2 sene olmuş hala ailenizle bağlılığınız adı altında yitiriyorsunuz. Demek istediğim aidieyet oluşmamış. Muhtemelen siz ailem ailem diye tutturduğunuzdan bunu eşinizle aranızda kurmamışsınız. Bakın eşinizde bence hiçbir sorun yok adamın ne mecburiyeti var her dakika sizin ailenizle birlikte olsun. Siz onun ailesiyle oluyor musnuz? E hiç değilse kendi evnizde eşinzile aranızda biz olun. Sizin evvelAllah kendinziden ve eşinizden başka kimseye ihtiyacınzı yok ki...

ama eşim yanlız gitmemide istemiyor. beraber gidelim diyor, beraber gitmek içinde onun paşa gönlünü beklemek gerekiyor :/
hem niye hersey onların düşüncelerine göre biz onları kırmıuoruz istediklerini yapıyoruz da onlar nıye bızım bu dusuncemızı önemsemıyor
dinlemeyin o zaman gidin istediğiniz zaman evet burda eşiniz biraz bencilce davranıyor hoş değil :KK43:

Sen haftada onun annesine 2-3 giderken onun ayda bir yeter düşüncesi çok sinir bozucu. Şimdi hak verdim size. Sizde o zaman eşit olalım deyin sizinkilere ne kadar sürede gidiliyorsa onun ailesine de öyle olsun..

Eşiniz mesafeli olmaya çalışıyor gibi. Bekar hayatınızda ki gibi olamazsınız elbet.Vakit ayırmanız gereken eşiniz,eviniz var. Bu durumun canınızı sıktığını eşinizle konuşup her hafta olmasa da iki hafta da bir birlikte gidebilirsiniz..

Sende kendin görüş onada mi karisiyor.
amann bosver bunaltma kendini
en azından istedigin gibi bir evlilik yapmışsın
en azindan olmayacak insanlarin agzina evlenemedin evde kaldin diye pelesenk olmadin..

ben işi inada dökmek aileleri kıyaslamak istemiyorum. ona su kadar gittik bu kadar durduk bunda böyle yaptık dıye. ben kv lere zaten gidiyorum ve vicdanımda gitmem yada gelmesın demeye elvermez kadın yanlız..
esimle yanlızken gayet guzel vakit geciriyoruz ve ilgisi sevgisi herseyı cok guzel heyecanımızı kaybetmedık hıc. ama bu konuda anlaşamıyoruz. belki de esim aileme olan sevgımı baglılığımı kıskanıp araya mesafe koymaya calışıyor olabılır oda geliyor aklıma.
bu arada sık sık demissiniz ama ben öyle hergun görüşelim gideyim iki gün onlarda yatayım demıuorum. haftada bır gun de olsa görüşelim istiyorum..

Kendi ailemize de eşin onayıyla gideceğiz artık, daha neler..
Kendi gelmeyebilir o gelmiyor diye bende evde oturacak değilim. Bu arada haftada 1 görüşmek ideal bana göre.

Gönül ister herkes birbiriyle iyi anlaşsın, iyi vakit geçirsin ama olmuyor işte bazen, benim bi eniştem de böyle hemde 20 yıldır, o kadarcık mesafede bir kere teyzeme eşlik edipte anaanneme geldiğini bilmem ama teyzemi de engellemez..:KK14:

Iki sene oldukca uzun, artik alisma vakti.
Arkadaslara katiliyorum, haftada bir cok bana göre.
Adamlar pek hoslanmaz öyle cok gelip gitmelerden.

Benimde esim aradabir gider, ben kafama estigi gibi giderim yalniz.
Hep böyleydi bizde.
Kendin git, keyfine bak bosver.

Back
X