Evlenemedim...

Kızlar benim derdim evlenememiş olmak. Yaşım 33. Çok şükür aile kuramamış olmaktan başka sıkıntım yok. Uzun yıllar yalnız yaşadım. Şimdi ailemle yaşıyorum. Arkadaş çevrem iyi, maddi bir sıkıntım yok. Ama hayatımda keşke sevdiğim, güvendiğim biri olsa diye içimden geçiriyorum. Annem de çok üzülüyor, ara sıra dertleniyor keşke sen de yuvanı kursaydın diye. Önceleri çok kafama takardım, ağlardım. Baktım pek bir şey değişmiyor şu aralar daha az takılır oldu bu konuya. Ama yine de hiç takılmıyor değilim. Bazen diyorum sanırım kaderimde yok. Arkadaşlarımla yemeğe gidiyorum, konuşulan konu hep aile, çocuk, bakıcı. Biraz sıkılıyorum da açıkcası. Başka arkadaşlar da konular açmışlar, onları da okudum. Kurslara yazıl, sosyal çevreni genişlet filan denilmiş. Aslında ben sosyal bir insanım, çevrem de var. Ama uygun insan yok. Ne dersiniz bu konuda arkadaşlar?

bende 34 yaşında evlendim..
kafama takmayı bırakınca..heekes evlenmek zorunda değil ki bende teyze olarak yaşarım derken..
herkesin bi nasibi var derler..seninde var muhakkak..
ben beklentileri çok yüksek olan biriydim..

Zamanla bu alkol almasın siyasi görüşümüz ayni olsun Allah korkusu olsun seviyesine indi ve evet 4 aylık evliyim ve eşim bu kriterlerde..

Yani nasibimiz bi yerde bizi bekliyor..

Sizi kınayan yok ki hanfendi. Herkesin derdi kendine. Sizin derdiniz eşiniz evliliğiniz. Konu sahibinin derdi evlenmek. Sizin bu yaptığınız başka birisinin derdini küçümsemek gibi birşey. Evli olanların amaaaaaan evlenmeyin diye yorumlarından bana da gına geldi. Her konuda illaki birkac kişi yazıyor.
Hortt!! Ne yazdigimi bile unuttugum konuyu hortlatmak nedir ya? Size mi yazmisim ayrica? Muhattap almayiniz beni yorumum hosunuza gitmezse. Tobe ya.

Dondurabilirsiniz ama bir kaç defa da toplama işlemi yaptırmalısınız. Çözülürken heba olabiliyormuş yumurtalar. Bir arkadaşım için sormuştum en son 7200 TL demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam işlem başına.
Arkadaşınızın yumurta rezervi az mı? Çünkü araştırdığım kadarıyla Türkiye de keyfe göre yapılmıyor sonradan yasa değiştiyse ben de faydalanıyım

Yaşınız gayet uygun. Ben sizden çok çok sonra evlendim. Ne kaybettim? Hiçbir şey. Hayatı da dolu dolu yaşadım. Bu kadar aşık olmasam yine evlenmezdim. Sonuç olarak, bir şey değişir her şey değişir. Ummadığınız bir anda hayatınız bambaşka bir yola girecektir.

Kızlar benim derdim evlenememiş olmak. Yaşım 33. Çok şükür aile kuramamış olmaktan başka sıkıntım yok. Uzun yıllar yalnız yaşadım. Şimdi ailemle yaşıyorum. Arkadaş çevrem iyi, maddi bir sıkıntım yok. Ama hayatımda keşke sevdiğim, güvendiğim biri olsa diye içimden geçiriyorum. Annem de çok üzülüyor, ara sıra dertleniyor keşke sen de yuvanı kursaydın diye. Önceleri çok kafama takardım, ağlardım. Baktım pek bir şey değişmiyor şu aralar daha az takılır oldu bu konuya. Ama yine de hiç takılmıyor değilim. Bazen diyorum sanırım kaderimde yok. Arkadaşlarımla yemeğe gidiyorum, konuşulan konu hep aile, çocuk, bakıcı. Biraz sıkılıyorum da açıkcası. Başka arkadaşlar da konular açmışlar, onları da okudum. Kurslara yazıl, sosyal çevreni genişlet filan denilmiş. Aslında ben sosyal bir insanım, çevrem de var. Ama uygun insan yok. Ne dersiniz bu konuda arkadaşlar?
Nasip ya canım arar tarar bulamazsın.Ama o gelir seni beklemediğin anda bulur.Senin de kaderine biri yazılmıştır elbet.Sen şimdilik bekarlığın keyfini çıkar bence

önce evlenmeye niyet edin, Allahım evlenmek istiyorum karşıma iyi birini çıkar dua edin, gönülden isterseniz bir anda kapılar açılır inşallah. kuzenlerim 37sinde bile evlenip çocuk sahibi oldu, umutsuz olmayın

Arkadaşınızın yumurta rezervi az mı? Çünkü araştırdığım kadarıyla Türkiye de keyfe göre yapılmıyor sonradan yasa değiştiyse ben de faydalanıyım
45 yaşında. Henüz evlenemedi. Rezervi de epey azaldı. Evet keyfe keder olmuyor ama dondurma işlemi yapılabiliyor.

bence akışına bırakın, ne zaman ne zaman diye düşündükçe daha da kaçıyor sanki bir şeyler.
zaten sizin için en doğru zamanda oluşacaktır her şey

her şey nasibe bağlı. Benim de hiç bir ilişkim yolunda gitmedi. Yaşım oldu 27 evet bende yuva kurup anne olmak istiyorum ama nasibin karşına çıkmassa olmuyor sabır edip beklemekten başka asla bir caremiz yok canım

Hepsine yazdım seninkine de yazayım.
Hayattan kaçırdığınız hiç birşey yok buna emin olun.

Evlililer bekar rolmak istiyor, bekarlar evli :)
5 yılda bir falan insan psikolojisi başa sarıyor kanımca..

bende 34 yaşında evlendim..
kafama takmayı bırakınca..heekes evlenmek zorunda değil ki bende teyze olarak yaşarım derken..
herkesin bi nasibi var derler..seninde var muhakkak..
ben beklentileri çok yüksek olan biriydim..

Zamanla bu alkol almasın siyasi görüşümüz ayni olsun Allah korkusu olsun seviyesine indi ve evet 4 aylık evliyim ve eşim bu kriterlerde..

Yani nasibimiz bi yerde bizi bekliyor..

Sizinle aynı durumdayım bende bazen herkes evlenmek zorunda değil bende teyze olarak yaşar yeğenlerime adarım kendimi diyorum ve 34 yaşına gireceğim yıl sonu umarım oda aynı olur :))) Bu arada bende geçen yıl nişan attım 30'da tanışıp. Olmayınca gerçekten olmuyor. Böyle şeylerin akışta güzel olduğunu hayat öyle böyle gösteriyor bize. Allah her şeyin hayırlısı versin.

Back
X