evlenememe korkusu

Yani canim sende biraz acik gozlu ol madem evlenmek istiyosun goruyoruz cirkin kizlarin yaninda ykisikli zengin erkekler var neden cunku o kizlarlarin ozguveni saglam ko yapiyo bunu seninde kendine ozguvenin olsun pasif olma aktif ol..ailen de cok tuhaf zamani gelince aile baalar evlen demeye birilerini bulmaya

peki niye arkadaş edinemiyorsun
niye dışlanıyorsun
önce kendinle ilgili halletmen gerekn durumlar var bence
yoksa evlensen bile sağlıklı bi evlilik olmaz
ya da 40 yılın başında biri sevdi beni diye gözü kapalı her şeyi kabul edersin
bilmiyorum.konuşmadan önce düşünürüm karşımdakini kırmamak için.sessiz sakin biriyim.sorsanız iyi insan derler.ama herkes uzak duruyor.hep ben ararım arkadaşlarımı yoksa bir meraba diyen olmaz.akrabalarda böyle soğuk.bir türlü anlıyamadım sorunu

Yani canim sende biraz acik gozlu ol madem evlenmek istiyosun goruyoruz cirkin kizlarin yaninda ykisikli zengin erkekler var neden cunku o kizlarlarin ozguveni saglam ko yapiyo bunu seninde kendine ozguvenin olsun pasif olma aktif ol..ailen de cok tuhaf zamani gelince aile baalar evlen demeye birilerini bulmaya
anneme diyorum ama evlenme diyor.evlenirsen mutsuz olursun diyor.oda haklı ama yinede böle demesi saçma geliyor

bilmiyorum.konuşmadan önce düşünürüm karşımdakini kırmamak için.sessiz sakin biriyim.sorsanız iyi insan derler.ama herkes uzak duruyor.hep ben ararım arkadaşlarımı yoksa bir meraba diyen olmaz.akrabalarda böyle soğuk.bir türlü anlıyamadım sorunu

bence sen başkalarını kırmamak için falan gerçek kendini saklıyosun
insanlar samimiyetsiz olanı farkederler hemen
doğal olsan kendin olsan içinden geldiği gibi davransan inan daha çok arkadaşın olur

Sen arama iste hep sende disli ol kimseye yaranilmaz bu hayatta arayarak sessiz kalarak kimseye yaranilmaz sen geri cek kendini her zaman kimseye muhtac degilsin

anlıyorum.ama benide anlayın belki buraya başka biri evlenemiyorum diye yazsa bende saçmalama felan derdim ama işte kendime gelince olmuyor
ben yalnızlıgı cok seven biriyim. eşim ile tanışmasaydım asla evlenmeyi asla düşünmüyordum.
bu yuzden seni anlasamda yazdıkların kesinlikle normal gelmiyor

anneme diyorum ama evlenme diyor.evlenirsen mutsuz olursun diyor.oda haklı ama yinede böle demesi saçma geliyor
Neye dayanarak mutsuz olursun diyo sende ne problem varsa öyle diyo sende annene demiyosun anne benim yasitlarim evlebdi benimde zamanim geldi sen neden boyle dusunuyosun diye

bence sen başkalarını kırmamak için falan gerçek kendini saklıyosun
insanlar samimiyetsiz olanı farkederler hemen
doğal olsan kendin olsan içinden geldiği gibi davransan inan daha çok arkadaşın olur
belkide doğal olmadığım için kasıntı oluyorum buda itici duruyordur.bilmiyorum ki.ama ağzıma gelenide olduğu gibi demek istemiyorum

Neye dayanarak mutsuz olursun diyo sende ne problem varsa öyle diyo sende annene demiyosun anne benim yasitlarim evlebdi benimde zamanim geldi sen neden boyle dusunuyosun diye
öle ddimde.onları bir kaç yıl sonra görürüm ben diyo.kendi mutsuz evlilik içinde.bnde öle olacağımı düşünüyor

Ben de 32 yaşındayım geçen yıl nişanlanıp ayrıldık.5 yıllık ilişkiydi.Şimdiler de arkadaşlar birileriyle tanıştırma peşinde uygun biri çıkmıyor uygun olmasa da iyi niyetli biri istiyor şimdi karar veremiyorum.Aslında bir yuvam olsun işe git gel yemek yap ,alışveriş yap , çamaşır ütü vs hayatıma bir koşturma gelsin istiyorum.Anne olmayı da çok istiyorum.Ama düğün dernek herşey de gözüme büyüyor:halay: Bilmiyorum ben ne olacağım

Sen arama iste hep sende disli ol kimseye yaranilmaz bu hayatta arayarak sessiz kalarak kimseye yaranilmaz sen geri cek kendini her zaman kimseye muhtac degilsin
ama o zamanda yalnız kalıyorum.tanımıyor gibi davrananlar bile oldu :( çok şaşırmıştım

Ben de 32 yaşındayım geçen yıl nişanlanıp ayrıldık.5 yıllık ilişkiydi.Şimdiler de arkadaşlar birileriyle tanıştırma peşinde uygun biri çıkmıyor uygun olmasa da iyi niyetli biri istiyor şimdi karar veremiyorum.Aslında bir yuvam olsun işe git gel yemek yap ,alışveriş yap , çamaşır ütü vs hayatıma bir koşturma gelsin istiyorum.Anne olmayı da çok istiyorum.Ama düğün dernek herşey de gözüme büyüyor:halay: Bilmiyorum ben ne olacağım
çok haklısınız.hakkınızda hayırlısı olsun

Umarim en yakin zamanda gonlunuze gore birini bulursunuz.

ama o zamanda yalnız kalıyorum.tanımıyor gibi davrananlar bile oldu :KK43: çok şaşırmıştım
Kalirsan kal canim sen millete hic hi turlu yaranamazsn ac bilgisayari film izle kendi kendine ondan bin kat iyidir buraya takil birda derlesiriz bosver oyle insanlari

canim milleti hep arayip sorarak sessiz kalarak mi sosyalleseceksn

Back
X