- 20 Aralık 2007
- 5.300
- 5.780
- 398
Konu sahibi sorunlu zaten bi erkekten once tedavi olmasi lazim.Size katiliyorum konu cirkinlik guzellik degil zaten cirkin diye begenmedigimiz insanlara yakisikli insanlar talip olabiliyor biraz sosyal olmak ve ozguvenli olmak onemli olanCirkin die karsina birsinin cikmadigi dusuncesi bana sacma geliyor. Gercekten guzel olmayan yakin arkadasim hayatimda karsima cikmayacak kadar iyi bir adamla evli ve adam askindan öLüyor arkadasima. Zaten bu kiyasa gore en erken evlenenler en guzellerimiz mi?
40 yasinda karsina hala kimse cikmayan arkadasim var her zaman sikayet eder ben cok mu cirkinim diye. Ama hic disari cikmaz hic bir yere gitmez ona bir adam selam verse ters ters bakar durusu oyle serttir ki insanlari korkutur kacirir resmen. Olay tip de degil haytini nasil idame ettirdiginde. Konu sahibine esin vefat etse aldatsa dovse daha mi dediklerinde evet daha iyi herseye raziyim atlatirim yeterki evleneyim diyebiliyor. Burdan bile konu sahibinin evlilikten once kendisini duzeltmesi gerektigini anliyoruz zaten...