Evlenemez, evlensem de hamile kalamaz mıyım ?

mor cilek

Epistemolojik üye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2015
595
200
53
Utanarak yazıyorum fiziken çok şükür başka sıkıntım yok güzel olduğum da söylenir.
Ama sırf bu konudan kendime güvenim azalıyor
25 yaşındayım aklımdan bu konu hiç çıkmıyor,
Bir ilişkiye başlamaya korkuyorum, başlasam da evlendiğim gün adam beni boşar diye düşünüyorum.
Göğüslerim çok küçük, yani baya küçük neden gelişmedi anlamıyorum, sebebini bilmiyorum.
Çok düzenli adet oluyorum ama hiç ağrı çekmiyorum.
Adeti ağrısız geçen hamile kalamazmış.
Bir de göğüslerim küçük ya çocuğum olmaz sanırım.
Korkuyorum çook.
Evlendiğim gün göğüslerimin neredeyse yok gibi olduğunu gören adam sırf bu yüzden beni boşar mı ?.
Daha bekarım bir ilişkim de yok ama bu sorular yüzünden kabuslar görüyorum.
İlişkiye başlamaya korkuyorum.
Başlasam da bastırılmış bu korkum yüzünden bir noktada başka sebepten bitiyor.

daha neler boyle saçma düşüncelerle kendınızıde kafanıza yormayın sancı çekıp göğüsleri olanbayanlardanda cocugu olmayanlar var bu sadece Allahın nasıp kısmetı görünüşünüz yapınızda oyle.

Utanarak yazıyorum fiziken çok şükür başka sıkıntım yok güzel olduğum da söylenir.
Ama sırf bu konudan kendime güvenim azalıyor
25 yaşındayım aklımdan bu konu hiç çıkmıyor,
Bir ilişkiye başlamaya korkuyorum, başlasam da evlendiğim gün adam beni boşar diye düşünüyorum.
Göğüslerim çok küçük, yani baya küçük neden gelişmedi anlamıyorum, sebebini bilmiyorum.
Çok düzenli adet oluyorum ama hiç ağrı çekmiyorum.
Adeti ağrısız geçen hamile kalamazmış.
Bir de göğüslerim küçük ya çocuğum olmaz sanırım.
Korkuyorum çook.
Evlendiğim gün göğüslerimin neredeyse yok gibi olduğunu gören adam sırf bu yüzden beni boşar mı ?.
Daha bekarım bir ilişkim de yok ama bu sorular yüzünden kabuslar görüyorum.
İlişkiye başlamaya korkuyorum.
Başlasam da bastırılmış bu korkum yüzünden bir noktada başka sebepten bitiyor.

çok komik şeyler yazmışsın :)
neden ağrısız adet olanın çocuğu olmasın ki?

Adeti ağrısız geçen neden hamile kalamazmış? Göğüsleriniz küçükse neden hamile kalamazsınız? Çok çok küçükse en fazla emzirme sıkıntınız olur.

Göğüsleriniz yüzünden boşayacaksa zaten boşasın boşverin. Şu forumda hangi üyenin fiziği mükemmel sanıyorsunuz? Evli üyelere sorun bakalım hepsi 90-60-90 birer Adriana Lima mı? Değiller, değiliz. Hepimizin fiziksel kusurları var, çünkü normal insanlarız.

Ayrıca bu derece kompleks yaptırıyorsa size estetik olabilirsiniz.

Çok saçma düşünceler bunlar neden çocuğun olmasın göğüslerin küçük diye öyle saçmalık olur mu yahu... hele hele ağrısız adet olman vs çoğukla hiçbir alakası yok. Düzenli olması büyük bir artı mesela ama diğerleri çok alakasız.
belki silikon yaptırabilirsin ilerde.. eşinde sıkıntı yaparsa küçük olmasını

Bu kadar rahatsızsan silikon yaptırırsın bence
hamile kalma kısmı ise tamamen sacmalık 12 yasından berı agrısız adet goruyorum ve hep gecıyor uzerıme o kadar farkında olmadan oluyor velhasıl 1 yasayan cocugum var hamıle kalıyorum

göğüslerin küçük diye evlenecek kişi hiç evlenmesin,önce göğüslerine baksın öyle alsın o zaman .Sizi siz olduğunuz için kabul etmeli olduğunuz gibi ,ağrısı olan hamile kalamazmış da nerden çıktı ,ay bir yaşıma dha girdim valla , bu düşüncelerle sağlıklı bir ilişkiniz olmaz çünkü özgüven eksikliği var sizde

Saçmalama tabiki ya böyle şeylere takılıpta hayatı kendine zindan etme belki sen kocan olacak adamda beğenmeyeceğin şeyler bulacaksın ayrıca seni alacak olan Ada'm seni her halinle kabullenmeli söyleyeceklerim bu kadar herşeyin sonunu Rabbim bilir bu arada sonunu düşünen asla kahraman olamaz bunu da unutma tatlım

Ben 25 yaşında olduguna inanamadım bu hurafelere nasil inanirsin hadi hic bisey bilmiyosun diyelim elinde internet var biraz arastir lutfen ayrica ozur dileyerek söylüyorum bu kadar bilincsiz biri anne olmasin zaten..once bilinclen sonra düşünürsün

Komşu teyzenin biri bigün laf olsun diye atmış ortaya böyle bişeyi .

Tıp dismonere diye regl için ayrı ağrı ismi koyduğuna göre aprı olmamasıda gayet normal.

Silikon taktır mutlu olucaksan

Kusura bakma ama senmi cahilsin sana bunları söyleyenlermi anlamadım. Göğüs küçüklüğü ağrısız adet falan ne ilgisi var bunların gebe kalamamakla. İçini rahatlatacaksa söyleyeyim. Göğüslerimi eşim büyüteçle buluyor, kendimi bildim bileli ağrısız regli olurum. Ne eşimle sorun yaşadım nede gebelik sorunu yaşadım.

adet ile cocougun alakası yok..

göğüslerin kucuk ıse ,evlenecegın kişi elbet göggüslerının kucuk olduğunu anlayacaktır ..göğüs takıntısı olan bı adamsa eger kucuk göğüslü ise zaten sana yanaşmaz.

sen kendın sorun edıyor musun önemlı ola bu ..sen menmunsan başkasına neee..

Senin bir tedavi işi vardı,ona başlasaydın bunlara takılmazdın...
Kendine ve çevrene zarar verebilecek potansiyelin olduğunu düşünüyorum...:KK14:

Back
X