Evlenemez, evlensem de hamile kalamaz mıyım ?

Kusura bakma ama senmi cahilsin sana bunları söyleyenlermi anlamadım. Göğüs küçüklüğü ağrısız adet falan ne ilgisi var bunların gebe kalamamakla. İçini rahatlatacaksa söyleyeyim. Göğüslerimi eşim büyüteçle buluyor, kendimi bildim bileli ağrısız regli olurum. Ne eşimle sorun yaşadım nede gebelik sorunu yaşadım.
cidden mi ben de bir tek benim küçük sanıyordum

Adam istediği için değil, kendiniz istediğiniz için yaptırın yaptıracaksanız. Ki bu kadar sorun ediyorsanız da yaptırın, niye yaptırmıyorsunuz?
günah diye bir de kesilip biçilmek istemiyorum aslında

Utanarak yazıyorum fiziken çok şükür başka sıkıntım yok güzel olduğum da söylenir.
Ama sırf bu konudan kendime güvenim azalıyor
25 yaşındayım aklımdan bu konu hiç çıkmıyor,
Bir ilişkiye başlamaya korkuyorum, başlasam da evlendiğim gün adam beni boşar diye düşünüyorum.
Göğüslerim çok küçük, yani baya küçük neden gelişmedi anlamıyorum, sebebini bilmiyorum.
Çok düzenli adet oluyorum ama hiç ağrı çekmiyorum.
Adeti ağrısız geçen hamile kalamazmış.
Bir de göğüslerim küçük ya çocuğum olmaz sanırım.
Korkuyorum çook.
Evlendiğim gün göğüslerimin neredeyse yok gibi olduğunu gören adam sırf bu yüzden beni boşar mı ?.
Daha bekarım bir ilişkim de yok ama bu sorular yüzünden kabuslar görüyorum.
İlişkiye başlamaya korkuyorum.
Başlasam da bastırılmış bu korkum yüzünden bir noktada başka sebepten bitiyor.
Eski kafalı hurafeye inanan insanların yanında cokmu takıldın ne.olurmu öyle şey araştır az ilim var bilim var yapma bacım 25 yasindasin

Utanarak yazıyorum fiziken çok şükür başka sıkıntım yok güzel olduğum da söylenir.
Bir ilişkiye başlamaya korkuyorum, başlasam da evlendiğim gün adam beni boşar diye düşünüyorum.
Göğüslerim çok küçük, yani baya küçük neden gelişmedi anlamıyorum, sebebini bilmiyorum.
Korkuyorum çook.
Evlendiğim gün göğüslerimin neredeyse yok gibi olduğunu gören adam sırf bu yüzden beni boşar mı ?.

Yani seni üzmeyi hiç istemem ama bu kadar hurafeyi nereden öğrendin ya
Hamile kalmanın göğüsle,ağrıyla ne ilgisi var
Göğüs küçüklüğü de sorun değil artık, her erkek büyük göğüs sevmez, duruma göre istersen büyütme estetiği yaptırabilirsin, artık sorun değil böyle şeyler

evlenmeden once findik kadar memelerim vardi. pko hastasiydim ayrica cikolata kisti, yumurtlayamama gibi birsuru kadin hastaligiyla bas etmek zorunda kaliyordum. evlendim 1,5 ayda hamile kaldim. ve o findik memelerimle cocugumu 21 ay emzirdim ben biraktirmasaydim 1 yil daha emerdi eminim.eger evlendigin adam seni meme buyuklugunle yargilaycaksa sen cok yanlis ata oynamissin gecmis olsun denir anca. ya gencecik insanlarsiniz nerden buluyorsunuz bu safsatalari da inaniyorsunuz bilmiyorum. bilmedigimiz konular elbette dolu bu hayatta bunun yolu ya uzmanindan ogrenmek yada bilimsel bir kaynaktan ogrenmek. kocakari soylentilerine inanmayin nolur. bu forumda boyle konulari ozellikle gencler aciyor. gercekten uzuluyorum bu nedir.

Korkuyorum çook.
Abaaauu 40 bohça altindan mi ciktin geldin, bu ne bicim "kocakari"agzi? Dert mi araniyoraun napiyorsun sen? Agrisiz adet gecirmek nimetinden memnuyetsiz olmak icin boyle bir bahane uretildigini hic bilmezdim. Kadin dogum uzmani olsam seni yerin dibine sokardim, iyi ki degilim ama bu halimle bile yerin dibine sokmamak icin zir zaptediyorum kendimi.

Gogus kucukmus de mutsuzmus, oyle seven yok mu? Ne memeliler gordum kollarinda kocalari yoktu...
Evlendiginde mehirini bozdurup kendine meme yaptirabilirsin, mehir senin meme senin (Meme isin garantisiyse mehirle kendini cifte garantiye almis olursun) Bu fikri begenmediysen biraz para biriktirip estetik cerraha yonlenebilirsin. Yalniz cidden is memede bitmiyor.
Kendini sev, kendine kiymet ver, dişler ve gülüş onemli, bakimli olmak önemli. Koca ararken kendini kocatmadigin gunler dilerim...

Korkuyorum çook.
Sacmalama allah aşkına benimde adetim agrisiz geçer 2bucuk yaşında oğlum var ve ilk korunmadgmz anda hamile kaldım ben ne güzel iste agrisiz düzenli adet döngün var daha ne istiyon göğüslerini de takma kafana hamile kalınca büyür:anneadayı:

öyle söylediler.
hiç hissetmiyorum ben adet olduğumu ama 1 hafta sürüyor

Keşke bende ağrısız olsam ve 1 hafta sürse.
hem ağrılı olur hem gergin hemde 3 gün gelir biter.
Bence sende takıntı olmuş bunlar gerçekten dert edilecek şeyler değil.
Ha göğüslerin adama küçük gelirse zamanla da büyümezse silikon yaptırırsınız sıkıntı değil.
Ama çocukla hiç alakası yok bu saydıklarının.

"Elletince büyür" desinler istemissin ama büyümez, yaş o iş
*(o da kocakari söylemidir, sen elletince büyür hurafesine inanmaya basla otekileri boşla)

Korkuyorum çook.

Sağlık açısından yorum yapamayacağım bilmiyorum.
Göğüslerinizin küçük olması utanılacak bir şey değil.
Göğüslerinizi olduğundan büyük göstermek için sütyenin içine pamuk falan doldurmuyorsanız çokta şok olmaz dediğiniz kadar küçük ise .:confused:
Evlenip evlenemeyeceğinizi biz bilemeyiz ama evlenmeden de hamile kalabilirsiniz.Mümkündür yani ama kalmak ister misiniz bilemedim?

Son yorumum ise kendinize güvenin azcık erkeklere bu kadar ipleri vermeyin.
Genellikle evlenmek tek arzunuz gibi okuyorum sizi.

Yahu memesi küçük diye karısını boşayacak adamla evlenecek kapasiteniz yoktur herhalde. Bunun önce bir tanışma faslı var ya hani, zaten o sırada çözersiniz adam o kadar öküz mü değil mi diye... Nasıl biriyle evlenmeyi düşündünüz de böyle tuhaf bir korkuya kapıldınız aklım almadı doğrusu. İnsan, memelerinin küçüklüğünden değil, düşüne düşüne böyle bir adamla evlenmeyi mi düşündüm diye endişeye kapılmalı. Yeryüzünde adam mı kalmadı da böyle bir hanzoyla evlenmeyi düşünüyorsunuz?

Adet olayına da gelince, ben her ay sancısından yatağa düşen, duvarları tırmıklayan, kusan, arada da ağlayacak cinsten feci adet sancıları çekiyorum da ne oldu? Tüp bebekle hamile kaldım en sonunda. Böyle kulaktan dolma bilgilere itibar etmeyiniz. Gerçi ben öyle bile duymadım, nereden duydunuz bunu Allah aşkına? Hurafelerimizin zenginliği ağzımızı açık bıraktıracak cinsten. :KK53:

Sağlık açısından yorum yapamayacağım bilmiyorum.
Göğüslerinizin küçük olması utanılacak bir şey değil.
Göğüslerinizi olduğundan büyük göstermek için sütyenin içine pamuk falan doldurmuyorsanız çokta şok olmaz dediğiniz kadar küçük ise .:confused:
Evlenip evlenemeyeceğinizi biz bilemeyiz ama evlenmeden de hamile kalabilirsiniz.Mümkündür yani ama kalmak ister misiniz bilemedim?

Son yorumum ise kendinize güvenin azcık erkeklere bu kadar ipleri vermeyin.
Genellikle evlenmek tek arzunuz gibi okuyorum sizi.
evet evlenmeyi çok istiyorum :))))
evlenmeden nasıl hamile kalıcam ?

Onlar evlenince buyur canm merak etme esin oraya calissin bol bol:)benmkilerde kucuk ama bir bebisim var ve sutumde var emziriyorumda sukur :)

Zayıf minyon tipliysen gögüslerin kücük olabilir biraz kilo alsan daha iyi duruma gelir ki zaten hamilelik doğum derken ister istemez vücut değişiyor.bu arada hamileliğin gögüsle değil rahimle alakasi var.

evlenmeden once findik kadar memelerim vardi. pko hastasiydim ayrica cikolata kisti, yumurtlayamama gibi birsuru kadin hastaligiyla bas etmek zorunda kaliyordum. evlendim 1,5 ayda hamile kaldim. ve o findik memelerimle cocugumu 21 ay emzirdim ben biraktirmasaydim 1 yil daha emerdi eminim.eger evlendigin adam seni meme buyuklugunle yargilaycaksa sen cok yanlis ata oynamissin gecmis olsun denir anca. ya gencecik insanlarsiniz nerden buluyorsunuz bu safsatalari da inaniyorsunuz bilmiyorum. bilmedigimiz konular elbette dolu bu hayatta bunun yolu ya uzmanindan ogrenmek yada bilimsel bir kaynaktan ogrenmek. kocakari soylentilerine inanmayin nolur. bu forumda boyle konulari ozellikle gencler aciyor. gercekten uzuluyorum bu nedir.
geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.
Sanırım kendime güvenim yok.
Benimkiler de cevizden birazcık büyük

Korkuyorum çook.
Adet oluyorsun yani yumurtlama döneminden bu demek oluyor ki vücudun sağlıklı ve çocuğun olur.benimde göğüsleri minicik ti sürekli bişeyler doldurur veyahut büyük sutyen ler kullanırım ama evliliğim de hiçte sorun olmadı beğenmiyor almasın seni bunun için bosayacak adam adamı ki bunları sorun etme çocuğun olur korkma

Back
X