Evlenemez, evlensem de hamile kalamaz mıyım ?

Göğüs ile doğumun alakası yok.benimde göğüs ucum yok ve 70 sudyen takardım. Doğum yaptım uçta çıktı 90 sütyen de taktım şimdi75. Takılacak bişey değil. Bende doğuştan rahimin yok falan sandım. Allah korusun o daha zor bir durum. Hatta seninki ile kıyas edilemez
haklısın kusura bakmayın düşüncesizlik ettim galiba

Mor cilekcim kızma ama bu aralar biraz boşta mı kaldın
Yani düşünecek, meşgul olacak şeylersiz demek istiyorum yanlış anlama
Çünkü dışarıdan bakacak olursan ne kadar önemsiz detaylar olduğunu kendin de fark edebilirsin

Utanarak yazıyorum fiziken çok şükür başka sıkıntım yok güzel olduğum da söylenir.
Ama sırf bu konudan kendime güvenim azalıyor
25 yaşındayım aklımdan bu konu hiç çıkmıyor,
Bir ilişkiye başlamaya korkuyorum, başlasam da evlendiğim gün adam beni boşar diye düşünüyorum.
Göğüslerim çok küçük, yani baya küçük neden gelişmedi anlamıyorum, sebebini bilmiyorum.
Çok düzenli adet oluyorum ama hiç ağrı çekmiyorum.
Adeti ağrısız geçen hamile kalamazmış.
Bir de göğüslerim küçük ya çocuğum olmaz sanırım.
Korkuyorum çook.
Evlendiğim gün göğüslerimin neredeyse yok gibi olduğunu gören adam sırf bu yüzden beni boşar mı ?.
Daha bekarım bir ilişkim de yok ama bu sorular yüzünden kabuslar görüyorum.
İlişkiye başlamaya korkuyorum.
Başlasam da bastırılmış bu korkum yüzünden bir noktada başka sebepten bitiyor.

Bunlarla beynini kim yıkadıysa neyse..

Utanarak yazıyorum fiziken çok şükür başka sıkıntım yok güzel olduğum da söylenir.
Ama sırf bu konudan kendime güvenim azalıyor
25 yaşındayım aklımdan bu konu hiç çıkmıyor,
Bir ilişkiye başlamaya korkuyorum, başlasam da evlendiğim gün adam beni boşar diye düşünüyorum.
Göğüslerim çok küçük, yani baya küçük neden gelişmedi anlamıyorum, sebebini bilmiyorum.
Çok düzenli adet oluyorum ama hiç ağrı çekmiyorum.
Adeti ağrısız geçen hamile kalamazmış.
Bir de göğüslerim küçük ya çocuğum olmaz sanırım.
Korkuyorum çook.
Evlendiğim gün göğüslerimin neredeyse yok gibi olduğunu gören adam sırf bu yüzden beni boşar mı ?.
Daha bekarım bir ilişkim de yok ama bu sorular yüzünden kabuslar görüyorum.
İlişkiye başlamaya korkuyorum.
Başlasam da bastırılmış bu korkum yüzünden bir noktada başka sebepten bitiyor.
Göğüs yüzünden niye boşasın ki.. görümcemin de öyle hani yeni yetişirken göğüsler hafif kabarır ya çocukla genç kız arası olursun işte görümcemin öyle.. ama o memeden bi süt çıktı 3 sene emzirdi oğlunu.. sütün meme büyüklüğüyle asla ilgisi yok bunu doktorlar da söyler.. şekilci olmayan bi adamla sorunsuz bi evlilik yürütürsün.. zaten şekilci olduktan sonra kadın da adam da yürüsün gitsin hep çıtır kalcak değiliz ya..

Mor cilekcim kızma ama bu aralar biraz boşta mı kaldın
Yani düşünecek, meşgul olacak şeylersiz demek istiyorum yanlış anlama
Çünkü dışarıdan bakacak olursan ne kadar önemsiz detaylar olduğunu kendin de fark edebilirsin
psikiyatriste gittim ama ilaç verdi hiç konuşmadı benimle sen zaten her şeyin farkındasın dedi

Göğüs yüzünden niye boşasın ki.. görümcemin de öyle hani yeni yetişirken göğüsler hafif kabarır ya çocukla genç kız arası olursun işte görümcemin öyle.. ama o memeden bi süt çıktı 3 sene emzirdi oğlunu.. sütün meme büyüklüğüyle asla ilgisi yok bunu doktorlar da söyler.. şekilci olmayan bi adamla sorunsuz bi evlilik yürütürsün.. zaten şekilci olduktan sonra kadın da adam da yürüsün gitsin hep çıtır kalcak değiliz ya..
maşallah rabbim bana da nasip eder inşallah

Back
X