Evlenemez, evlensem de hamile kalamaz mıyım ?

seninle evlenen adam göğsün küçük diye boşayacaksa, zaten hayatını geçireceğin adam olamaz.
çok kafaya takıyorsan kilo al lömbür lömbür oluyor tecrübeyle sabittir.
adet olayları da hurafe. daha 20 li yaşlardasın, kafanı taktığın konulara bak.
git gez dolaş hayatını yaşa...

Tövbe estağfurullah dediklerinle ne alakası var çocuk olup olmamasının
Hiç takılma bunlara bende adet olduğumu hiç anlamam ağrım olmaz ama çocuğum var
Kafana takma böyle saçma şeyleri

Bu inanışlarla evlenip çocuk sahibi olma zaten. Lütfen biraz okuyum birde doktora muayene olup rahatlayın.

geecnlerde bi habe rvardi hatta kk ya eklenmus
101 yasinda bi nine çocuk dogurmus
o dogurduysa sen dunden dogurursun :)

benim bi tandigimin dedigin gibi gpgusleri çok kuçukdu yok gibiydi
tedaviyle ikizleri oldu
ama tesadufte olabilir tabi ssen sorunca o aklima geldi

Yaşında küçük değil ama öncelikle şunu bil
herkesin regli dönemi aynı olmaz ağrılıda olsa ağrısızda olsa anne olabilirsin ağrıyla alakası yok
küçük göğüste süt olmasaydı bende hiç olmazdı maşallah inek gibi sütüm vardı
küçük göğüslerim var(dı) ama evlendim çocuğum oldu
yaşım 39 oldu küçük göğüsleri kendime kompleks yaptığım için 6 ay önce göğüs büyütme ameliyatıyla göğüslerimi büyüttüm çokta mutluyum
yani kısacası küçük göğüslü bayanlarda evleniyor,doğum yapıyor,emziriyor merak etme hepsini yapabilirsin.

Bu kadar kafana takacağına ameliyat ol. Neden abartıyorsun ki?

Hayy Allah bu saçmalıkları söyleyen kim acaba?

Ölürcesine sancılı olur reglim.
Her ay böyle bu ay acile gittim hatta.

2 yıldır korunma yok, çocuk yok.

Palavralara aldırma diyorum :)

Sadece memelerin icin senle evlenmek isteyecek biri olmasin hayatinda, seni dunyanin en guzel kadini olarak gorsun insaAllah, önemli olan bu..

Keşke benimki de sizinki gibi kolay geçseydi ya bazı aylar hastaneli oluyorum o kadar kötü :KK43:

Adeti ağrısız geçen hamile kalamazmış cümlesini ilk defa duydum.. Göğüslerinle barışmayı öğren en iyi süper modeller küçük göğüslüdür. Küçük olabilir ama yuvarlak ve dik diye aynaya bak barış onlarla yani. Hiç mi olmadı özgüven terapisi gör olmuyosa estetik ol.
Kimse de seni küçük göğüslüsün diye boşanamaz, kadınlar küçük p.pili diye kocalarını boşuyo mu?

Çok yanlış şeylere inanmış, kafa yormuşsunuz yazık değil mi?!

Benim adetim çok aşırı sancılı olur ve kolay hamile kalmadım, 1sene bekledim nerdeyse.
Ayrıca göğüslerim 75-80 dir, küçüktür, bol bol da sütüm olmuştu. Eşimle de hiç muhabbeti dahi olmadı.

Sizi göğüs ölçünüze göre sevecek adamı almayın zaten,kimsenin fiziği ile dalga geçiyor musunuz? O halde kendinize de yapmayın bunu, bu asla sorun olmamalı. Herkes ister mükemmel vücut mükemmel güzellik ama herkesin yaradılışı farklı..
Allah sağlık versin, hiiç kafaya takcak bişey yok

Aynen öyle benim de büyük değiller ama tişörtlerim hep süt lekesi oluyor.

Canım bender ağrısız adet oluyorum....
Not.. 4.5 yaşındadır oğlum var.. bekarligimdan beri ağrısız adet olurum..

Ay cnm benimde reglimde cok sancim olur 2 veya 3 agri kesici almazsam yasayamam banada hep cok ilac icme cocugun olmaz derlerdi hamisim cok sukur :anneadayı:
Kucuk goguse gelince illaki vucut hatlarin bellidir yani memeye cok onem verem adam almasin yani :duduk:
Seven adam bu tip seylere onem vermez :kahve::KK11:

:halay:Canım Bnmde adetim agrısız geçer ama şu an hamileyim :anneadayı: hiç takılma böle şeylere ayrıca hamile kalınca gögüslerinde süt dolar büyür merak etme olmadı ilerde silikon yaptırıverirsin. Bu kadar kafana takma ayrıca büyümeleri için bitkisel bişeylerde araştırabilirsin.

Halkin batil inanclarina İnanmayin ole sey olur mu canim benim yengemde agri cekmiyo ama 4 tane cocugu var onla o cook farkli

Ağrısız geçti bütün reglilerim hiç fark etmezdim geldigini ve suan 5 aylik kizim var yani olmaz diye bisey yok. Ayrıca evliliği göğüsler kurtarmiyor takma kafana evlenecegin kişide kim bilir neleri görmezden gelcen boşver

goguslerini estetik yaptir ne olacak maddi durumun varsa kimler yaptiriyor kimler . diger konuya gelince benimde agrisiz olurdu cadi bir kizim var suanda onunla onun hic baglantisi yok yani hatta daha rahat gecer hamileligin...

Nerede yaşıyorsun,ne mezunusun?Bu çağda hiçbirşeyin yoksa internet var,bunlar nasıl sanrılar Allah aşkına?her kadının göğüs yapısı farklıdır,küçük göğüslü çok arkadaşım var bir sorun yaşamadılar isteyen de estetik yaptırdı.
ben de hayatım boyunca adet ağrısı çekmedim ve mutluyum bunun için.ne demek hamile kalınamazmış!ne alakası var?düzenli yumurtluyorsun adet oluyorsun bu yüzden ,işte !göğüslerin küçüklüğüyle ne ilgisi var hamileliğin?hormonların çalışıyorsa,yumurtalıkların rahmin yerinde ve sağlıklıysa hamile kalır insan..seni göğüs yüzünden boşayabilecek bir adamla neden evlenirsin ki zaten?senin benliğin yok mu kişiliğin yok mu?

http://i.hizliresim.com/L3P3JZ.png
böyle işte :(

canım evlıyım ve bekarken adetım cooook ağrılı gecer hatta afadersın ama kusardım ve hala aynı ne fazla ne az. Sunu da belırtım 1 yıldır bebek sahıbı olmak ıcın ugrasıyoruz. Hem canım Tum erkekler 90 beden gogus mu sevıyor kı. Takma kafana. :KK66:

Regl olduğunu tuvalete gidince fark eden bir arkadaşım var. Evlendi, 3 4 ay sonra yanlışlıkla gebe kalmış son sınıfı bebeğiyle beraber okumak zorunda kaldı. :confused:

Küçük memeleriniz sizi rahatsız ediyorsa estetik olabilirsiniz. Ama çok çok önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Canım çok aklına takılıyor anlaşılan bi kadın doğum uzmanına görünsen de sana hormon tahlilleri yapsa seninde için rahat olurdu hem bişey varsa evlenmeden tedavi olurdun hormonal durumdan bahsediyorum..

Ballısın çok haberin yok

Bu sacma sapan fikirleri kafandan at gulerler insana goguslerin hamile kalinca buyur bide seni gercekten seven biriyle evlenirsen goguslerini takmaz bile

Küçük göğüsün çaresi var herkes yaptırıyor kadınların çoğunluğu göğüslerinden memnun değil. Bazısı küçültmek ister bazıları büyütmek bazısının küçük olduğu halde sarkık ve şekilsizdir bazılarının fazla iridir göbeğine düşer. Ama bu sebeple boşananını görmedim. Çok rahatsızsan yaptırabilirsin bu ayıp ya da kötü bişey değil. Ayrıca reglisi sancılı olan kadınlar için çocuk sahibi olmak dahaa zordur derler tabi genelleme yapılamaz bazı sancılar miyom yüzünden olabiliyor doktor daha iyi bilir tabi ama sancısız ve düzenli olması çocuk sahibi olman konusunda daha şanslı olduğunu gösterir.

Bende ağrısız adet olanlardanım ve 10 aylık bir bebeğim var canım:)

Bende adet olduğumu hiç hissetmem ama 2 çocuğum var .gögüs meselesine gelince çocuk olmasına yakın büyüyorlar Can'ım sen üzme canını .hatta biraz küçülseler dersin büyüyünce de ...ya milletimizin içinde oturup sabahtan akşama kadar acaba bugün ne uydursam diye hususi düşünenler var galiba .kimden çıkıyor böle orjinal dikitler aklım almıyor hiç:bicak:

Cocukla bunlarin alakasi yok ..ayrica seni gogus icin seven erkekten de hayir gelmez zaten.. herkesin zevki de bir degil tabi :KK46:

ayy çok yanlış düşünüyorsun ne alaka bende hiç regl sancısı cekmezdim hemde hiç hatta gebeliğimin ilk haftalarında sancı çektiğimde doktor regl sancısı gibi mi dediğinde bilmiyorum ki o nasıl bişey diyordum şuan çok şükür sağlıklı şekilde devam ediyor gebeliğim yani bu düşüncen sacma ama diğeriylede birleştirince yanlış anlamayın ama kendi kendinize özgüveninizi kırıyorsunuz destek alın pskolojk. birde göğüs büyütme diye bir operasyon var çokta zor değil.

Benim de göğüsler küçük ama neyse benim popom büyük en azından :olamaz::KK48: ordan kurtarırım belki. Çocuk :KK46: konusuna gelecek olursak tanıdıklarım var küçük göğüslü cocukları oldu ama nasıl emzirdiler çocuğu onun orasını hiç bilmiyorum :KK48::KK48::KK48:

Bunlar Nasıl şehir efsaneleri böyle??
Vay ki, vay diyorum

Benim arkadaşımda hiç adet sancısı çekmedi 2 tane çocuğu var şimdi

Bu konu saka olmali heralde

ilk bahsettiğin şeyleri ilk defa duyuyorum ama gögüs konusunda destekli gögsünü olduğundan çok büyük gösteren südyen kullanma bu kandırmadan başka birşey olmuyor

ağrısız adet olanın çocuğu olmuyomuymuş, ben ağrıdan ölüyorum kıvranıyorum benim niye olmuyo o zaman :kızgın:

Seni begenen boyle begensin denebilir ama insan uzulur benimmablamin bir arkadasinin gogusleri gelismemis evlenmeden soylemis kocasi kabul etmis sorunda etmemis boyle erkekler var ama bu nasil soylenir soylenmelimidir bilmiyorum ...bu arada Hormon testi yaptirdinizmi?

Adeti ağrısız geçen hamile kalamazmış nedir yaa. 25 yaşında insansınız böyle bişeye nasıl inandınız acaba hayret doğrusu. Bu bdv'de daha ne kadar şaşırıcam bilmiyorum ucu bucağı yok heralde. Onun dışında göğüsleri küçük diye boşanılan bi bayanda ne gördüm ne de duydum. Bu da ayrı bi gariplik ama o konuda takıntı yapmışsınızdır bı sebeple sağlıklı düşünemiyorsunuzdur diye bişey diyemiyorum. Fakat adeti sancısız geçenin hamile kalamicağı sözüne inanmış olmanız tek kelimeyle ibret öyküsü.

benimde bekarken hiç ağrım olmazdı.iki kızım var bilmem anlatabildim mi:KK48:

dalga geciyorsun degil mi? yani insallah dalga geciyorsundur.

Utanarak yazıyorum fiziken çok şükür başka sıkıntım yok güzel olduğum da söylenir.
Ama sırf bu konudan kendime güvenim azalıyor
25 yaşındayım aklımdan bu konu hiç çıkmıyor,
Bir ilişkiye başlamaya korkuyorum, başlasam da evlendiğim gün adam beni boşar diye düşünüyorum.
Göğüslerim çok küçük, yani baya küçük neden gelişmedi anlamıyorum, sebebini bilmiyorum.
Çok düzenli adet oluyorum ama hiç ağrı çekmiyorum.
Adeti ağrısız geçen hamile kalamazmış.
Bir de göğüslerim küçük ya çocuğum olmaz sanırım.
Korkuyorum çook.
Evlendiğim gün göğüslerimin neredeyse yok gibi olduğunu gören adam sırf bu yüzden beni boşar mı ?.
Daha bekarım bir ilişkim de yok ama bu sorular yüzünden kabuslar görüyorum.
İlişkiye başlamaya korkuyorum.
Başlasam da bastırılmış bu korkum yüzünden bir noktada başka sebepten bitiyor.
Canim ne alaka adet sancısı çekmeyenin çocuğu olmaz ? Ben hiç adet sancisi nedir bilmezdim, çok şükür kizim var , ve ben polikistik Over olduğum halde hamile kaldim, benim gögüslerimde küçük eşimle 5 senedir evliyim :halay: boşamadı yani beni, böyle şeyleri bence kafana takma, Nadide Sultan gibi memelerin olsa ne olucak:kk77: ....

Benimde göğüslerim küçüktü evlenince 1 beden dogumlardan sonrada 1 beden daha arttı ideal oldu kafana takma çok büyük olanlar var onların durumu daha zor

Anlar boylese daha çok anlar merak etme bunu bilip gelir.

Ameliyat olmaya karar verirsen benden alıp sana ekletebiliriz :D

Bıçak korkun mu yoksa başta yazdığın boşar beni istemez sevmez memelerim yok görür .... korkusu mu hangisi daha ağır basıyor karar ver

Utanarak yazıyorum fiziken çok şükür başka sıkıntım yok güzel olduğum da söylenir.
Ama sırf bu konudan kendime güvenim azalıyor
25 yaşındayım aklımdan bu konu hiç çıkmıyor,
Bir ilişkiye başlamaya korkuyorum, başlasam da evlendiğim gün adam beni boşar diye düşünüyorum.
Göğüslerim çok küçük, yani baya küçük neden gelişmedi anlamıyorum, sebebini bilmiyorum.
Çok düzenli adet oluyorum ama hiç ağrı çekmiyorum.
Adeti ağrısız geçen hamile kalamazmış.
Bir de göğüslerim küçük ya çocuğum olmaz sanırım.
Korkuyorum çook.
Evlendiğim gün göğüslerimin neredeyse yok gibi olduğunu gören adam sırf bu yüzden beni boşar mı ?.
Daha bekarım bir ilişkim de yok ama bu sorular yüzünden kabuslar görüyorum.
İlişkiye başlamaya korkuyorum.
Başlasam da bastırılmış bu korkum yüzünden bir noktada başka sebepten bitiyor.
ne alakası var ya küçük göğüslü kaç tane hastam oldu resmen şakır şakır süt geliyor bebkleri olunca bunları niye düşünüyorsunuz ki. ayrıca ağrılı adet olanların hemen çocuğu oluyormuymuş ne saçma benimde hiç ağrım olmazdı ama bir kızım var bir 10 haftalık kalbi duran bebeğim var ve şuanda hamileyim ayrıca birde kimyasal gebelik yaşadım o zaman ne demeliyim 4 senede bu kadar çok gebelik yaşamış biri olarak ALLAH a şükür ağrılı adet olmuyorum yoksa her yıl bir tane doğururmuyum diye korkmam gerekirdi sanırım... canım bence seni sen olduğun için sevecek bir memesi küçük poposu büyük diye düşünmez. bir komşu ablamız vardı inanamazsın o kadar zayıftıki doğum yapar ertesi ay normal sıfır bedene dönerdi resmen kemik gibiydi çocuklarınıda hep emzirdi ve 3 çocuğu oldu bence bu söyledğin herşey nasip

Back
X