- 18 Ocak 2011
- 324
- 62
- 98
- Konu Sahibi 35mavi_siyah35
-
Hiç büyük birinin evi yok mu dede nine gibi orada olsun isteme kimsenin hayatı dört dörtlük değil malesef bu gibi şeyler oluyor.Herşey çok güzel.Anne ve baba bi araya gelmek istemiyor isteme-nişan için.Boşandılar ama bana karşı vazifelerini yerine getirmiyo kimse.Sadece babama gitseler vicdanen rahat olmayacağm babamın yaptılarından dolayı.Annemden isteseler bu kızın babası yok mu diyecekler.Hayatım için adım atamıyorum bu geleneklerden bıktım usandım hiçbişey yapamıyorum.annem de bi taraftan ailesiyle kalıyo diye bizim evimiz mi var nerden istesinler de bilmem ne de kafam allak bullak
bas nikahi gitsin kizHerşey çok güzel.Anne ve baba bi araya gelmek istemiyor isteme-nişan için.Boşandılar ama bana karşı vazifelerini yerine getirmiyo kimse.Sadece babama gitseler vicdanen rahat olmayacağm babamın yaptılarından dolayı.Annemden isteseler bu kızın babası yok mu diyecekler.Hayatım için adım atamıyorum bu geleneklerden bıktım usandım hiçbişey yapamıyorum.annem de bi taraftan ailesiyle kalıyo diye bizim evimiz mi var nerden istesinler de bilmem ne de kafam allak bullak
ayni konu mu? ayy anlamiyorlar nedense o zaman niye yaziyoruz kiAma geçen uzun uzun yazmadık mı
Bu olayı bu kadar büyütmeyin
Dışarıda organize edin
Annem ordan gelin çıkarsan el ne der diyo sonra baban da oraya yani ananemgile adımını atamazmışŞu gelenekler bir bitse keşke...
Bir daha evlenirsem sade bir nikah kıyacağım kesinlikle...
Anneniz ailesiyle yaşıyormuş, aile büyükleri vardır, anneanne dede gibi.. Babanıza da haber verirsiniz gelirse ne âlâ, gelmezse kendi bilir bence...
niye bu kadar taktiniz. Ben de ayniydim iki kez istendim.. Hemde baska sehirlerde .. Hic sknti olmadi hala da olmaz.. Sizi kabul esen boyle etsin.. Annem ve dayim dedem ilk burdan istensim sonra babamdan :)) hatta esim heycandan cicegi babama verdiydi hahah :)Herşey çok güzel.Anne ve baba bi araya gelmek istemiyor isteme-nişan için.Boşandılar ama bana karşı vazifelerini yerine getirmiyo kimse.Sadece babama gitseler vicdanen rahat olmayacağm babamın yaptılarından dolayı.Annemden isteseler bu kızın babası yok mu diyecekler.Hayatım için adım atamıyorum bu geleneklerden bıktım usandım hiçbişey yapamıyorum.annem de bi taraftan ailesiyle kalıyo diye bizim evimiz mi var nerden istesinler de bilmem ne de kafam allak bullak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?