- 24 Ekim 2019
- 731
- 1.536
- 63
- 29
- Konu Sahibi handemiray
çok düşünme bence evlilik diye gerçekten nerede olmadık biri var seni buluyor yoksa :) çağırma mı diyeyim çekme mi diyeyim bunun illaki bir adı vardır . Şöyle özet geçeyim geçen sene çok sevdiğim bir arkadaşım evlendi tek bekar arkadaşım oydu o da beni kimse almaz evde kaldım vırt zırt derken çok yanlış bir tercihe evet dedi. sonra güncelleme bana geldi herkes bak arkadaşın bile evlendi sen evde kaldın , sevdiğin yok mu diye diye beynimi kemirdiler. 1-2 ay küçük emrah moduna bağladım evlenemiyorum , düzgün bir ilişkimde olmadı evde kaldım diye tam o esnada alakaya maydanoz diyeceğim bir adam evlenelim diye baskı yapmaya başladı. işte sen evde kalmışsın seni alan olmaz artık , benimle evlen mutlu oluruz diye , adamı zaten istemediğimi söyledim yani bir tane ortak noktamız yok , sevmiyorum en azından insanın sevdiği biriyle evlenmesi lazım. En sonunda bu işi cozuttu seni benden başkası almaz kendine baksana sen vs diyerek dedim şu saatten sonra oluru varsa da olmaz. Gerçekten evlilik büyük sorumluluk ve çevre , eş , dost faktörleri çok etkiliyor benimde gerçekten bunalımda olduğum bir dönemde fazla etkiledi. Bir süre sonra mantıklı düşününce saçma bir karar olduğunu anlıyorsun. Kendini evde kalmış gibi kesinlikle düşünme herkesin nasibi vardır kendine odaklan , yapmak istediklerini yap hobidir ,kurstur vs diyeyim. uzun yazdım k.bkma çünkü bir şeyi çok istediğimizde olumsuzu çağırıp o buhranla evet diyebiliyoruz , gerçeği gördüğümüzde iş işten geçmiş olabiliyor. Bunu geçen sene bende yapabilirdim ucuz kurtuldum.