Evlenemiyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nevarbe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-1
Puanlar
1
Hayırlı geceler kardeşlerim ve ablalarım öncelikle beni yargılayacaksınız ama ben bir erkek olarak sizden görüş almak için buraya yazıyorum. Ben 35 yaşındayım ve bi türlü evlenemiyorum, daha önce 2 nişan yaşadım ama bi türlü kısmet olupta evlenemedim. Artık psikolojik olarak çok kötüyüm mutlu insanları görmeye dayanamıyorum, evet biraz sessiz biriyim ağzım laf yapmıyor ondan mıdır bilmiyorum kızları etkileyemiyorum, 2 nişandan ayrılma sebebimde ilki onca zamandan sonra ilk beni gördüğünden beri sevmediğini söyledi o yüzden bitti, ikinciside borçlu olarak evlenirsek aldığım maaşın bize yetmeyeceğini düşündü kendi ve ailesi o yüzden bitti. Psikolojik olarak hiç iyi değilim artık...

İlki sevmemiş, yapacak bi şey yok herkes sizi sevmek zorunda değil. İkincisi de haklı; ayağınızı yorganınıza göre uzatmayı bilmiyorsanız öğrenin önce sonra evlenin. Bi de buraya değil ekşiye yazın, onlar size hak verir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…