Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O benıherkesin olumlu özellikleri de var olumsuz özellikleri de.
yüzde yüz doğru insan diye bir şey yok. her şeyi aynı anda istemek insanı seçimsiz bırakıyor.
ben bu adamın olumsuz özelliklerine de tahammül edebilirim dediğiniz biri varsa doğru insan o kişidir.
tek olumsuz özellıgı hakaret etmesi ama benım yüzümden olduherkesin olumlu özellikleri de var olumsuz özellikleri de.
yüzde yüz doğru insan diye bir şey yok. her şeyi aynı anda istemek insanı seçimsiz bırakıyor.
ben bu adamın olumsuz özelliklerine de tahammül edebilirim dediğiniz biri varsa doğru insan o kişidir.
Olsun yıne istiyorumBosver cok da matah birsey degil zaten
Kaynana gorumce elti falan da istiyor musunOlsun yıne istiyorum
Evet nıye olmasın mecburuz bu hayat böyleKaynana gorumce elti falan da istiyor musun
Kaynana gorumce elti falan da istiyor musun
Allah bol versin o zaman mecbursanEvet nıye olmasın mecburuz bu hayat böyle
Çok yakışıklıydıEvlenmek için evlenirsen hayatının yanlışını yaparsın
Ne halt vardı da iş konusuna sorumluluk dıygusu vs her şeye takıldomn takılmasaydım mutluyduk evlıydıkÇok yakışıklıydı![]()
Demek istediğim bunuda kapsıyor kimseyle kara kaşı kara gözü için de evlenilmez çok insan var yakışıklı diye aldanıp evleniyor adam piskopat çıkıyor evliliğe uygunmu sana hayatın boyunca hayat arkadaşı çocuğun olursa iyi bir baba olurmu bunları göz önünde bulundur yakışıklılik güzellik geçici ha tabi onların yanına ek olarak yakışıklı da olursa tadından yenmez oda ayrı ama sırf yakışıklı diye aman aman diyim yapma yanarsınÇok yakışıklıydı![]()
Ev yemek temızlık buna takılmayan bırıydı gezelım evlenelım ben anne aramıyorum derdı rahat bırısıydı keşke hakaret etmeseydiDemek istediğim bunuda kapsıyor kimseyle kara kaşı kara gözü için de evlenilmez çok insan var yakışıklı diye aldanıp evleniyor adam piskopat çıkıyor evliliğe uygunmu sana hayatın boyunca hayat arkadaşı çocuğun olursa iyi bir baba olurmu bunları göz önünde bulundur yakışıklılik güzellik geçici ha tabi onların yanına ek olarak yakışıklı da olursa tadından yenmez oda ayrı ama sırf yakışıklı diye aman aman diyim yapma yanarsın
Allah bol versin o zaman mecbursan![]()
Bu yıl evlenmek istiyorumçok güzel yazmışsınız
Masanin altinda uzum yedin mi?Bu yıl evlenmek istiyorumyaş gecıyor
Yok bu yıl hiçbir şey yapmadım benı kımse bulmaz kı ondan telaşım bu burdakı kadınlar gıbı degılım azıcık sorunluyım ☺Masanin altinda uzum yedin mi?
Yas geciyor dediginde yas 27
Hayretsin![]()
Valla evlilikte öyle sizin hayallerinizdeki şeyler olmadığına eminimEvlenilecek insan nasıl bulunur ya neden kimse benım için gelmıyor ya bu devır neden degıstı yaEskıden bır kızı 100 kişi istermıs şimdı yok
ben evlenmek istegım için şuan olmuyor olabılor mı?
Kiz madem sorunlusun niye evlenmeye calisiyonYok bu yıl hiçbir şey yapmadım benı kımse bulmaz kı ondan telaşım bu burdakı kadınlar gıbı degılım azıcık sorunluyım ☺![]()
Neren sorunlu?Yok bu yıl hiçbir şey yapmadım benı kımse bulmaz kı ondan telaşım bu burdakı kadınlar gıbı degılım azıcık sorunluyım ☺![]()
Hope küstü heraldeSana burada kaç kişi yazdı da anlamıyorsun artık yaşayarak göreceksin. Evlilik çocukken oynadığımız evcilik oyununa benzemiyor. Hadi evli insanların yaşantısını bilmiyorsun sana toz pembe görünüyor evlenirim tüm dertlerim çözülür diye düşünüyorsun aç burada biraz konuları oku. Mutsuz bir evlilikte kadın da perişan oluyor doğarsa çocuğu da perişan oluyor. Mutsuz olsan aile evi seni tekrar kabul eder mi. Bebeğin olursa bebek annesine muhtaç oluyor biliyorsun, öyle ayrılayım çalışayım falan da yapamazsın. Sen hayatı toz pembe sanıyorsun dertsiz başına dert arıyorsun. Sevgilin hakaret ediyor böyle şeyler her ilişkide olur falan yapıyorsun. Kendi değerini bilmeden tedavi olmadan yapacağın evlilik hem sana yazık olacak hem de doğarsa çocuğuna yazık olacak çünkü sen hakareti sineye çekersin ama çocuğun öfke kontrolü olmayan bir babayla büyür.
Sen anlattığımızı ısrarla anlamazdan geliyorsun. Kendine değer vermeyen biri karşındakinden de değer bulamaz. Önce şu değersizlik sorununu çöz ondan sonra ilişki yap. Bunu elli kere yazdık. Ne demek ben neyim. Bir insan kendine böyle dememeli böyle düşünmemeli. Destek al acilenben neyım de karsındakı o olsun