Arkadaşlar hepinize merhaba iyi akşamlar benim bi derdim var içinden cikamiyorum.
Erkek arkadaşım var 5 yıldır birlikteyiz aynı yastayiz 24 yaşındayım bu arada. Uzun yıllardir birlikteyiz birbirimizi tanıyoruz iyi günlerimiz de oldu kötü günlerimiz de her zaman yanındaydım ama artık bı sureden sonra işlerin ciddiye binmesini istiyor insan çünkü rahatlıkla gezemiyorum babama yalan konuşmak durumunda kalıyorum. Erkek arkadaşımın işi yok henüz biyere girip 1ay çalışıp çıkıyor. Yani benim için bı çaba sarf ettiğini görmüyorum sabredip bı işte çalışmıyor düzenli sebep olarakta sigorta yapmadilar iyi davranmiyolar vs. Biseyler söylüyor cidden artık bunaldım benimi oyaliyor ne yapacağımı şaşırdım çok seviyorum biseyler olsun istiyorum bunları söylediğimde de bende istiyorum imkanım olsa yaparım ama şuan imkanım yok diyor o da haklı lütfen bi akıl verin...
Haklısınız...Başında böyleyse sonuda böyle gelir sorumsuz rahat erkek degişmiyor malesef Ayrıca ınun çabalaması gerek biran önce işim olsun evliliğe hazırlanalım diye sizin degil
Mesleği/mezuniyeti nedir?Arkadaşlar hepinize merhaba iyi akşamlar benim bi derdim var içinden cikamiyorum.
Erkek arkadaşım var 5 yıldır birlikteyiz aynı yastayiz 24 yaşındayım bu arada. Uzun yıllardir birlikteyiz birbirimizi tanıyoruz iyi günlerimiz de oldu kötü günlerimiz de her zaman yanındaydım ama artık bı sureden sonra işlerin ciddiye binmesini istiyor insan çünkü rahatlıkla gezemiyorum babama yalan konuşmak durumunda kalıyorum. Erkek arkadaşımın işi yok henüz biyere girip 1ay çalışıp çıkıyor. Yani benim için bı çaba sarf ettiğini görmüyorum sabredip bı işte çalışmıyor düzenli sebep olarakta sigorta yapmadilar iyi davranmiyolar vs. Biseyler söylüyor cidden artık bunaldım benimi oyaliyor ne yapacağımı şaşırdım çok seviyorum biseyler olsun istiyorum bunları söylediğimde de bende istiyorum imkanım olsa yaparım ama şuan imkanım yok diyor o da haklı lütfen bi akıl verin...
Lise, guvenlikMesleği/mezuniyeti nedir?
Siz calışıyor musunuz? Bu şartlarda düzenli çalışsa bile alacağı ücret sizi gecindirmez.Lise, guvenlik
Annem gibi konuştunuz:)Başında böyleyse sonuda böyle gelir sorumsuz rahat erkek degişmiyor malesef Ayrıca ınun çabalaması gerek biran önce işim olsun evliliğe hazırlanalım diye sizin degil
Ben okul öncesi ogretmeniyim ozelde öğretmenim henüz atanamadim. Erkek arkadasim güvenlikle alakalı iş bulamadigi icin sofor vs gibi geçici işlere giriyor.Siz çalışıyor musunuz cunku boyle guzel bir iste sigortali maasli iyi bir firmada çalışan esler ,nisanlilarini kocalarini her neyse ise sokabiliyor
Ayıp değil birsey degil ama lise mezunuymus
Islerden çıkma sebebi nedir ki ne tur islere girdi
Hayatınızı ve kararlarınızı derhal gözden geçirin.Ben okul öncesi ogretmeniyim ozelde öğretmenim henüz atanamadim. Erkek arkadasim güvenlikle alakalı iş bulamadigi icin sofor vs gibi geçici işlere giriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?