Evlenemiyoruz..

Çok kötü şeyler yaşamışsınız ama sevginiz galip gelmiş şükür ki. Bunlarla sevgimiz sınanıyordur belkide kimbilir. Ne kadar güzel şimdi mutlu bir evliliğiniz var zor şeyler yaşamışsınız ama herşey bir şekilde yoluna giriyor işte dediğiniz gibi önemli olan iki kişinin birbirine olan desteği. Bakalım sabrın sonu selamet olur inşallah hayırlısı ::)

Evet canım çok şükür biz galip çıktık darısı da sizin başınıza olsun inşallah :34:

Biri beni mi çağırdı ? :31:

2 yılı doldurduğumuz bir ilişkim var. Ve bizim uşağın da bu yıl kpss zıkkımına 3.girişi olacak.:31: Ben de son sınıfım,birlikte gireceğiz yani aynı sınava.:14: Öğrenim kredileri aldık,dağ gibi borçlar duruyor.:ssz::ssz:

Yaşım 22 ama içim 45...:25: Çöktüm.:ssz:

herkesin derdi farklı işte..
benim sevgilimin de işi var ama benim yok
evlenmememiz de zaten şu an için zor görünüyor (sebep farklı)

yani bunlarla depresyona gireceğine zamana bırak
nasip ne zamansa ozaman olur
Allah büyük..

Biri beni mi çağırdı ? :31:

2 yılı doldurduğumuz bir ilişkim var. Ve bizim uşağın da bu yıl kpss zıkkımına 3.girişi olacak.:31: Ben de son sınıfım,birlikte gireceğiz yani aynı sınava.:14: Öğrenim kredileri aldık,dağ gibi borçlar duruyor.:ssz::ssz:

Yaşım 22 ama içim 45...:25: Çöktüm.:ssz:
Ah ya çok iyi anlıyorum seni ben de içime atıp duruyorum işsizliğime mi yanayım yoksa onun işsizliğine mi bilemedim valla :/ Hepimiz için hayırlısı inşallah Allah büyük :/

herkesin derdi farklı işte..
benim sevgilimin de işi var ama benim yok
evlenmememiz de zaten şu an için zor görünüyor (sebep farklı)

yani bunlarla depresyona gireceğine zamana bırak
nasip ne zamansa ozaman olur
Allah büyük..
Zaten zamana bırakmaktan başka çare yok maalesef yapabileceğimiz birşey yok kısmet neyse o oluyor sabır lazım sabredeceğiz artık :/

bizde aynı durumdayız ya benim atanmam lazım ya da onun :) ikiside zor görünüyo ama uzun ilişkileri yıpratıyo zaman...biz artık evlenelim diyoruz bakalım ...herşeyi birlikte aşalım istiyorum,atanamzsa bi iş bulup girecek ömrümüzün sonuna kadar kpssyle atanmayı bekleyemeyeceğiz...

yaaa kızlar bende bundan çok korktum işsiz kalmasından yani.. ve biz memuriyete dair her sınavı denemeyi düşünüyorduk ki sevgilim ilk girdiği jandarma astsubaylık sınavını kazandı.. çok sevindik ama nisanın 4dünde 1 yıl dolacak eğitime gideli vee çok zormuş. şimdi çok pişman oldum hemen ilk girdiği sınavı kazandı kısmetimizi tepmeyelim dedik diğerlerini denemedik ya kazanamazsa diye ama şimdide hiç görüşemiyoruz ayda 1 arıyabiliyor şartlardan doayı ve psikolojisi çökmüş durumda eğitime giderken döner dönmez nişan yapcam dedi şimdi sanki fikirleri değişiyor çok zorlandın zamana ihitiyacım var gibi şeyler söylüyor.

yani demek istediğim herşeyin hayırlısı arkadaşlar bazen işi bulsanda istediğini istediğin zaman elde edemiyorsun yine bekiyorum yine bekliyorum:5: allah hepimizin hakında hayırlısını versin..

illa atanmasımı gerekiyor iş için erkek dediğin hamallık da yapar bakar ailesine ama tabii sırtımı devlete dayayayımcı zihniyetle olmuyor bu işler. yani evlenmek için parayı beklemeyin girsin bir işe siz de girin atanana kadar çalışırsınız.

ben de bu dertten muzdaribim :ssz:
biz lise 1 den beri çıkıyoruz, en sonunda bu yıl artık benim okul engelim bitiyo, ama bu da demek oluyo ki iş engeli başlıyo
bu yıl kpss ye gircem, taban puan fırladı 88 e, n'olcak bilmiyorum
bunun yanı sıra daha sevdiceğin okulu bile bitmiyo :36: o üni 3 te, daha o bitcek, askere gitcek, ki askerlik desen kesin 5 ay diyemiyosun artık üni mezunları da uzun dönem yapabiliyo
ordan gelince iş derdi çıkıcak, ki okuduğu bölüm daha çok özel sektörle ilgili, yaşadığımız yer küçük. burda iş aramıcak bile
7,5 yıldır şu sevgililik döneminden bıksam da, üflesem de püflesem de, artık bi adım atmak istesem de
beklemekten sabretmekten başka seçenek yok ne yazık ki..

Beni bir kardeş bil, ya da bir abla farketmez.

Ne ben seni tanıyorum ne de sen beni... Her ne kadar tanımıyor olsam da asla üzülmeni istemem...

Evlilik zor zanaatmış, gerçekten. İçinde herhangi bir konuda şüphe olduğu zaman asla görmezden gelme, zaten bu durum da görmezden gelinecek birşey değil. Ne kadar sevseniz de bir kuru soğan yesek yeter demekle inan hiç olmuyor. Gönül bu istiyor, nefis bu istiyor...

Erkek arkadaşın ayaklarının üzerinde durana kadar evliliğe yanaşma, hele ki bi sözlenelim de düğüne kadar işini gücünü halleder hiç deme.

Çok sevdiğim ama çook sevdiğim bir eşim var. İnan şu hayat ağzımdan burnumdan geldi. Sadece sevmekle olmuyor. Hayat zor, evlilik zor, sorumluluk almak ve birden büyümek çok zor.

Şimdiden bunları düşünmen çok güzel, asla pişman olacağın bir hayata adım atma. Bırak işini gücünü bulsun, bırak bekleyiverin 3 sene 5 sene.

Evlenip de sıkıntıyla ve ömür boyu unutulmayacak yaralarla geçecek bir 3 sene yerine, 3 sene bekar kalın da özleyiverin ne olacak sanki.

Her ne kadar çok uzun süreli flörtlerin evlilik süreçlerini başarılı bulmasamda, bu söyledikllerinin her kelimesine katılıyorum:31:

yaaa kızlar bende bundan çok korktum işsiz kalmasından yani.. ve biz memuriyete dair her sınavı denemeyi düşünüyorduk ki sevgilim ilk girdiği jandarma astsubaylık sınavını kazandı.. çok sevindik ama nisanın 4dünde 1 yıl dolacak eğitime gideli vee çok zormuş. şimdi çok pişman oldum hemen ilk girdiği sınavı kazandı kısmetimizi tepmeyelim dedik diğerlerini denemedik ya kazanamazsa diye ama şimdide hiç görüşemiyoruz ayda 1 arıyabiliyor şartlardan doayı ve psikolojisi çökmüş durumda eğitime giderken döner dönmez nişan yapcam dedi şimdi sanki fikirleri değişiyor çok zorlandın zamana ihitiyacım var gibi şeyler söylüyor.

yani demek istediğim herşeyin hayırlısı arkadaşlar bazen işi bulsanda istediğini istediğin zaman elde edemiyorsun yine bekiyorum yine bekliyorum:5: allah hepimizin hakında hayırlısını versin..
Çok üzüldüm ya gerçekten herşeyin hayırlısı diye boşuna demiyoruz işte :( Umarım kısa zamanda düzelir herşey yoluna girer siz de kavuşursunuz birbirinize :/

illa atanmasımı gerekiyor iş için erkek dediğin hamallık da yapar bakar ailesine ama tabii sırtımı devlete dayayayımcı zihniyetle olmuyor bu işler. yani evlenmek için parayı beklemeyin girsin bir işe siz de girin atanana kadar çalışırsınız.
Ne ben ne o risk almayı sevmiyoruz maalesef. Mutsuz bir evliliğe başlangıç yapmak istemeyiz. "Hamallık yapar ailesine bakar" dönemlerinde değiliz artık. Bu toy düşüncelerle hareket etme zamanlarını çoktan geride bıraktım. Eğer yazdıklarımı okusaydınız kamu ya da özel sektörün farketmediğini sadece bir aileyi geçindirebilecek sağlam bir iş istediğini okuyabilirdiniz. Kpss sadece seçeneklerden biriydi. Ben evlenmek için parayı beklemeyi tercih ediyorum önümü göremeyeceğim bir maceraya atılma cesaretinden yoksunum.

okuyunca biri bizi anlatmış dedim :50: 7,5 yıllık bi ilişki, iş için yeterince çabaladığını sanan bi adam.. ne zaman düğün, dernek sorularından bıkmış, yorulmuş ve kafası karışmış bir de ben varım.. şimdi mi ? ara verdik benim isteğimle. sonu ne olur? ona kalmış, iş bulamazsa bu ilişki ağlayarakda olsa, ne kadar sevsek de biticek ...

ah ahh..herkesin derdi farklı işte yine siz sevgilisiniz ben nişanlıyım resmi olarakta evli..nişanlım yurtdışında düğünümüz orda olcak 2 yıldır nişanlıyım bu vize bi türlü olmuyo ben bi türlü gidemiyrum napıcağımı şaşırdım...

okuyunca biri bizi anlatmış dedim :50: 7,5 yıllık bi ilişki, iş için yeterince çabaladığını sanan bi adam.. ne zaman düğün, dernek sorularından bıkmış, yorulmuş ve kafası karışmış bir de ben varım.. şimdi mi ? ara verdik benim isteğimle. sonu ne olur? ona kalmış, iş bulamazsa bu ilişki ağlayarakda olsa, ne kadar sevsek de biticek ...

Gerçekten seviyorsa sonuna kadar mücadele eder diye düşünüyorum -ki umarım da öyle olur :/

ah ahh..herkesin derdi farklı işte yine siz sevgilisiniz ben nişanlıyım resmi olarakta evli..nişanlım yurtdışında düğünümüz orda olcak 2 yıldır nişanlıyım bu vize bi türlü olmuyo ben bi türlü gidemiyrum napıcağımı şaşırdım...
Sizin durumunuz daha zormuş Allah yardımcınız olsun ya inşallah bir an önce sorununuzu halledersiniz olsun napalım geç olsun güç olmasın diyeceğiz artık :/

Gerçekten seviyorsa sonuna kadar mücadele eder diye düşünüyorum -ki umarım da öyle olur :/

Sizin durumunuz daha zormuş Allah yardımcınız olsun ya inşallah bir an önce sorununuzu halledersiniz olsun napalım geç olsun güç olmasın diyeceğiz artık :/

bende öyle düşünüyorum evlenmeyi, o sorumlulğu alabilmeyi istiyosa yapıcaktır. bakalım bekleyip görücez olmazsada kısmet .. hayırlısı olsun hakkımızda..

Sizin durumunuz daha zormuş Allah yardımcınız olsun ya inşallah bir an önce sorununuzu halledersiniz olsun napalım geç olsun güç olmasın diyeceğiz artık :/[/QUOTE]

sağol cnm ama eğer sevgi gerçekse ve sevgiye inançta varsa o ilişki yürür ve güzel bi son olur ama ben çok gördüm uzaktan sevgisini yürüten sonra evlenen merak etme sen sadece ilişkini yıpratmamaya çalış

Back
X