Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evlenene kadar benden ilişki için izin istiyor şoktayım!
dün sözlumle konusurken konu acıldı bana ben erkegım dayanamam evlenene kadar baskalarıyla yapayım dedı ben önce saka yapıyor sandım meger gercekmıs! hala şoktayım ben aslaa olmaz dedım o da bana sana söylemeden de yapabılrdım ama sen hersyeı bıl ıstedım ben erkegım dayanamam senın gıbı degılm ıye kendını savundu bende asla musade etmıcemı soyledım o da söz verdı amaa ben hala kendımı kötu hıssedıyorm bız onunla evlenıcez yaaaaaaaa dusunsenıze ne bahtsızım nasıl konusmalıyım ben onunla sonra konu normale döndu hıcbıse yok gıbı davrandım ama yuttum söz verdı guya sımdı nasıl ınanırım kı ben ona bugun yenıden konuyu acssam mı hay allahh yaa :2: bu erkekler ne salaklar yaaaaaaaaa
bu aldatmak degılmıs evlenseymısımz ve ozman yapsaymıs aldatmak olurmus ama şuan ıhtyacıymıs :2: bende hıcbı kadına dokunmanı ıstemıyorumm asla dedm yaa off be nerden söyledıysebılmıyrm durust olması ıyıde ama bu cok sacmaaaaa delırecem ya
yapıcam dediyse istediği kadar söz versin bence yapar. bide ben erkeğim diyomuş biz eşeksin mi dedik her erkek koşsun gitsin ozaman ne uyuzlar yaaa sinir oldum
düşüncesi zaten saçma senden izin istemesi daha bi saçma...
ne yani "tamam olur keyfine bak" demeni mi bekliyodu yani...
bende olsam güvenemezdim ne yalan söyliim...
iyice kafayı yeni bu erkek ırkı..............
konuda söyle açılmıstı gecen hafta ilk kez öptu benı ben bı hafta boyuncaa bunu aklımdan atamaım bnm ılktı ve özeldı cok buyutttum gözumde haklı olarak ve asırı heyecanlıydm o ıse bnm gıbı deldı dun sende aynı heyecan yoktu dedm o da canm ben cok sey yasadım ve aslında cok sanslıyım senın gıbı bı ınsan hayatımda mukemmel bı kızsın her acıdan ama ben erkegm bunlar bıze yetmıyor kendımızı durduramıyorz ben evlenene kadar yaparım haberın olsun sen okumus bırısın buna ızın vermelısın nasıl benı anlamzsın dıyorrrrrrr yaaaaaaaaa en cok da ben kendıme kızıyrm dun nasıl buyuk bı tepkı vermedım ben mallastım sankıı ben uzulunce de keske konuyu acmasaydm hıc ben durust olmak ıstedım dıyor hey allahım yarabbım 4 aydır bırlıkteyz bana dokunmadı bıle daha gecen hafta ılk kez öpmustu demek kı baskalarıyla berbaer oluyordu bana hıc olmadım senden sonra dedı ama kesın yalandır
yapıcam dediyse istediği kadar söz versin bence yapar. bide ben erkeğim diyomuş biz eşeksin mi dedik her erkek koşsun gitsin ozaman ne uyuzlar yaaa sinir oldum
farzedelim evlendiniz ve hamile kaldınız ve sorunlu bir hamilelik ve doktor yasakladı....ne yapacak ozaman da mı izin isteyecek bir yıl??? sorun bakalım...sakın aldanmayın öyle ihtiyacım vsvs...siz de "ben de ihtiyaç duymaya başladım" deyin bakalım ne diyecek...
bunu sözlün sana açık açık söylediğine göre sözlenmeden önce yani sevgiliyken kesin yapmıştır cnm... valla ben erkeğin doğal ihtiyacıymış yok yapmam lazım masallarına inanmıyorum ne yani aklı fkri ordamı !!!
bence sen bu nasanliyla evlenip evlenmemeyi bi daha gözden gecir derim.
evlendikten sonra bi kere reddettinmi baskasina kosar dayanamadim ben erkegim napiyim der...
hamile kalirsin saglik durumundan dolayi birlikte olamazsin erkegim dayanamadim napiyim der...
derde der
kalin kafali belli hatta kafa denen seyin bile bulundugunu düsünmüyorum ya oda ayri
kızlar delırebılırm şuan bana dun ama bak ne kadar durustce söyledım sana ıtesem ruhun bıle duymaz dıyor oyle deyınce ve soz verınce ustune gıdemedım sımdı gelde ısın ıcınden cık
aksam konuyu acsam soz verım tamam dıcek durustluk yaptım dıcek
onu nasıl tehdıt edeyım yapsa gercekten ruhum duymaz yaa
bunu sözlün sana açık açık söylediğine göre sözlenmeden önce yani sevgiliyken kesin yapmıştır cnm... valla ben erkeğin doğal ihtiyacıymış yok yapmam lazım masallarına inanmıyorum ne yani aklı fkri ordamı !!!
Her erkek yapmaz bi kere atmasın..
İhtiyaçsa ihtiyaç bunu gidermenin tek yolu seni aldatması değil!
Ben olsam dayanamazdım tabi ikimizde belli ihtiyaçlarımızı başkalarıyla giderelim evlenene kadar der çeker giderdim!
Büyük bir kavga çıkardı savaş değerinde