evlenene kadar benden ilişki için izin istiyor şoktayım!

biizm görucu usuluydu tanısmamızz 4aydır berbaerz temmuzda nısan :(

öyleyse bırak gitsin bırak allahaşkına ben de aşıksın falan sandım

bırak aman aman ondan sana hayır gelmezz...ruhunun duymayacagı zamanlarda d ayapar söz verırı gene yapar

o pisliği yapan sence sözünü tutar mı bence tutmazz....ömür boyu bu şüpheyle yasanmazz

kızlar delırebılırm şuan bana dun ama bak ne kadar durustce söyledım sana ıtesem ruhun bıle duymaz dıyor oyle deyınce ve soz verınce ustune gıdemedım sımdı gelde ısın ıcınden cık

aksam konuyu acsam soz verım tamam dıcek durustluk yaptım dıcek :(

onu nasıl tehdıt edeyım yapsa gercekten ruhum duymaz yaa

heee olur ruhum duymazmış kendilerini çok akıllı sanıyo salaklar yanlarına oturup iki işve iki cilveyle secelelerini döktürürüz haberleri yok...

yaa bı görsenız varyaaaa elı yuzu duzgun beyfendıı benm yanmdayken hıc bana karsı sapıklıgı bıle olmadı yanı bakısı yada ne bıleyım tacızı hıcbısee gecen hafta bı öptu artık dayanamadı yalnz kalmıstık okadar yanı ama dun söyledıklerı benı sasırttı halaa şoktayım ben ama yok ciddi bu ben tepkımı koyunca tamam canm ozman 18lık erkekler gıbı kendı kendımıze yapıcaz dıyorr bak ya!!!

ama akşam ona sunları söylıcem olurda yaparsan ben hıssedersm askımdan olsem cekıp gıderım dıcem :((

canımm karar senin ama evlilik çok uzun ve zor bir dönem..

Bende hamileyim ve doktor 3 hafta ilişki yasağı koydu son bir ayda yasak.. Şimdi kocalarımız bizden izin mi istesin kusura bakma canım ama şimdi dayanamam diyen yarın senle evlendikten sonrada dayanamaz ve seni Allah korusun aldatır :19:

Başkasına dokunduktan sonra senle bu heyecanı yaşamayı nasıl midesi kabul eder midesiz :47:

Yolun daha çok başındasın evlenince insan birşey yapmadan önce en az 3 kez düşünüyor :19:

Allah hakkında hayırlısnı versin

Bence başkalarına giderim diye gözdağı veriyor ki sen hayır izin vermem tamam gel yapalım demeni bekliyor benim aklıma bu geldi

yaa bı görsenız varyaaaa elı yuzu duzgun beyfendıı benm yanmdayken hıc bana karsı sapıklıgı bıle olmadı yanı bakısı yada ne bıleyım tacızı hıcbısee gecen hafta bı öptu artık dayanamadı yalnz kalmıstık okadar yanı ama dun söyledıklerı benı sasırttı halaa şoktayım ben ama yok ciddi bu ben tepkımı koyunca tamam canm ozman 18lık erkekler gıbı kendı kendımıze yapıcaz dıyorr bak ya!!!

ama akşam ona sunları söylıcem olurda yaparsan ben hıssedersm askımdan olsem cekıp gıderım dıcem :((

nefsine bu kadar hakim olamıyorsa başkasına dkunmasındansa kendini tatmin etmesi çok dhaa dogru olur midem bulandı yaa :19:

Allah kolaylık versin :41:

dün sözlumle konusurken konu acıldı bana ben erkegım dayanamam evlenene kadar baskalarıyla yapayım dedı ben önce saka yapıyor sandım meger gercekmıs! hala şoktayım ben aslaa olmaz dedım o da bana sana söylemeden de yapabılrdım ama sen hersyeı bıl ıstedım ben erkegım dayanamam senın gıbı degılm ıye kendını savundu bende asla musade etmıcemı soyledım o da söz verdı amaa ben hala kendımı kötu hıssedıyorm bız onunla evlenıcez yaaaaaaaa dusunsenıze ne bahtsızım nasıl konusmalıyım ben onunla sonra konu normale döndu hıcbıse yok gıbı davrandım ama yuttum söz verdı guya sımdı nasıl ınanırım kı ben ona bugun yenıden konuyu acssam mı hay allahh yaa :2: bu erkekler ne salaklar yaaaaaaaaa

Saçmalamış...

Senin ona vereceğin tek cevap şu olacaktır "zina sadece kadınlara mı günah???, ne zamandan beridir zina cinsiyet ayırıyor???"

Tövbe tövbe yahu... Ne dicemi şaşırdım...

Sen ne yaparsın bilmem ama ben böyle birşey ile karşılacak olsaydım, öfkemden kudururdum... :47:

:47:

yaa aılesı mukemmel aıle yapılarımz benzıyor onunla nısan tarıhı bellı oldu hersey tamam derken adama bak ne dedı benm sımdı buna guvenım kalmadı hıc :50:

her erkek sözlüsünü başka kadınlarla birlikte olarak aldatır mıymış?
aa bizim evlendiklerimiz erkek değildi o zaman

sen mi çok safsın canım, sözlün mü çok çakal?
ne demek ya her erkek yapar
senden önce yaptıkları tamam
ama sen hayatındayken yapması resmen aldatmadır

onun da dediği gibi emin olamazsın
ruhun duymadan yapacak emin ol
baksana adama göre gayet doğal bu durumlar
sakın evlenme o adamla
zaten görücü usulüymüş

sözlüyken yapmam lazım diyen
hamileyken de yapmam lazım der
ömrün boyu aklı uçkurunda bir adama mı sevgi besleyeceksin
sakın nişanlanma, at sözü kurtar kendini

Saçmalamış...

Senin ona vereceğin tek cevap şu olacaktır "zina sadece kadınlara mı günah???, ne zamandan beridir zina cinsiyet ayırıyor???"

Tövbe tövbe yahu... Ne dicemi şaşırdım...

Sen ne yaparsın bilmem ama ben böyle birşey ile karşılacak olsaydım, öfkemden kudururdum... :47:

:47:

şuan kuduruyorum zaten akşa burnundan getrcem onun ama ne salagım yaa hemen normale döndum kabul ettım söz yapmam deyıncee sımdı bana dun bıseyın yoktu bugun noldu dıcek

her erkek sözlüsünü başka kadınlarla birlikte olarak aldatır mıymış?
aa bizim evlendiklerimiz erkek değildi o zaman

sen mi çok safsın canım, sözlün mü çok çakal?
ne demek ya her erkek yapar
senden önce yaptıkları tamam
ama sen hayatındayken yapması resmen aldatmadır

onun da dediği gibi emin olamazsın
ruhun duymadan yapacak emin ol
baksana adama göre gayet doğal bu durumlar
sakın evlenme o adamla
zaten görücü usulüymüş

sözlüyken yapmam lazım diyen
hamileyken de yapmam lazım der
ömrün boyu aklı uçkurunda bir adama mı sevgi besleyeceksin
sakın nişanlanma, at sözü kurtar kendini

şimdi doğru söze ne denir yani... :31:

Allah yardımcısı olsun...

şuan kuduruyorum zaten akşa burnundan getrcem onun ama ne salagım yaa hemen normale döndum kabul ettım söz yapmam deyıncee sımdı bana dun bıseyın yoktu bugun noldu dıcek

Dün söylediklerini düşündüm ne kadar mantıksız düşünüyosun de asla taviz verme baştan yumuşak davranırsan evlenince de olanlar olur

Bence başkalarına giderim diye gözdağı veriyor ki sen hayır izin vermem tamam gel yapalım demeni bekliyor benim aklıma bu geldi

bu olabılır sankı cunku ılk kez benı gecen hafa öptu ve hep dedıgı sey canm bu bana yetmez ben erkegm hemen evlenelım bız farklıyz bız sızın gıbı degılz bende evlenmeden o beyaz gelınlıhgı gıymeden hıcbıse yapmam dedım ben bı benı öptu dıyee leyla oldum kalbm duracaktı adam her haltıı yedıgınden bunun onun ıcın cok önemı yokkkkk :(

sen hamile kalınca da mı dayanamayacak?Komik ya...Sen hala bu adamla evlenmeyi düşünüyor musun?Uçkuruna sahip olamıyor...

Biz kadınların en büyük hatası ne biliyormusun? " heemen erkeklere inanmamız ve hiçbirşey yokmuş gibi hayatımıza devam etmemiz"

eyiice muhteşem sülüman a bağladı erkekler...:52:
yoksa şehzade musto mu sandı kendini...
aşık değilsen eğer bi daha düşün sen bu muhteremi...

bu olabılır sankı cunku ılk kez benı gecen hafa öptu ve hep dedıgı sey canm bu bana yetmez ben erkegm hemen evlenelım bız farklıyz bız sızın gıbı degılz bende evlenmeden o beyaz gelınlıhgı gıymeden hıcbıse yapmam dedım ben bı benı öptu dıyee leyla oldum kalbm duracaktı adam her haltıı yedıgınden bunun onun ıcın cok önemı yokkkkk :(
Gözü aklı dışarda olan adamı elinde tutamazsın ilk fırsatta gider bence ayrıl tabi sen bilirsin ama bana düzelmez gibi geldi :(

cidden sendeki de ne rahatlık ya
böyle bir adama güvenilir mi
alenen demiş yaparım ruhum duymaz diye
bak dediğim gibi sakın nişan falan yapma yol yakınken dön
allah yüzüne gülmüş de dillendirmiş bunu
evlenirsen hamileyken aldatıldım diye topic açarsın burada

Back
X