evlenene kadar benden ilişki için izin istiyor şoktayım!

sevgili saf kadın arkadaşlarım,ben mi kötü erkeklere denk geldim bilemiyorum ama bu konuyu okuduğumda hiç şaşırmadım.hatta masumane bile geldi..o kadar sapık,o kadar ahlaksız ve şerefsiz kol geziyor ki çevrenizde..bunların yarısından çoğu dışarıdan bakıldığında çok normal ve düzgün bir insanmış izlenimi veriyor.ama erkeklerin %99unun aklı fikri belden aşağıda..maalesef acı gerçek bu kabul edin artık kadıncıklar...:37:................:27:

çok komik ya bu istek biyerden tanıdık geldide bana ona güldüm.benim eski erkek arkadasımda birden bire benden böyle bi izin istemişti.ihtiyaçları varmış benden öncede yapıyomus vs. bende asla olmaz demiştim ve saka gibi gelmişti.sonra izin vermiyosan sen karsılıcaksın ozaman isteklerimi yada izin vercen dedi.bende iyi napıosan yap diyip kızıp bası boş bırakmıştım.ogece yapmıs hiç vakit kaybetmeden.yapmasına ragmen inanamamıştım bu saçmalıga.ama onu yeteri kadar sevmedigimi ve kıskanmadıgımı farkettim.kısa süre sonrada ayrıldık.bence seven erkek yapmaz heleki bunu bekarken teklif ediosa evlenince kimbilir neler yapar.bunu diyen kocan olsa bile bırak bence ondan koca olmaz

bahanede hazır ihtiyaçmış ya ne ihtiyacı bu kadar mı kontrlden uzaklaşmışlar bu kadar mı sapıklaştılar.
bilmiyorum ama böyle bişe gerçekten zorunlu olsaydı günah olmazdı diye düşünüyorum.
hıhhh ihtiyacı varmış !

oyhh bn olsam hiç düşünmez çeker giderdim ....başlarım onun erkekliğine...konu sahibi naptın bilmiyorum ama ben hiç arkama bakmadan çeker giderdim..öle şey mi olurmuş...gene de sana hiç olmazsa düşüncelerini söyleyipte rengini belli etti bu sana bir mesajdı aslında düğün öncesi....

Yapcam dıyen erkek ıstedıgı kadar soz versın yapar...evlendıkten sonra da yapar...acı konusuorum arkadasım ama boyle..ve seven bır erkek asla bu tarz konulara gırmezzz...

berbat bi durum nasıl bir insan sözlüsüne bunu söyleyebilir.biraz sert olucak ama seven bir erkek bunu aklından bile geçirmez sabredip seni bekler...zor bi durum:31:

sen asker arkadaşı mısın ya gelmiş sana ne diyor onu da geçtim şimdi böyle şeyler yapmak isteyenin evlenince yapmayacağı ne malum şimdi daha güvenebilir misin kaldı ki insan sevdiğini gözüyle aldatmaz o seni aşk değil ama cinsel manada aldatmak istemiş resmen ne ihtiyacıymış azgın mı arkadaş duran erkekler nasıl duruyor hem buna nasıl izin vereceksin bunun izni mi olur çok ayıp etmiş sana

senle birşeyler yaşamaktan bahsetse hadi yine anlayacağım da acaba bu birşeyler yaptı yarın öbür gün ortaya çıkar düşüncesiyle şimdi kılıf mı buldu kendince

Ben olsam direk bitirirdim ilişkiyi. Bu konularda çok hassasım. Rabbim yaşatmasın. Karşımıza doğru insanları çıkarsın.
Yorumlarının bir kısmını okudum; bir büyüğünle, aileden biriyle paylaşmayı düşündün mü bu durumu? Bence annene anlatmalısın.. Ben olsam öyle yapardım yani.

Yuh inanmiyorum ya pislik sapik ck sinirlendim ne diyecegmi bilemiyorum. mantiga bk nasıl bi kafa bu. sende dseydin ben sendn aynişi istesem kabul edermiydin diye sorsaydın. benim sevgilim bole konusck varya parcalarim onu sinirimi aldiktan snra ayrilirm. cunku asla guvenemem ben ona. bendn once benleken ve benden snrada yapmstr yaparda. allah akil fikir versin>(

çok saçma yapması şart mı sopa sopa .kaç yaşında sözlünüz?

Back
X