- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
Nişanlına bir sorsana benim de ihtiyaçlarım var o zaman evlenene kadar ben de senden izin istiyorum.
Ne cevap verecek?![]()
Gel beraber karşılayalım der bence

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişanlına bir sorsana benim de ihtiyaçlarım var o zaman evlenene kadar ben de senden izin istiyorum.
Ne cevap verecek?![]()
Gel beraber karşılayalım der benceAy bence kıza zarf atmış zaten bakalım başkasına göndermektense kendi mi kabul etcek diye
![]()
Canım bak dümdüz söylüyorum: sen bu adamla evlenirsen bit-tin!
Güvenmezsin, saygı duymazsın, şüphelenirsin adın "aşırı kıskanç" olur, soru sorarsın "paranoyak" der, sinirlerin bozulur "aksi" olursun, isyan edersin "dırdırcı-çekilmez" olursun, bunalıma girersin hayattan soğursun... sonunda adam "eee ben erkeğim,ihtiyaçlarım var,senin derdin bitmiyo bana yetmiyosun" der çıkar.
Erkeğim ayaklarına da yatmasın, tamam erkeksin de hayvanın da erkeği var insanın da...
Sadakat yetmez seni mutlu etmek için, saygı daha çok lazım. Seninkinde de saygı yok. "Bu kız benim karım olacak, üzmeyim, aklına olmadık şeyler sokmayım" demek yok...
Daha iyisine layıksın eminim...
Canım bak dümdüz söylüyorum: sen bu adamla evlenirsen bit-tin!
Güvenmezsin, saygı duymazsın, şüphelenirsin adın "aşırı kıskanç" olur, soru sorarsın "paranoyak" der, sinirlerin bozulur "aksi" olursun, isyan edersin "dırdırcı-çekilmez" olursun, bunalıma girersin hayattan soğursun... sonunda adam "eee ben erkeğim,ihtiyaçlarım var,senin derdin bitmiyo bana yetmiyosun" der çıkar.
Erkeğim ayaklarına da yatmasın, tamam erkeksin de hayvanın da erkeği var insanın da...
Sadakat yetmez seni mutlu etmek için, saygı daha çok lazım. Seninkinde de saygı yok. "Bu kız benim karım olacak, üzmeyim, aklına olmadık şeyler sokmayım" demek yok...
Daha iyisine layıksın eminim...
hiç beklemeden ayrıl yarın öbür gün evlenirsiniz Allah korusun bişey olur ilişkiye giremezsiniz o zamanda kusura bakma senle bşey yapamıyorum ama yapmam lazım ben seni bekleyemem başkasıyla yatıcam derse ne yapıcaksın eğer gerçekten sevse beklerdi seni başkalarıyla yatıcam demezdi
arkadaşlar ben denizcilikten mezunum üniverstede 500 erkek varsa biz toplasanz 50 kız flndık. o yüzden ben erkek muhabbetlernin çok ortasnda bulmuşumdur kendmi:) e ister istemez okuldaki ortamn onlar oluyordu ve üzülerek söylemelym ki evlenene kdr kendi deyimleriyle "ihtiyaç giderme" mantğı en efendi asla yapmaz dedğmz adamlarda bile mevuct....hçbrne göre bu aldatma sayılmıo cdden çok enteran b durum ama böle....kmisi açık sözlülkle bnu hayatndakine sölüor kmsi şakayla karışık ağız yokluor ama en komik olanları da "aşkm bu mantkta adamlar varmş inanabiliomusun" dedğnz zmn "boşver onları hytm olmaz öle şey yani ben yapmam en azndan..."dyip de başkalaryla olan erkekler! o kdr çok şey duydum ve gördüm kü herks tarafndan aşırı efendi sayılan sayılan b kocam olmasna rağmen bna ben bşy yapmadm senle beraberlğmzden beri demesne rağmen ben inanamıorum.o da kzıor bna yapmadğm için mi yaranılmıo inanmıosun dio ama gerçekten b sürü örnek görmek bilmek iyi değil:) adam cdden yapmamışsa bile "hmm evet eveettt " dyesm gelior hep :))))[/QUOTE
ya ozaman biz kimseye güvenemiycekmiyiz paranoyak olup çıkıcaz yakında bu erkek milletinin geneli nekadar fırıldak