Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evlenene kadar yedigim haltlara goz yum diyen erkek
Ohh ben evlenene kadar herşeyi yapayım kadının da bakiresini isteyeyim var mı böyle dünya. Dünya erkek dolu bırakın şu mikropları ya. Evlenince sadece sen olacaksınmış. Kk da buna inanan 1 kadın bulamazsınız.
Eger seni gerçekten sevseydi boyle iğrenç şeyler soylemezdi evet bir iliskide cinsellikte onemlidir ama baska önemli esaslarda varki âsk sevgi SADAKAT gibi sana sevliyken bunu kabullendirip evlenecek evlenincede sen kafeste kuşsun aynen devam edecek ama sen istesende gidemeyeceksin boşanamayacaksın oda bunun farkinda..
Bak benim lagusa kanim 2 ay devam etti ee bu surede adam diyecekki sen benim ihtiyacimi karsilayamiyorsun karsilayacak duruma gelinceye kadar izin vereceksin..
Yol ver bu pislik herife adam mi kalmadi ya kendi onurunu düşün bu resmen sana buyuk hakaret akilli ol..
Aynilarini söylüyorum ornek veriyorum kendi iliskilerimden. Cocugun herkes yalan soyleyip aldatiyo ben acik acik yapiyorum demesine takiliyo. Durust ya güya cok tesekkur ederim hepinize yorumlariniz icin