Soylerim tabi kuzum , lakin isten cikmak uzere ve pelte kivamindayim

Aksam yorum yaparim, aslinda kahve icip fotolarini cekebilir misin ? Fal topigi olarak koyar misin, ben de bakarim
Genel anlamda annen kafadan hafifce sakat diye dusunuyorum.........yani cok takilmamak gerek burda. Evet anne destegi iyidir ama sonucta yetiskin bir kadinsin, annen yaninda olmasa da olmezsin. Olsa iyi olur ama mesela bizden daha bireysel yasayan Avrupali toplumlarda insanlar aileleri olmasa da olsa da onlara cok bagimli yasamiyorlar , yani yapabilirsin. Senin ilacin gecmisi bosvermek bence, daha dogrusu gecmisini sifalandirmak, gecmisin seni acitmasina artik izin vermemek, kendi kalbini kendin icin sevgiyle doldurmak. Bundan sonbra hayata daha pozitif bakmalisin bence, cunku ben seninle ilgili aslinda cok da negatif bir durum gormuyorum. Sekerim hayatin kotu degil ama senin actigin konulardan buram buram karamsarlik akiyor. Ailen kotu olabilir, kiminki super ki? Benim babam metresiyle yasiyor, benden 20 yas kucuk kardesim var. Berbat evliligi olan bir suru kadin var, sen bosanip pacayi kurtarabilmis sansli kadinlardan birisin, ne guzel maddi gucun ve ozgurlugun yerinde. Keske elinde olmayan seyler yerine, olanlara bakip haline sukredebilsen.....
Sen su burcu musun? Seninle ilgili hissiyatim, karamsarliga meyilli kisiligin yuzunden kendini fazla dinlememen, kafanin icindeki olumsuz seslere fazla kulak vermemen gerektigi yonunde. Bence bir sure kendini dinleme, hobi kurslarina katil, insanlarin icine karis, hayata karis. Kopek sev, etrafinda varsa bebek sev..ne bileyim, kendini biraz serbest birak. Zihnini biraz ozgurlestir, artik degistiremeyecegin gecmisi, elinde olmayan gelecegi dusunmeyi birak ve andan tat almaya bak. Bence hayattaki en zor seylerden biri gelecek kaygisi duymadan andan tat alabilmek...basarirsan mutluluk geliyor zaten.
Sana dusen sey bence, gecmisi, anneni, babani , bosanmayi...seni uzen konulari unutmak ve bundan sonra mutlu olmaya odaklanmak. Guzel bir aile kurdugunu, bunun sicakligini dusun. Artik sevdigin erkekle el ele oldugunu hayal et.
Banglades bildigim kadariyla Hintli muslumanlar

Ben Hintlilerle 3 yildir arkadaslik ve komsuluk yapiyorum, kulturlerimiz gercekten cok benzer. O yuzden kultur farkini dert etmene bence cok gerek yok.
Okullar hazir tatilken adamin ailesiyle tanismak, adami canli canli gormek (yanilmiyorsam adami internetten tanimistin) ve tatil yapmak icin Banglades turu yapmaya ne dersin ?

Ya da daha iyisi adam buraya gelse ve zaman gecirseniz? Canli canli gormeden bu isler olmaz, kafani bu negatif dusuncelerle dolduracagina , soyle adama turistik vizeyi kapip gelsin
Ha tanisinca uyusamadiniz mi? S...tir eder gecersin, bu adamla evlenmemek dunyanin sonu degil ya..........ogretmenlerin kismeti bol olur ayol, baskasina bakar onu seversin.
Dedigim gibi, bu karamsar dusuncelerden muhakkak kurtilman gerekiyor. Kal saglicakla, kendini hic kimse icin uzme.