Evlenilecek & Eglenilecek

Ben 36 diğerleri 33 34 38 yaşlar
yani şu noktaya kadar tamamdım
ama bu noktada, cinsellik istemeyecek bunu da baştan istemeyecek adam bulmanız samanlıkta iğne aramak gibi
adamlar 35 üstü olsa siz 20lerin başında olsanız belki %50 ihtimal siz de 36 imişsiniz o ihtimal %10 filan kalıyor
bir de denize girelim şarap içelim gezelim birlikte takılalım ama sevişmem eve gelmem dediğiniz yerde dengesiz diye bakılırsınız

kalan %10 arasından normal adam bulmak da ciddi bir mesele işte

Ben de öyleyim. Neşeli, enerjik, kahkahalar atan, espriler yapan biriyim. Birkaç kez yanlış anlaşılmalara sebep olan durumlara düştüğüm için artık daha az tanıdığım insanlara karşı mesafeli olmayı öğrendim. Maalesef bizim ülkemizde kadının bir gülüşü bile şehvet algılanıyor. Size de tavsiyem yeni hayatiniza aldığınız insanlara bir tık sınırlı davranın. Karşı tarafın niyetini asla bilemiyoruz çünkü. Keşke böyle olmasa ama böyle.

Evet surat asamıyorum. Sınırlarıma girmedikleri müddetçe tirnaklarimi cikarmiyorum. Kimseyle samimiyet kurmam genelde ama bazen oyle bi oluyor ki 40 yillik arkadaş gibi tanidik gekiyorlar. Cok hizli yukselip sonra balon gibi patliyor iliski

yani şu noktaya kadar tamamdım
ama bu noktada, cinsellik istemeyecek bunu da baştan istemeyecek adam bulmanız samanlıkta iğne aramak gibi
adamlar 35 üstü olsa siz 20lerin başında olsanız belki %50 ihtimal siz de 36 imişsiniz o ihtimal %10 filan kalıyor
bir de denize girelim şarap içelim gezelim birlikte takılalım ama sevişmem eve gelmem dediğiniz yerde dengesiz diye bakılırsınız

kalan %10 arasından normal adam bulmak da ciddi bir mesele işte
Tamam cinsellik de yasayim ona da tamam ama daha oralara gelemiyoruz ki. Cinsellik konusu direk geçmiyor zaten. Geçemez de izin vermem.ama daha başlamadan bitiyor hikaye.

Güvenli bir bağ bulsam ben de isterim . Benim de libidom var benim de hormonlarım var. Ama böyle dümdüz olmaz ki. Herkes de böyle mi anlamıyorum ki.
Ay güldüm kusura bakmayın. 30lu yaşlardaymışsınız. 20ler olsa hadi neyse derdim ama 30lu yaşlardaki adamlar cinsellik yaşamak için beklemek istemiyor olabilirler.

Bir de şöyle bakın; cinsellik bir ilişkinin en önemli temel taşı, ve insanlar özellikle belli bir yaştan sonra cinsel uyum olup olmadığını bile bilmedikleri ve öğrenemedikleri bir ilişkiye herhangi bir duygusal/maddi yatırım yapmak, vakit kaybetmek istemiyor olabilirler. Çok da haksız değiller.

Ay Çok teşekkür ederim ben de bunu demek istiyorum. Ben dr konserlere gidip, gece karanlikta denize girmek, sahilde sarap icmek , kamp yapmak , dağa tirmanmak istiyorumr. Ben de eğlenmek istiyorum. Ama rahat bir ilişkiye açık olmadığımı anladiklari zaman ortadan kayboluyorlar. Aslında tek istediğim derin güvenli bir bağ.

Tabi ki romantizm ben de istiyorum, başım ağrımadan gidecek mi gitmeyecek mi diye düşünmeden güvenebilmek istiyorum. Lakin zaman kötü, insanlar gerçekten bir acaip, artık düzgün, duygusal derinliği olan ilişkiler kurmak isteyenler azınlıkta , takılıp sorumluluk allmak istemeyenler çoğunlukta. Şunu söyleyeyim ki ilk kez gördüğünüz biriyle cinsellik yaşamamakta %100 haklısınız, önce iyi mi kötü mü neyin nesi iyice bakmak gereiyor yoksa oturup üzüldüğünle kalıyorsun :KK51:

Ay güldüm kusura bakmayın. 30lu yaşlardaymışsınız. 20ler olsa hadi neyse derdim ama 30lu yaşlardaki adamlar cinsellik yaşamak için beklemek istemiyor olabilirler.

Bir de şöyle bakın; cinsellik bir ilişkinin en önemli temel taşı, ve insanlar özellikle belli bir yaştan sonra cinsel uyum olup olmadığını bile bilmedikleri ve öğrenemedikleri bir ilişkiye herhangi bir duygusal/maddi yatırım yapmak, vakit kaybetmek istemiyor olabilirler. Çok da haksız değiller.
Tamam ben de istiyorum gerçekten. O aşamaya gelsek sağ cikarmayacağım ama güvenmeden nasıl yapayım? Daha ilişki başlayacak ilişkinin adı konacak.

Mesela son flörtümde şöyle oldu. Arkadaş ortamında kalabalık grubuz. Kırmızı şarap içtik. Ben çok yorgundum. 1 bardakla çakır keyif oldum. Ertesi gün mesajlaşirken dedi ki bana, sen beni dün öptün. Ben de ne münasebet öyle bir şey yapmam dedim. Eğer beni hafif biri olarak gördüysen hayal kırıklığına uğrarsın dedim. Biz bu konuşmadan sonra 1 hafta daha flört ettik. Akşam uyurken ona böyle omuzlarım açık pembe bir badyle foto çekip yolladım. Güzel bir foto elmacık kemiklerim görünüyor iyi geceler dedim yattım. Sabah mesaj atmis. Taktik mi yapıyorsun resim atıp kaçmışsın diye. Ben bozuldum tabi. Ben orda aslında ondan hoşlandığımı gösterdim.

Bu olaydan 4 gün sonra ben ciddi ilişki istemiyorum dedi.

Tamam cinsellik de yasayim ona da tamam ama daha oralara gelemiyoruz ki. Cinsellik konusu direk geçmiyor zaten. Geçemez de izin vermem.ama daha başlamadan bitiyor hikaye.
yok zaten yaşamak istemiyorsunuz demedim
ama şöyle kolay iletişim kuran çabuk muhabbet eden, enerjisi yüksek biri gibisiniz -ben de öyleyim memlekette konuşamayacağım adam belki araplardır sadece onlar bile benimle iletişim kuruyor (dili bilmiyorum)

bu erkeklerde genelde sevişme butonunu da yakıyor zaten (salakça ama öyle)
e sonra siz eve gelmem dediğiniz anda adamın kafasındaki tüm o butonlar sönüyor

adamı biraz tanıyım dur hele bi, nereye sevişiyoruz dediğiniz anlıyorum ben
sorun şu ki işte erkekler o kafayı bırakalı çok oldu- büyük kısmı yani

Akşam uyurken ona böyle omuzlarım açık pembe bir badyle foto çekip yolladım. Güzel bir foto elmacık kemiklerim görünüyor iyi geceler dedim yattım. Sabah mesaj atmis. Taktik mi yapıyorsun resim atıp kaçmışsın diye. Ben bozuldum tabi. Ben orda aslında ondan hoşlandığımı gösterdim.

bence siz yine de hoşlandığınızı göstermek için gece fotograf atmayın
erkek milleti foto at foto at ölen biten görsel bir millet zaten, ne gerek var?
ciddiyim

Tamam ben de istiyorum gerçekten. O aşamaya gelsek sağ cikarmayacağım ama güvenmeden nasıl yapayım? Daha ilişki başlayacak ilişkinin adı konacak.

Mesela son flörtümde şöyle oldu. Arkadaş ortamında kalabalık grubuz. Kırmızı şarap içtik. Ben çok yorgundum. 1 bardakla çakır keyif oldum. Ertesi gün mesajlaşirken dedi ki bana, sen beni dün öptün. Ben de ne münasebet öyle bir şey yapmam dedim. Eğer beni hafif biri olarak gördüysen hayal kırıklığına uğrarsın dedim. Biz bu konuşmadan sonra 1 hafta daha flört ettik. Akşam uyurken ona böyle omuzlarım açık pembe bir badyle foto çekip yolladım. Güzel bir foto elmacık kemiklerim görünüyor iyi geceler dedim yattım. Sabah mesaj atmis. Taktik mi yapıyorsun resim atıp kaçmışsın diye. Ben bozuldum tabi. Ben orda aslında ondan hoşlandığımı gösterdim.

Bu olaydan 4 gün sonra ben ciddi ilişki istemiyorum dedi.
Ya ben de onu diyorum işte. Cinsellik yaşamadan "ilişkinin adını koymak" istemezler. Çünkü cinsel uyum olup olmadığı bile belli değil. Sizin açınızdan da tehlikeli bence. Şimdi komik gelecek ama belki adam mikro penisli, ya da çok tuhaf şekilli bir penisi var, erken boşalıyor, tuhaf fantezileri var? Bunları sevgili olduktan sonra öğrenmek daha mı iyi?

Bir de bu "hafif biri" olmak tabiri hoş değil... Ataerkil ve cinsellik yaşayan kadını küçümseyen bir ifade. Erkek cinsellik yaşayınca niye "hafif erkek" olmuyor düşündünüz mü?

yok zaten yaşamak istemiyorsunuz demedim
ama şöyle kolay iletişim kuran çabuk muhabbet eden, enerjisi yüksek biri gibisiniz -ben de öyleyim memlekette konuşamayacağım adam belki araplardır sadece onlar bile benimle iletişim kuruyor (dili bilmiyorum)

bu erkeklerde genelde sevişme butonunu da yakıyor zaten (salakça ama öyle)
e sonra siz eve gelmem dediğiniz anda adamın kafasındaki tüm o butonlar sönüyor

adamı biraz tanıyım dur hele bi, nereye sevişiyoruz dediğiniz anlıyorum ben
sorun şu ki işte erkekler o kafayı bırakalı çok oldu- büyük kısmı yani

Evet aynen öyle. Aslında libidom da çok yüksek. Bi de onunla uğraşıyorum 🙈

Yazık bize valla . Düzgün insan bulmak zor..buldum diyorsun bi bakıyorsun aklı bi karış havada. Herkesle de frekansım tutmuyor ki. Bak son flört ettiğim kişide en cok etkilemdigim ozellik 2 cocugu vardı. Ikisine de çok iyi bakıyordu. Yemeklerinden uyumalarına kadar ilgileniyordu. Kendi kendime dedim çocuklarına bağlıysa iyi biridir dedim. Ama istemedi beni.

Ben hiç katılmıyorum. Önce bir mikatr bakıp karşıdaki neci, niyeti nedir anlamak gerek, ondan öte ben bu insanla olabilir miyim diye bakmak karşıdakini tanımak gerek. hemen dürtülere kapılıp cinsellik yaşamak bence çok akıl karı değil, cinsellik bugün yaşadım peki 3 gün sonra bambaşka insanlar olduğumuz ortaya çıkınca ne olacak? Cinsellik bence hoşlanıyorsan, duyguların varsa olmalı, onun üstüne ciddi ilişki arayan biriysen ilişkin güzel giderse olmalı. Diğer türlüsü konu sahibesi burda 3 kişiyle birlikte oldum, 3ü de 1 hafta sonra kayboldu şeklinde konu açacaktı bu sefer de herkes suç sende, ilk günden yattın ne bekliyordun yazacaktı.

bence siz yine de hoşlandığınızı göstermek için gece fotograf atmayın
erkek milleti foto at foto at ölen biten görsel bir millet zaten, ne gerek var?
ciddiyim
Yok o isteseydi atmazdım. Ben istedim attım. Öyle internette yaysa bile ayıp olmayacak bi foto çekindim zaten.

Ben hiç katılmıyorum. Önce bir mikatr bakıp karşıdaki neci, niyeti nedir anlamak gerek, ondan öte ben bu insanla olabilir miyim diye bakmak karşıdakini tanımak gerek. hemen dürtülere kapılıp cinsellik yaşamak bence çok akıl karı değil, cinsellik bugün yaşadım peki 3 gün sonra bambaşka insanlar olduğumuz ortaya çıkınca ne olacak? Cinsellik bence hoşlanıyorsan, duyguların varsa olmalı, onun üstüne ciddi ilişki arayan biriysen ilişkin güzel giderse olmalı. Diğer türlüsü konu sahibesi burda 3 kişiyle birlikte oldum, 3ü de 1 hafta sonra kayboldu şeklinde konu açacaktı bu sefer de herkes suç sende, ilk günden yattın ne bekliyordun yazacaktı.
İlk gün yatsın demedim ben de. Biraz tanıdıktan & güvendikten sonra fakat ilişkinin adı konmadan yaşanmasını daha doğru buluyorum ben.

Ya ben de onu diyorum işte. Cinsellik yaşamadan "ilişkinin adını koymak" istemezler. Çünkü cinsel uyum olup olmadığı bile belli değil. Sizin açınızdan da tehlikeli bence. Şimdi komik gelecek ama belki adam mikro penisli, ya da çok tuhaf şekilli bir penisi var, erken boşalıyor, tuhaf fantezileri var? Bunları sevgili olduktan sonra öğrenmek daha mı iyi?

Bir de bu "hafif biri" olmak tabiri hoş değil... Ataerkil ve cinsellik yaşayan kadını küçümseyen bir ifade. Erkek cinsellik yaşayınca niye "hafif erkek" olmuyor düşündünüz mü?

Evet hafif erkek derim öyle önüne gelenle yatan biriyse. Kötü bir anlamda kullanmadım. Herkesin cinsellik yaşama şekline saygı duyuyorum.

Yok o isteseydi atmazdım. Ben istedim attım. Öyle internette yaysa bile ayıp olmayacak bi foto çekindim zaten.

Asansörde medeniyetten selam verdiğim iş arkadaşı, 500 kişilik işyerinde 'o da benden hoşlanıyor' diye arkamdan laf yaymıştı. 2 yıl sonra ülkeden toptan çıktım gittim zaten. Türkiyede kadın olmak korkunç, azıcık gülümsesen, sosyal, girişken biriysen, iyi giyimliysen, medeni biriysen, güleç briysen ..... oysan buysan dimdirekt bu benimle yatar kafasına giriyor bazı erkekler. Yüzüne gülüyorlar ama arkandan iğrenç şeyler düşünüyorlar. O yüzden burda gülümseme, onu yapma böyle giyinme diyen hemcinslerimize hiç katılamıyorum, bizler istediğimiz gibi olucaz, istediğimiz gibi gülücez , eğlenicez, giyinicez, karşı taraftaki bozuk zihniyetli insanlar derslerini alıp kendillerini düzeltecekle isteseler de istemeseler de.

Ay Çok teşekkür ederim ben de bunu demek istiyorum. Ben dr konserlere gidip, gece karanlikta denize girmek, sahilde sarap icmek , kamp yapmak , dağa tirmanmak istiyorumr. Ben de eğlenmek istiyorum. Ama rahat bir ilişkiye açık olmadığımı anladiklari zaman ortadan kayboluyorlar. Aslında trk

Işte oralara gelmiyor daha olay. Bi eğitimde mesela 5 günlük eğitimdi. Otelde verildi eğitim. Herkes kendi odasında tek kaldı. Sabah kahvaltıdan akşam yemeğine kadsr hep peşimdeydi. Hatta bi ara alışveriş için dışarı çıktım ve beni lobide görmediği için hemen arayıp nerdesin yanına geliyorum dedi. 5 gün boyunca sabah 8 den akşam 11 e kadar inanılmaz alıştım varlığına. Eğitim bitti. Beni farklı bir şehire arabasıyla götürdü. Uzun yolculuk da yaptık. Bir sonraki görüşme planını yaptık. En son konuşmamız işte şuydu: evime de gel ben şu şehirdeyim sana yakınım. Ben de dedim ki ben muhafazakar biriyim. Her türlü etkinliğe varım ama ev istemiyorum dedim. Bir daha beni aramadı. Doğum günümü bile kutlama planı yapmıştık. Son yemeği o ödedi bana ödetmedigi için ona hediye de almıştım borçlu hissedip.

Hayır geliyor farkında değilsin, hep diyorum ağır manipüle altında bir derdim var konusu açıyor kadınlar.

Cinsellik olmaz dedin seni cezalandırmak için ghost a geçiyor, amaç acaba cinsellik versem soğumaz mıydı diyorsun şekil a da göründüğü gibi. Bitmeyen ilişki ne cinsellikle biter ne cinsellik vermeden 😉

Asansörde medeniyetten selam verdiğim iş arkadaşı, 500 kişilik işyerinde 'o da benden hoşlanıyor' diye arkamdan laf yaymıştı. 2 yıl sonra ülkeden toptan çıktım gittim zaten. Türkiyede kadın olmak korkunç, azıcık gülümsesen, sosyal, girişken biriysen, iyi giyimliysen, medeni biriysen, güleç briysen ..... oysan buysan dimdirekt bu benimle yatar kafasına giriyor bazı erkekler. Yüzüne gülüyorlar ama arkandan iğrenç şeyler düşünüyorlar. O yüzden burda gülümseme, onu yapma böyle giyinme diyen hemcinslerimize hiç katılamıyorum, bizler istediğimiz gibi olucaz, istediğimiz gibi gülücez , eğlenicez, giyinicez, karşı taraftaki bozuk zihniyetli insanlar derslerini alıp kendillerini düzeltecekle isteseler de istemeseler de.
Ben de kendi istediğim neyse onu yapıyorum. Umrumda değil kimin ne düşündüğü arkamdan ne konuştuğu.

Beni opmedi bile. Bi öpseydi keşke. O asamaya bile gelemedik.
Bak keşke öptürseydim diyorsun önce love bombing sonra ghosting yaptıkları için farkındalık kazan, öptürseydin de gidecekti bu sefer de öptürmesem gitmez miydi diyecektin, uzak dur taktikçilerden guzum 😁

Back
X