Evlenilecek & Eglenilecek

Son bir yıldır yeni bir ilişkiye açığım. Karşıma şimdiye kadar 3 kişi çıktı flört ettiğim. Böyle aşırı ilgilenirler, hesabımı öderler , sürekli arar sorar iyi geceler günaydınlar resimler göndermeler falan...

2 hafta sonra birden değişiyorlar ve ciddi bir ilişki istemediklerini söylüyorlar.

Ben daha ilişkiyi ciddiye bindirmeden daha flört aşamasında iken ... sonraki görüşmeyi iple çektiklerini söylerken ... bir daha aramıyorlar.

E ben de eğer hoşlandıysam hemen bağlanıyorum. Mesela bi tanesi bana bilekligini hediye etti. Ilişkimiz netleşip kopana kadar çıkarmadım bilegimden.

Neden böyle hızlı yükselip birden bitiyor ilişkilerim bilmiyorum.

Nerden anlayacağım ben bunların dertlerini ? Ya da ne ara ilişki derinleşip flörtten sevgili aşamasına geçilir.

Her girdigim kalabalık ortamda mutlaka bir kişi koşuyor pesimden. Ama sonrası yok.

Bi tanesi evine davet etti girmedim diye iletişimi kopardı mesela. Ben artık vermiyorum diye mi uzaklaşıyorlar anlamadim.

Kimse benimle eğlenmek istemiyor mu 😥
kolay cinselleik peşindeler baktılar olmuyor , yeni av aramaya geçiyor

Artık çoğunluk ilişki başlamadan ilişkinin adı konmadan cinsellik yaşıyor. Fb takılıp anlaşırsak sevgili oluruz modunda çoğunluk.
Bunlar nasıl bir çoğunluk ya bu bana ürkütücü geliyor cidden. Ki evlilik öncesi ilişkiye karşı değilim ama illa herkesle de olacak bişey değil ki.. İyi ki bu jenerasyona kalmadan evlenmişim diyorum cidden. Bu nedir boyle.

Daha önce hiç birliktelik yaşadınız mı?

Geçen gün Selin Karacehennem bir kanalda ilk bulusmadan tam 45 gün sonra birlikte olun diyordu. Programı sunan çocuklar da ay o kadar kim bekler dediler. Sizin ve karşı tarafın beklentileri uymuyor. Bu yaşta cinsel aktif oldgunuzu düşünüp yaklaşıyor olabilirler. İlişki sonrası ileriye dönük mü ya da bitirir miyim diye düşünüyorlar. Bu tarz ilişkiler istemiyorsanız aile eşrafından tanistirmasini isteyebilirsiniz. Daha tanımaya ve evliliğe dönük olur.

45. Gunun ozelligi neymiş ki acaba? 🤔

Ay Çok teşekkür ederim ben de bunu demek istiyorum. Ben dr konserlere gidip, gece karanlikta denize girmek, sahilde sarap icmek , kamp yapmak , dağa tirmanmak istiyorumr. Ben de eğlenmek istiyorum. Ama rahat bir ilişkiye açık olmadığımı anladiklari zaman ortadan kayboluyorlar. Aslında tek istediğim derin güvenli bir bağ.
Evlenmeden ilişkiye kesinlikle mi karsisin yoksa iyice tanımadan cinselliğe mi karsisin?
Çünkü şu saydıkların çok güzel şeyler ama hepsinin sonu yatakta bitecek aktiviteler. gündüz dağa tirmanip , gece denize girip sahilde içip dans ettikten sonra çadıra geçince 'yalniz , ben sevismek istemiyorum,sarılıp uyuyalım' demek biraz saçma bir şey. Sacma demeyeyim de insafsizlik diyeyim yani, hoş değil. Madem senin için önemli bir konu o zaman seni adım adım ona götürecek şeylerden uzak dur:)
Bir de yaşın 36ymis. İlgilendiğin adamlar da 35-40 yaş araliğinda olmali. O yaşta birisi için 'ben muhafazakarim,dışarda buluşalım ev olmaz' cümlesi biraz ters etki yaratabilir.

Bunlar nasıl bir çoğunluk ya bu bana ürkütücü geliyor cidden. Ki evlilik öncesi ilişkiye karşı değilim ama illa herkesle de olacak bişey değil ki.. İyi ki bu jenerasyona kalmadan evlenmişim diyorum cidden. Bu nedir boyle.
Hoşlandığım bir çocuk vardı, her anlamda ilgimi çekiyordu vs, sevgili olmak isteyebileceğim biriydi, sonra penisini gördüm, nasıl diyeyim, çok acayip bir şekli vardı (normal değil gibiydi), çok itici gelmişti ve çocuğa ilgimi kaybettim 🥲 Görmeden sevgili olmuş olsaydım nolurdu bilmiyorum.

Evlenmeden ilişkiye kesinlikle mi karsisin yoksa iyice tanımadan cinselliğe mi karsisin?
Çünkü şu saydıkların çok güzel şeyler ama hepsinin sonu yatakta bitecek aktiviteler. gündüz dağa tirmanip , gece denize girip sahilde içip dans ettikten sonra çadıra geçince 'yalniz , ben sevismek istemiyorum,sarılıp uyuyalım' demek biraz saçma bir şey. Sacma demeyeyim de insafsizlik diyeyim yani, hoş değil. Madem senin için önemli bir konu o zaman seni adım adım ona götürecek şeylerden uzak dur:)
Bir de yaşın 36ymis. İlgilendiğin adamlar da 35-40 yaş araliğinda olmali. O yaşta birisi için 'ben muhafazakarim,dışarda buluşalım ev olmaz' cümlesi biraz ters etki yaratabilir.
Ben zamanla tanımak ve öyle ilişkiye başlamak istiyorum. Ama oralara gelemeden uzaklaşıyorlar. Ilk seferinde sınırı çiziyorum çünkü. Ama bu hiç yapmayacağım anlamına da gelmiyor.

Evet kesinlikle bağlanıp güveneceğim kişi ile cinsellik yaşamak istiyorum. Her etkilendiğim kişiyle beraber olsam hepsinde ayrı ayrılık acısı çeksem şuan cidden psikolojim çok yıpranmış olurdu. Uzun ilişki insanıyım ben. Keşke eski eşim aldatmasaydı da tek eşli olsaydım.
Yanlış anlama, bu afedersin sırtlanlar evlenip ayrıldığını biliyorlarsa hepten farklı bakıyorlar..
Kesinlikle psikolojin çok bozulurdu, ben sana hak veriyorum.. Bende senin gibi düşünüyorum. Ama karşıma çıkan insanlar sanki benim duygum yokmuş gibi davranıyorlar. Önceden çok üzülüyordum artık üzülmüyorum. Değmiyorlar çünkü..

Ben zamanla tanımak ve öyle ilişkiye başlamak istiyorum. Ama oralara gelemeden uzaklaşıyorlar. Ilk seferinde sınırı çiziyorum çünkü. Ama bu hiç yapmayacağım anlamına da gelmiyor.
Evet ama ilk günden neden 'Şoray kanunlarim var' diyorsun ki. 'sarhosken beni öptün' diyen Flörte 'beni hafif kız sanarsan yanılırsin' demek, keyifli bir haftadan sonra Flörte 'gulduk eğlendik ama ben muhafazakar biriyim,anca dışarda bulusurum' demek...
Yani bunlar beni bile gerdi. Çok fazla hababam sınıfı bakire Hürrem hocavari davranışlar. Bunu bu şekilde dile getirmen, bu enerjiyi yayman bile insanları kaçırır.
Kimse seni zorla yatağa atmayacak. Senin de böyle aşırı keskin uçların yok madem neden hayatı doğal akışında yaşamıyorsun? Bırak adam zamanla seni tanısın,nasıl biri olduğuna baksin.
Ben de tutup hayatima giren her erkekle yatmam (kimse yatmaz) ama bunu da böyle dile getirmez kimse.
Bu yüzden bu fikrini kendine saklarsan daha uzun sürebilir ilişkilerin.
Bir de insanlara hemencecik kanı kaynayan,kendine ilgi gosterene hemen meyleden biriysen bu iyi bir sey. Eşine dostuna,ailene biriyle tanışmak istediğini citlat, modern görücü usulu insanlarla tanış dur. Hem bu şekilde tanışan insanların da beklentileri biraz daha senin istediğin şekilde olacaktır.

bir de "tam" 45 gün
mesela akşam 21de tanıştıysak sevişmek için saatin 9 olup 45 günün dolmasını bekliycez ellaam

Haha. Bunu bu şekilde beklemiş olan birileri olduguna eminim, denenmiştir. 😁

Herkesin zamani farklı işliyor, ilişkiler farkli hizlarda olabilir. Elle tutulur bir neden var mi ya da en azindan neye dayanilmiş merak etmedim degil. 😬

Bu yaşınıza kadar kimseyle beraber olmadım ve 36 yaşındayım bakireyim diyorsunuz. Bu adamı korkutuyor. Hani olcağı varsa bile ya bişeyler yolunda gitmezse evlenmek zorunda hissedersem… sizin için önemli bir konu belli ki bu yaşa kadar yapmadığınıza göre. Onlara göre ürkütücüsünüz. Sizinle ileride yatma olasılığı olsa bile o yola girmekten korkuyorlar sorumluluğu ağır geliyor 36 yaşındaki bir kadının (ki belli ki kendisi için çok önemli) bekaretini bozmak ve sonrasında evliliğe zorunda kalmak. Sizinle ilişki 30 artı yaş bir adam için çok emek çok risk demek kendince. Olmama sebebinin bu olduğunu düşünüyorum.. size daha uygunu evlilik niyetiyle yola çıkılan bir görüşme. Görücü mü dersiniz ne dersiniz bilmem…

Haha. Bunu bu şekilde beklemiş olan birileri olduguna eminim, denenmiştir. 😁

Herkesin zamani farklı işliyor, ilişkiler farkli hizlarda olabilir. Elle tutulur bir neden var mi ya da en azindan neye dayanilmiş merak etmedim degil. 😬
yani
o 45 günde 1 kere yüz yüze görüştüysek de 45 günden saylanıyor mu?

valla haklısınız deneyen vardır kesin

ne biliyim bana çok boş geliyor ya, büyük konuşmayayım ilişki gurusu da değilim ama. yeri gelir, öyle bir vakit geçirirsin ki an vardır cihana değer, derler. yeri geliyor senelerce görüştüğü kişiye tanıyamadım da diyorlar.

tılsımı neyse artık bilemedim ben de.

Böyle yaparak gerçekten insan kendi değerini düşürüyor ya. Siz seçin insanları. Siz herkesten daha önemli değil misiniz ? Kendinizi eğlenecek & evlenecek ayrımına niye koyuyorsunuz ?

Giden defolsun gitsin. Salın ya. Hayatınıza ilişkiler dışında farklı aktiviteler katın.

Son bir yıldır yeni bir ilişkiye açığım. Karşıma şimdiye kadar 3 kişi çıktı flört ettiğim. Böyle aşırı ilgilenirler, hesabımı öderler , sürekli arar sorar iyi geceler günaydınlar resimler göndermeler falan...

2 hafta sonra birden değişiyorlar ve ciddi bir ilişki istemediklerini söylüyorlar.

Ben daha ilişkiyi ciddiye bindirmeden daha flört aşamasında iken ... sonraki görüşmeyi iple çektiklerini söylerken ... bir daha aramıyorlar.

E ben de eğer hoşlandıysam hemen bağlanıyorum. Mesela bi tanesi bana bilekligini hediye etti. Ilişkimiz netleşip kopana kadar çıkarmadım bilegimden.

Neden böyle hızlı yükselip birden bitiyor ilişkilerim bilmiyorum.

Nerden anlayacağım ben bunların dertlerini ? Ya da ne ara ilişki derinleşip flörtten sevgili aşamasına geçilir.

Her girdigim kalabalık ortamda mutlaka bir kişi koşuyor pesimden. Ama sonrası yok.

Bi tanesi evine davet etti girmedim diye iletişimi kopardı mesela. Ben artık vermiyorum diye mi uzaklaşıyorlar anlamadim.

Kimse benimle eğlenmek istemiyor mu 😥
Oyy oyy zor işler valla.adam gibi sevgiye,saygıya dayalı bir ilişki bulmaz çok zor maalesef.bu arada bazı erkekler cinsellik yaşasan da sana eğlenilecek kişi gözüyle bakmıyor.belli bir yaştan sonra cinsellik ilişkiye dahil olarak devam etmeli zaten.bu işin ciddiyetini kaçırmaz bana göre.25 yaşından büyükse insan dayanamıyor zaten kadın olsa da.

Yukardaki yorumların çoğunu da anlayamadım, konu sahibesi problemli veya yapışkan bir insan gibi yorumlar gelmiş öyle bir şey yok ki. Düzgün, ciddi ilişki isteyen kadınlar somurtkan, eğlenmekten anlamayan tipler mi oluyor ... (valla ben şahaneyim:halay:). Artık bu şekilde erkek de kadın da çok sayıda, düzgün uzun ilişki istemiyor, bağlanmak istemiyor haliyle karşıdakinin böyle bir beklentisi varsa çıkıp gidiyor, durum bu kadar.
Eee kendi kendini o şekilde anlatmış.millet tam tersi karşı çıkmış yorumlarda.cinsellik yaşama adam gibi düzgün bir ilişki yaşamaya engel değil bu arada.suçluyu yanlış yerse arıyor.ne kadar geç cinsellik o kadar ciddi ve düzgün ilişki demek değil.ciddiyet karakterde, halde, harekettedir.belli bir yaştan sonra insanlar bu konuda beklemek istemiyor işte.kafamızdaki yanlış kodları düzeltmemiz gerek bence.
Ama dediğin doğru.konu sahibi fi tarihinden kalma abaza erkek tabiri "vermek" kelimesini kullanıyor bu arada.tepki çekecek bir profili ve anlatımı var.yorum yapanlar haksiz değil.

2 hafta tanışıklığınız olan bir adama ciddi ilişki mi diyorsunuz.
Yani ciddi ilişki ne oluyor onu da anlamadım.
İlişki ilişkidir.
Ciddi ilişki sizin deyiminizle olanlarda ayrılık olmuyor mu
Duygusal ilişki dersiniz anlarım da.
2 haftalık adama koca gözüyle bakarsanız sizde bir problem var.
Siz canınızı sokakta mı buldunuz doğru düzgün tanımadığınız adamlarla hemen evlilik düşünüyorsunuz gerçekten bana çok tuhaf geliyor bu düşünce tarzı.
Bir gün gördüğü adamla evlilik planı yapan gördüm gerçi .
Herkes bir tuhaf olmuş bu ülkede.
Bazı erkekler de çakallık yapıp evet ben ciddi ilişki istiyorumla başlayıp kızla takıldıktan sonra gidebiliyor bak uyarayım.
Gördüm bunu çevremde.
Hemen evlilik ciddi ilişki diyen adamlardan kaçın.
Sen şanslısın ki sana en azından bu konuda dürüstler gelmiş.

Yanlış anlama, bu afedersin sırtlanlar evlenip ayrıldığını biliyorlarsa hepten farklı bakıyorlar..
Kesinlikle psikolojin çok bozulurdu, ben sana hak veriyorum.. Bende senin gibi düşünüyorum. Ama karşıma çıkan insanlar sanki benim duygum yokmuş gibi davranıyorlar. Önceden çok üzülüyordum artık üzülmüyorum. Değmiyorlar çünkü..
yüzde yüz katılıyorum bu toplumdaki bekaret algısından kaynaklanıyor lanet olsun.

istediği kadar eğitimli olsun "dul zaten her türlü verir" kafasındalar.

şerefsiz bu erkekler.

Back
X