Evlenilecek erkek kalmadı hissi🙂‍↕️

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.546
1.688
133
Merhabalar,35 oluyorum yakında.
Hala yol arkadaşımı bulabilmiş değilim.
Normal düzeyde sosyalim,işim var.
Hayatım normal düzeyde.
Kendimi yetiştirmeyi severim.
Karşıma çıkanların hepsi mi sorunlu olur?
Ya ilk hafta cinsellik bekleyip istediğini alamayınca kaçanlar,ya da birey olamamaış ,anne arayan kaygılılar.
Bunların ortası piyasa da yok.
E sende de sorun var öyleyse diyeceksin.Kabul,ama farkındalık kazanarak ilerliyorum.
Tamamen değişmesem de çok yol katettim.

Ama yaşıma uygun birini bulamıyorum.
Ve bu algının gerçeklikten öte olduğuna inanmak istiyorum.

Arkadaş çevremde kalmadı,onların eşlerinin arkadaşları vs ya çok büyük,ya da çok küçük.

Sosyal etkinliklerde karşılaştıklarım abaza ya da sırtlan.

Ben şöyle sakin,efendi,ciddi birini arıyorum.Bu insanlar ne yapıyor,?🤦‍♀️

bende aynı senin gibiydim evlenecek erkek kalmadı zaten çağ evliliği istemiyor evliliği yapanlarda sorun yaşıyor o algıda olmadan yaşa

Ekonomik sebeple yüzünden ama ayda 1 o bir ben görüşüyoruz yanyana en azından sevdiğini bildiğin seni seven var yalnızlık daha zor
Onun da kocası da normal değil ama. Evlendiler ama farklı şehirlerde yaşıyorlar çok uzun süre de öyle yaşayacaklarmış.
Bu zamanda düzgün insan çok zor cidden. Eğer yaşı küçük olsa iyi olsa onu tercih ederdim ben (-3 yaş)

Ekonomik sebeple yüzünden ama ayda 1 o bir ben görüşüyoruz yanyana en azından sevdiğini bildiğin seni seven var yalnızlık daha zor
Bacım aklınızı başınıza alın sanki aç açıktasınız. Ne ekonomik sebebi? 41 yaşunda adam 6 yıl sonra 47 olacak. Tam andropoz dönemleri hayret valla.

Hayatım normal düzeyde.
Ya ilk hafta cinsellik bekleyip istediğini alamayınca kaçanlar,ya da birey olamamaış ,anne arayan kaygılılar.
E sende de sorun var öyleyse diyeceksin.Kabul,ama farkındalık kazanarak ilerliyorum.

Arkadaş çevremde kalmadı,onların eşlerinin arkadaşları vs ya çok büyük,ya da çok küçük.

Ayy bilmem ki.ben evlenmek istemiyorum.hayatımdaki kişilerden de memnunum ama bu kadar evlenecek kişi nasıl bulunuyor benim de çok garibime gidiyor.düşünsene; fiziksel açıdan birbirini beğeneceksin, ikinizin de işi gücü oturmuş olacak, ikiniz de bekar olacaksınız, hayat görüşleri, yaşayış tarzları uyacak, ten uyumu olacak, sosyokültürel çevre denk olacak, iki kisi de evlenmeyi düşünuyor olacak.bu kadar şeyi bu kadar çok insan nasıl denk getirebiliyor aklım almıyor.bazen benim de erkeklere sallayasim geliyor ama sonra bir bakıyorum eee bu kadar kadın nasıl evlenmiş o zaman diyorum.

Hayatım normal düzeyde.

Benim de karşıma çıkan erkeklerin çoğu cinsellik istiyor direkt. Hani ben de cinselliği seven önem veren biriyim ama tek amaç bu olmamalı. O yüzden sadece bedenimiz için değil karakterimizi, kişiliğimizi, kalbimizi seven bir erkekle birlikte olma isteği çok doğal. Geçen bir platformda gördüğüm yazılardan sonra iyice tiksindim bazı erkeklerden. Kimisi çok alıngan, tripli, kadından adım bekleyen var. Ana kuzusu olan çok. Eril gibi davranmıyorlar. Eril olanlar da mağaradan çıkmış gibi kısıtlamak istiyor, bencilce davranıyor, kendi istediği olsun istiyor. Bazıları dünya kendi etrafında dönüyor sanıyor. Bu tarz erkeklerden uzak duruyorum. Düzgün erkek kalmadı mı? Var elbette nadir de olsa kafa dengi, düzgün, dürüst, gerçekten güzel seven erkekler vardır. Çevreyi tamamen mi değiştirmek lazım bilmiyorum ama nasip işi bunlar.

Ama durumunu söyle eş adayları sunsunlar
Ben takıldığım sosyal ortamlar da genelde bekarlar var.Mesela work shop,eğitim,gezi vs.Ordakilerde benim gibi arayışta olanlr ya da evlenmekten korkup bir umut şansını denemek isteyip ,kaçanlarla dolu.
Evli arkadaşlarımla çok sosyalleşemiyorum .

Benim de karşıma çıkan erkeklerin çoğu cinsellik istiyor direkt. Hani ben de cinselliği seven önem veren biriyim ama tek amaç bu olmamalı. O yüzden sadece bedenimiz için değil karakterimizi, kişiliğimizi, kalbimizi seven bir erkekle birlikte olma isteği çok doğal. Geçen bir platformda gördüğüm yazılardan sonra iyice tiksindim bazı erkeklerden. Kimisi çok alıngan, tripli, kadından adım bekleyen var. Ana kuzusu olan çok. Eril gibi davranmıyorlar. Eril olanlar da mağaradan çıkmış gibi kısıtlamak istiyor, bencilce davranıyor, kendi istediği olsun istiyor. Bazıları dünya kendi etrafında dönüyor sanıyor. Bu tarz erkeklerden uzak duruyorum. Düzgün erkek kalmadı mı? Var elbette nadir de olsa kafa dengi, düzgün, dürüst, gerçekten güzel seven erkekler vardır. Çevreyi tamamen mi değiştirmek lazım bilmiyorum ama nasip işi bunlar.
Geçen biriyle konuştum,çalışmanı istemem dedi.
Bir diğer ilk zamanda cinsellik istedi.
Hele cinsellik isteyenlerden artık tiksiniyorum.
Bir insan bu kadar h…n olamaz.
Bakın karşı değilim,romantik ve iki kişi hazır hissettiğinde olur.

Ama bazıları tam bi h…n..

Yani bu devirde evlenilecekse kesinlikle sırf evlenmek için değil, hayatına bir şey katacak, birlikte gelişip büyütecek sağlıklı bir ilişki olmalı. O adam yanımdayken kalbim hızlı atmalı, heyecanla bakmalı kahve gözlerim. Birbirimizin hayatına güzel anlamda dokunmalıyız. İyi günde, kötü günde, hastalıkta, sağlıkta birbirimize sarılmayı, destek olmayı bilmeliyiz. İlişki kurmak da sabır ister. Kolay değil öyle bir anda bağ kurmak. Hayatımızda bir erkek arkadaş olması çok kolay, önemli olan kafa dengi, ruha hitap eden birine denk gelmek.