Evlenilecek erkek kalmadı hissi🙂‍↕️

Aslında "iyiler kapıldı" yanlış bir yaklaşım. Onlar ararken kızlarımız bakmıyor yüzlerine. Kızlarımız ararken onlar evlenmiş oluyor. Yani zamanlamayı tutturamamaktan kaynaklı.
35 yasinda geldigim icin artik bir sekilde kapilmis oluyor. Su an icin dedim. 20lerde olsam ben kaçırıyor olurdum da artik kapilan kapildi.

8+ yil uzeri evli olan arkadaşlar bi' bosansaniza ya bisi deneyecegim. Piyasayi hareketlendirin biraz, yeter hevesinizi aldiniz artik ahdhdh

35'te tanistim, 37'de evlendim. Ama sizin gibi degildim. Sizi konularinizdan hatirliyorum, cok onyargilisiniz ve kiramadiginiz kaliplar var. Siz bir ay konustugunuz adamin evine gidip gitmemeyi bile yok oyle yok boyle diye analiz ediyorsunuz. Takintili gibi bir haliniz var. Biraz rahat olmazsaniz isiniz zor.

Ayy bilmem ki.ben evlenmek istemiyorum.hayatımdaki kişilerden de memnunum ama bu kadar evlenecek kişi nasıl bulunuyor benim de çok garibime gidiyor.düşünsene; fiziksel açıdan birbirini beğeneceksin, ikinizin de işi gücü oturmuş olacak, ikiniz de bekar olacaksınız, hayat görüşleri, yaşayış tarzları uyacak, ten uyumu olacak, sosyokültürel çevre denk olacak, iki kisi de evlenmeyi düşünuyor olacak.bu kadar şeyi bu kadar çok insan nasıl denk getirebiliyor aklım almıyor.bazen benim de erkeklere sallayasim geliyor ama sonra bir bakıyorum eee bu kadar kadın nasıl evlenmiş o zaman diyorum.
Bunların hepsi denk olmuyor çünkü,paldır küldür evleniyoruz bazen ebemizi görüyoruz,Bunların hepsi denk olsaydı yeryüzünde boşanan çift olmazdı,ya aşktan ya çocukluktan,ya değişir ya bir şey olmaz umudu ile denk olmasa da Bir şeyler yola çıkılıyor bazen, sırf olduğun yerden uzaklaşmak için yapıyorsun bazen, gideceğin noktayı düşünmeden daha iyi bir yer olur umudu ile, çoğu hayal kırıklığı...

Bende şimdiki bekar kızlara üzülüyorum cidden.Erkekler bence olumsuz değişim yaşadı.Sorumluluktan kaçan,rahatına alışmış ,kadını maddi manevi kullanmaya meyilli ,erkeklik vasıfları zayıflamış adamlarla dolu sanki her yer. Bu kadar vasıfsız eş adaylarının arasından iyisini bulmak zor ,kolaylıklar diliyorum. Allahtan daha erken doğmuş ,zamanında evlenmişiz; yalnızlığı hiç sevmem zira.
Ben de benim çevrem kalitesiz sanıyordum.meğer herkesin öyleymiş.

35 yasinda geldigim icin artik bir sekilde kapilmis oluyor. Su an icin dedim. 20lerde olsam ben kaçırıyor olurdum da artik kapilan kapildi.

8+ yil uzeri evli olan arkadaşlar bi' bosansaniza ya bisi deneyecegim. Piyasayi hareketlendirin biraz, yeter hevesinizi aldiniz artik ahdhdh
Ünlüler gibi aynı adamları aramızda çevirip duracak miyiz 😁

valla ben 30 da tanıştım 31 de evlendim. 32 de anne oldum sonra ne bu hız dedim ikinciyi 39 da yaptım şimdi ona da geç diyorum 🤣 herkes bana sen evlenemezsin diyordu bende evlenmem diye düşünüyordum eşim çıktı karşıma. ayrıca ben geç kaldım diye düşünüyordum evliliğe ama artık iş çevreme de bakıyorum herkes çok geç evleniyor. ama işte hep her şeyin zamanında yapılması taraftarıyım. yavaş yavaş sindire sindire yaşarsın evliliği hayatı. ama geç kaldım diye de abuk sabuk biriyle de evlenemeyin bekar kalın daha iyi. ama eminim siz niyetine girin hayırlısını isteyin illaki biri bulacak sizi

Merhabalar,35 oluyorum yakında.
Hala yol arkadaşımı bulabilmiş değilim.
Normal düzeyde sosyalim,işim var.
Hayatım normal düzeyde.
Kendimi yetiştirmeyi severim.
Karşıma çıkanların hepsi mi sorunlu olur?
Ya ilk hafta cinsellik bekleyip istediğini alamayınca kaçanlar,ya da birey olamamaış ,anne arayan kaygılılar.
Bunların ortası piyasa da yok.
E sende de sorun var öyleyse diyeceksin.Kabul,ama farkındalık kazanarak ilerliyorum.
Tamamen değişmesem de çok yol katettim.

Ama yaşıma uygun birini bulamıyorum.
Ve bu algının gerçeklikten öte olduğuna inanmak istiyorum.

Arkadaş çevremde kalmadı,onların eşlerinin arkadaşları vs ya çok büyük,ya da çok küçük.

Sosyal etkinliklerde karşılaştıklarım abaza ya da sırtlan.

Ben şöyle sakin,efendi,ciddi birini arıyorum.Bu insanlar ne yapıyor,?🤦‍♀️
35 yasina kadar surekli gezen, yalniz yasayan, isinde gucunde biriydim. Acikcasi evliligi isteyip istemedigimden de emin degildim. Belki de umidi kestigimden, dogru duzgun insanlarla karsilasamadigindan, kendi yas grubumun genelde evli olmasindan kaynakliydi. Ancam 35 yasinda esimle tanistim. 36 da evlendik ve 37de anne oldum😊
Simdi dusununce demek ki zamaninda uzulduklarimin bir sebebi varmis iyi ki beklemisim, sirf evlenmek icin yanlis tercihler yapmamisim diyorum.
Umidinizi kesmeyin, enerjinizi dusurmeyin.

biraz love bombing yap sen bu adamlara:d iyi ki varsın tanıdığım en harika insansın bana iyi geliyorsun falan deyip özel hissettir flört becerilerin zayıf sanırım ondan yürümüyor. erkeklerin cinsellik için yanaşıyormuş gibi yaptığına bakma bekar erkekler de fellik fellik kız arıyor bugün seks der yarın bi bakmışsın aşık olmuş kopamıyor senden. ama ağzının laf yapması lazım sen hep gözetleme modundasın. ilişkiyi akışında yaşa bırak ne için yaklaşıyorsa yaklaşıyor böbreklerini çalacak hali yok kocaman kadınsın o kadarına aklın erer zaten:d
Vanilya sen neler biliyon öyle anam 😍 Bi süredir piyasadan uzaktım unutmuşum herşeyi 🥲 İlk bu taktiği deniycem
Vicdan yapıyorum,onlar gibi olamıyorum ama haklısın galiba.
Boşver bacım müstehak onlara , hem acımayla ilgili güzel bi söz var biliyosundur 😂

Bence o açıdan bakmayın. Piyasada hiçbir zaman doğru düzgün evlenilecek adam yoktu. Daha doğrusu evlenmemesi gereken adamlar çoktu ve hala da öyle. Sadece eskiden kadınlar eli yüzü düzgün olsun, evini gecindirsin deyip karakter özelliklerini görmezden geliyorlar, bilinçsiz evlilikler yapıyorlardı. Erkekler de gerek evlilik dışı sekse ulaşmanın daha zor olması, gerek çamaşırım yikansin yemeğim yapılsın, çocuğum olsun toplumda statü atlayayim derdine evleniyorlardi. Sonuç olarak pek çoğumuz yanlış evliliklerin bir ürünü olarak mutsuz cocukluklar geçirdik. Ama şimdi sekse ulaşmak daha kolay, evlenmek o kadar da bir statü göstergesi değil, işlerini güçlerini de anaları görüyor nasılsa, böyle karaktersiz adamlar da kendilerini gizlemek zorunda kalmiyorlar. İyi ki de kalmıyorlar, ya anlattığınız tarzdaki adamlardan biriyle evlenip sonra "köprüyü geçene kadar" laflarını duysaydiniz? Müge Anlı'nın çok sevdiğim bi sözü var, "Allah böyle evlat vereceğine evlat diye inletsin" diye. Bence aynısı eş için de geçerli.

35 yasina kadar surekli gezen, yalniz yasayan, isinde gucunde biriydim. Acikcasi evliligi isteyip istemedigimden de emin degildim. Belki de umidi kestigimden, dogru duzgun insanlarla karsilasamadigindan, kendi yas grubumun genelde evli olmasindan kaynakliydi. Ancam 35 yasinda esimle tanistim. 36 da evlendik ve 37de anne oldum😊
Simdi dusununce demek ki zamaninda uzulduklarimin bir sebebi varmis iyi ki beklemisim, sirf evlenmek icin yanlis tercihler yapmamisim diyorum.
Umidinizi kesmeyin, enerjinizi dusurmeyin.
Nasıl tanıştınız?

Bence o açıdan bakmayın. Piyasada hiçbir zaman doğru düzgün evlenilecek adam yoktu. Daha doğrusu evlenmemesi gereken adamlar çoktu ve hala da öyle. Sadece eskiden kadınlar eli yüzü düzgün olsun, evini gecindirsin deyip karakter özelliklerini görmezden geliyorlar, bilinçsiz evlilikler yapıyorlardı. Erkekler de gerek evlilik dışı sekse ulaşmanın daha zor olması, gerek çamaşırım yikansin yemeğim yapılsın, çocuğum olsun toplumda statü atlayayim derdine evleniyorlardi. Sonuç olarak pek çoğumuz yanlış evliliklerin bir ürünü olarak mutsuz cocukluklar geçirdik. Ama şimdi sekse ulaşmak daha kolay, evlenmek o kadar da bir statü göstergesi değil, işlerini güçlerini de anaları görüyor nasılsa, böyle karaktersiz adamlar da kendilerini gizlemek zorunda kalmiyorlar. İyi ki de kalmıyorlar, ya anlattığınız tarzdaki adamlardan biriyle evlenip sonra "köprüyü geçene kadar" laflarını duysaydiniz? Müge Anlı'nın çok sevdiğim bi sözü var, "Allah böyle evlat vereceğine evlat diye inletsin" diye. Bence aynısı eş için de geçerli.
Evet öyle,o adamlar o yüzden elendi,diğerleri de meydanda .
Üç beş kişi yol arkadaşlığı ararken benim gibi pes etmiş durumda.

Haklısınız ama beni tanımadan bedenime odaklanılması bana kendimi değersiz

Haklısınız ama beni tanımadan bedenime odaklanılması bana kendimi değersiz hissettiriyor.
anliyorum canim, istemedigin zaman zaten istemiyorum de, taviz verme. Ama eger sen de istiyorsan, adamdan hoslandiysan, biraz buna da sicak bakabilirsin. Kati kurallar koyma kendine onu demek istiyorum. Bir erkegin cinsellik istemesi herseyden önce cok dogal birsey, senin degerinle alakali birsey degil.

biraz love bombing yap sen bu adamlara:d iyi ki varsın tanıdığım en harika insansın bana iyi geliyorsun falan deyip özel hissettir flört becerilerin zayıf sanırım ondan yürümüyor. erkeklerin cinsellik için yanaşıyormuş gibi yaptığına bakma bekar erkekler de fellik fellik kız arıyor bugün seks der yarın bi bakmışsın aşık olmuş kopamıyor senden. ama ağzının laf yapması lazım sen hep gözetleme modundasın. ilişkiyi akışında yaşa bırak ne için yaklaşıyorsa yaklaşıyor böbreklerini çalacak hali yok kocaman kadınsın o kadarına aklın erer zaten:d

Şu kadının yazdıklarını ss falan alın, ayrı dosya yapın, 35imden sonra ben bile feyz aldım 🤣

Zaten evlilikler de süre sınırlı olmalı di mi. Şöyle 5 sene 8 sene sınırı olcak, doldu mu hop ayrıl. Böyle çok kısıtlı bir sirkülasyonda kalınıyor ahsva 😅

Son birkaç gündür doğru seyler yazıyorsun hayret 😅 Hayatinda her ne değiştiyse sakin bozma devam et