Evlenilecek erkek kalmadı hissi🙂‍↕️

O sizin gözünüz keyfi değil köle olarak kocamın çalışmasını bende istemiyorum şu an yönetici pozisyonda ve iyi maaşı var sırf benim yanımda dibimde olsun benimle şark koşullarını çeksin mantığı da iyi evlilik mantığı değil bu bencillik zaman ne gösterir bilinmez ama ben bencil biri değilim
Keyfi gerekçelerle altı sene ayrı kalmak isteyen ayda bir biraraya gelen bir çift gözümde iyi bir evliliği olan çift değildir.

O sizin gözünüz keyfi değil köle olarak kocamın çalışmasını bende istemiyorum şu an yönetici pozisyonda ve iyi maaşı var sırf benim yanımda dibimde olsun benimle şark koşullarını çeksin mantığı da iyi evlilik mantığı değil bu bencillik zaman ne gösterir bilinmez ama ben bencil biri değilim
kız mobilyacıydı ya ne yöneticisi, senin kocanda hergün iş değiştiriyor.

Ne yapsın, özgüvenini hayatından mı çıkarsın?
Liste yapmış aradığı erkeğin özelliklere sahip erkek listesini , kendini nerede ne pozisyonda görüyorsa gerçeğe dönmesini temenni ederim. Yoksa dr diye pubda tanıştığı adamla evlilik hayali kurup aaa beni yatağa atacak bakireyim diye kapıya koydu dramasından kurtulamaz. Beklentisi talepler yaşantısı hayalleri seçimler hepsi o kadar karmaşık ki.

çekingen duruyorsanız hırslanıyorlar galiba atak olun:d
35 yaşından sonra kolay mı ama vanilin yani muhafazakar bir annesi varmış muhtemelen yıllarca bekaretin ne kadar önemli olduğu dikte edilerek büyüdü😢
Başında kavak yelleri esen 20’li yaşlarda bu konuda daha rahat davranıp tabularını aşamadıysa ya da dürtüsel davranmadıysa 35’den sonra daha zor olabilir.

Liste yapmış aradığı erkeğin özelliklere sahip erkek listesini , kendini nerede ne pozisyonda görüyorsa gerçeğe dönmesini temenni ederim. Yoksa dr diye pubda tanıştığı adamla evlilik hayali kurup aaa beni yatağa atacak bakireyim diye kapıya koydu dramasından kurtulamaz. Beklentisi talepler yaşantısı hayalleri seçimler hepsi o kadar karmaşık ki.
Kendi tarafınızdan anlamışsınız olayı.

Ayrıca bu saymış olduğum kritere sahip biri sizin için duygu hissetmeden aceleci davranıp sizi sekse zorlayan biri olabilir ama benim için değil.
Ha niye gittim diyeceksin,o da benim hatam,kabul.

Merhabalar,35 oluyorum yakında.
Hala yol arkadaşımı bulabilmiş değilim.
Normal düzeyde sosyalim,işim var.
Hayatım normal düzeyde.
Kendimi yetiştirmeyi severim.
Karşıma çıkanların hepsi mi sorunlu olur?
Ya ilk hafta cinsellik bekleyip istediğini alamayınca kaçanlar,ya da birey olamamaış ,anne arayan kaygılılar.
Bunların ortası piyasa da yok.
E sende de sorun var öyleyse diyeceksin.Kabul,ama farkındalık kazanarak ilerliyorum.
Tamamen değişmesem de çok yol katettim.

Ama yaşıma uygun birini bulamıyorum.
Ve bu algının gerçeklikten öte olduğuna inanmak istiyorum.

Arkadaş çevremde kalmadı,onların eşlerinin arkadaşları vs ya çok büyük,ya da çok küçük.

Sosyal etkinliklerde karşılaştıklarım abaza ya da sırtlan.

Ben şöyle sakin,efendi,ciddi birini arıyorum.Bu insanlar ne yapıyor,?🤦‍♀️
Aileden ya da atalardan kınama sebebi oluyor

benim anlamadığım, şu kısmını neden hiç
düşünmüyorsunuz? belki de evlenilecek erkeklerin aradığı evlenilecek kadın siz değilsiniz ? neden kendinizi kusursuz, ideal görüyorsunuz ?
Kusursuzluk meselesi değil ki uyum meselesi bu.zihinsel engelli, sabıkalı kişiler bile evleniyor.

Ayrıca bu saymış olduğum kritere sahip biri sizin için duygu hissetmeden aceleci davranıp sizi sekse zorlayan biri olabilir ama benim için değil.
Ha niye gittim diyeceksin,o da benim hatam,kabul.
Kafan çok karışık.hayat görüşün karmakarışık olmuş artık.bir an önce psikoloğunla bu konulara gelin artık.hayat geçip gidiyor.