Evlenilecek kişi

Allah aşkına elbise neden katlanılacak bir şey olsun? Siz bütün erkekler giydiğin elbiseye, askısına boyuna takıyor mu sanıyorsunuz?
bana erkek arkadaşlarımın çoğu normal erkek arkadaşlarım hep şunu söylediler, giymeyiver molucak siz kızlar birbirinize özeniyorsunuz. normal kısa kol giy ölür müsün dediler

Ölür mü adam sen açık giysen mesela, açık giymemek neden fedakarlık olsun cidden? 🤣
Ne bileyim anlamadım ki. İki ihtimal varmış sadece, ya o fedakarlık yapıp giymeyecekmiş ya da adam 3-5 gün ses etmeyecekmiş :D ya ben bütün yaz donla gezdim resmen adamın nabzını bi kontrol edeyim :D

E o adam değilmiş işte.
Bari bu sefer gideyim nedir, gidiyorum deyip gideceksiniz.
Sizin adımınıza aynı şekilde karşılık vermeyen insanla ne işiniz olabilir ki?

Bunu yaptığım dönemler oldu, aynısını karşıya da yaptım ama, ben gidemezsem o da gidemez, ben giyemezsem o da yapamaz, bende durumlar böyle işler.
Benim kısıtlandığım durumda karşıdan almazsam bunu, vurur kapıyı çıkarım ve kendisine yapıldığında saçmalığını gören biri zaten anlamsız olduğunu, bu hırsların çocukça bir inattan ileri gitmediğini anlar.
lafa gelince ben erkeğim sen benden izin alacaksın diyorlar

Belirli bir kişi hakkında mı konuşuyoruz biz, şuan öyle biri var mı hayatınızda?
Diyor ki bütün erkekler böyle. Ev işi yapanı da görmemiş mesela. Bir de çalışanla evlenenler para için kabul ediyormuş ihtiyaç yoksa çalıştırmıyolarmış.

Onca yaşadığımdan aldığım tecrübe hiçbir konuda taviz vermeyin
Sınırlarınız olsun
Kimsenin kafasına göre mudahalesine izin vermeyin .
Diğer türlü hep ezilirsiniz hor gorulursunuz.
Bazen vazgecmeyi bilin.

E o adam değilmiş işte.
Bari bu sefer gideyim nedir, gidiyorum deyip gideceksiniz.
Sizin adımınıza aynı şekilde karşılık vermeyen insanla ne işiniz olabilir ki?

Bunu yaptığım dönemler oldu, aynısını karşıya da yaptım ama, ben gidemezsem o da gidemez, ben giyemezsem o da yapamaz, bende durumlar böyle işler.
Benim kısıtlandığım durumda karşıdan almazsam bunu, vurur kapıyı çıkarım ve kendisine yapıldığında saçmalığını gören biri zaten anlamsız olduğunu, bu hırsların çocukça bir inattan ileri gitmediğini anlar.
bunu yaptığınız kişi eşiniz miydi eski ilişkilerinizde miydi. eşinizse bu şekilde mi farkettirdiniz ona

lafa gelince ben erkeğim sen benden izin alacaksın diyorlar
Siz de bunun üzerine cümleye devam mı ediyorsunuz?
Bence çevrenizde ya da tanıştığınız insanlarda çok büyük sıkıntı var.

Eşimin ailesi tüm akrabaları oldukça muhafazakarlar, hacı aileleri.
Oradan çıkan bir adam benim kocam, bazen bana ‘düğmeni kapatsan mı 4 tane açmışsın çok aşağıda dekolten akrabalara gidiyoruz’ gibi cümle kurmaya kalktığında, kendininki açıksa kapat cevabını alır.
Hani adam bunu söylediğinde gerçekten memelerim görünüyordur kaldı ki severim evet, göğüs dekoltesi en hoşuma giden şeydir, yine de o hakkı kendinde göremez, söyleyemez , tartışamaz benimle.

Bunu hiç görmeyen adamlar da mevcut, benimki iyi demiyorum, benim duruşum var, sınırım var diyorum, anlatmak istediğim bu.

Bence kafa yapınızı değiştirmeniz lazım eeen başta. Siz şu an bile illa taviz vereceğim zaten diye düşünüyorsunuz :( Mentaliteniz doğrultusunda çevre edinmeye başlıyorsunuz. Yumuşak başlı olduğunuzu gören dominantlar da size yöneliyor olmalı. Bakın eşitlik çok önemlidir bunu baz almanız gerekiyor. Ama o erkekle başlayan tüm yargıları kafanızdan silin. Benim akrabam erkekler de arkadaşım erkekler de temizlik yapıyorlar mesela. Siz diyorsunuz ki eve yardım eden erkek az. Zaten buna yardım demek bile yanlış kendinizi baş sorumlu kabul ediyorsunuz. Azsa da azından bulurum diyin kendinize güvenin.
Illa da iliski yaşamak zorunda değiliz hatta iliski bana göre bir külfet ve yanımdaki insanın birçok artısı desteği olmasa katlanmak zor.
Ilişki sadece layık olanla yaşanmalı.

Siz de bunun üzerine cümleye devam mı ediyorsunuz?
Bence çevrenizde ya da tanıştığınız insanlarda çok büyük sıkıntı var.

Eşimin ailesi tüm akrabaları oldukça muhafazakarlar, hacı aileleri.
Oradan çıkan bir adam benim kocam, bazen bana ‘düğmeni kapatsan mı 4 tane açmışsın çok aşağıda dekolten akrabalara gidiyoruz’ gibi cümle kurmaya kalktığında, kendininki açıksa kapat cevabını alır.
Hani adam bunu söylediğinde gerçekten memelerim görünüyordur kaldı ki severim evet, göğüs dekoltesi en hoşuma giden şeydir, yine de o hakkı kendinde göremez, söyleyemez , tartışamaz benimle.

Bunu hiç görmeyen adamlar da mevcut, benimki iyi demiyorum, benim duruşum var, sınırım var diyorum, anlatmak istediğim bu.
yani ben erkeğim tabi izin alacan dediklerinde hadi güle güle diyip ayrılıyor musunuz

Back
X