- 11 Eylül 2020
- 290
- 329
- 33
- Konu Sahibi Ahkalbimsenden
-
Ben eşimden ayrı kalmaktan hoşlanmam gidersek birlikte gider bi süre kalır döneriz. Tek kaldığım zamanlarda oldu ama sebebi vardı, keyfi tek gitmekten çok hoşlanmıyorum. 3 saatlik mesafede olduğum dönem haftasonu kalıp dönerdik şuan 12 saat mesafe var en azından 1 haftalığına gidiyoruzMerhaba yeni evli olan ( 5 yıla kadar) olan kadınlara sesleniyorum. Uzaktaysaniz (2-3 saat) gidip kalır misiniz veya eşinizle mi kalırsınız anne babanizin evinde, eşinizin eve döndüğün sizin baba evinde kalmaya devam ettiğiniz oldu mu ? Giderseniz de kaç günlüğüne gidersiniz
22 saatlik uzaktayım Neredeyse 1 yıllık evliyim Daha bir defa gidebildim ailemin evine Tek Başıma 2 hafta eşimle beraber de 2 gece kaldık sonra Kayınvalidemlere geçtik yakında olsam ayda ya da 2 ayda bir kesin giderim birkaç günlüğüne kalmaya çok sık gitmem dengeli olur yaniMerhaba yeni evli olan ( 5 yıla kadar) olan kadınlara sesleniyorum. Uzaktaysaniz (2-3 saat) gidip kalır misiniz veya eşinizle mi kalırsınız anne babanizin evinde, eşinizin eve döndüğün sizin baba evinde kalmaya devam ettiğiniz oldu mu ? Giderseniz de kaç günlüğüne gidersiniz
Ben haftanın üç gğnü annemlerdym eşim askeri personel mecbur geliyrm normalde ayda bir geliyrdm 15 dk yolda . kv her hafta sonu gıdıyrz eşim istyo ama nefret ettim resmen bı oraya bı buryaMerhaba yeni evli olan ( 5 yıla kadar) olan kadınlara sesleniyorum. Uzaktaysaniz (2-3 saat) gidip kalır misiniz veya eşinizle mi kalırsınız anne babanizin evinde, eşinizin eve döndüğün sizin baba evinde kalmaya devam ettiğiniz oldu mu ? Giderseniz de kaç günlüğüne gidersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?