Selam kızlar.
Bu yaz evleniyorum ve kafama takılan bazı sorular var.Ben üniversite öğrencisiyim nişanlımla aramızda 6 yaş var o çalışıyo.Birlikte zaman geçirdiğimiz arkadaşlarımız var fakat benim okulum dolayısıyla her arkadasımı nısanlımın tanıması mümkün değil şimdi evlenınce farklı olucak eskisi gibi arkadaşlarınla görüşemezsin erkekler olmamalı falan demeye başladı.Her dediğine tamam deyip arkadaşlarımla görüşmesem kendımı ezdırıyomusum gibi hissediyorum diğer türlüde aslında yaptıgının normal oldugunu dusunuyorum,kıskanması ve sahiplenmesi güzel bişey.
Sizce onun olmadgı zamanlar neyi ne kadar yapmak doğru,Arkadaşlarıma ne sıklıkta zaman ayırmam uygun veya haftanın 2 3 günü okul çıkısı eskısı gıbı oturup bı cay kahve ıcsem muhabbet etsem bunun bi sakıncası olur mu?İkimizinde kendimize özel hayatımızın olmasını istiyorum geceleri biyere çıkmak çizgiyi aşmak değil ama en azından o erkek arkadaslarıyla bende kız arkadaslarımla ilerde zaman geçirmek istediğimi ona nasıl anlatabilirim.Diğer türlü asosyal bi evliliğimiz olsun istemiyorum yoksa herseye bi kulp takıp birbirimize sararız diye korkuyorum.Lütfen yardım edin,fikirlere çok ihtiyacım var.