evlenince arkadaş ortamı

Evlenince kişilerin ortak arkadaşları dışında da bir sosyal çevresi olması doğru mu?

• evet

OY: 9 81,8%
  • hayır

OY: 2 18,2%

• Ankete Katılan
    11
  • Anket Kapalı .

mutsuzperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
966
341
73
Selam kızlar.

Bu yaz evleniyorum ve kafama takılan bazı sorular var.Ben üniversite öğrencisiyim nişanlımla aramızda 6 yaş var o çalışıyo.Birlikte zaman geçirdiğimiz arkadaşlarımız var fakat benim okulum dolayısıyla her arkadasımı nısanlımın tanıması mümkün değil şimdi evlenınce farklı olucak eskisi gibi arkadaşlarınla görüşemezsin erkekler olmamalı falan demeye başladı.Her dediğine tamam deyip arkadaşlarımla görüşmesem kendımı ezdırıyomusum gibi hissediyorum diğer türlüde aslında yaptıgının normal oldugunu dusunuyorum,kıskanması ve sahiplenmesi güzel bişey.

Sizce onun olmadgı zamanlar neyi ne kadar yapmak doğru,Arkadaşlarıma ne sıklıkta zaman ayırmam uygun veya haftanın 2 3 günü okul çıkısı eskısı gıbı oturup bı cay kahve ıcsem muhabbet etsem bunun bi sakıncası olur mu?İkimizinde kendimize özel hayatımızın olmasını istiyorum geceleri biyere çıkmak çizgiyi aşmak değil ama en azından o erkek arkadaslarıyla bende kız arkadaslarımla ilerde zaman geçirmek istediğimi ona nasıl anlatabilirim.Diğer türlü asosyal bi evliliğimiz olsun istemiyorum yoksa herseye bi kulp takıp birbirimize sararız diye korkuyorum.Lütfen yardım edin,fikirlere çok ihtiyacım var.

abartmamak kaydıyla arkadaş çevrenle görüşmeye devam etmelisin canım. ve bunları en baştan konuşun. haa önceden 4 kere çıkıyosan artık 2 kere çıkmalısın falan gibi bi ayarlama yapmalısınız.

Haklı bence , abartma olmasın ama evlenince nasılsa dizginleri eline aldığını düşünür müstakbel kocan ona o hissi yarattırmamaya bak yoksa hiç umut yok

Şu an için bu tarz konularda endişelnmen normal
ama inan evlendikten sonra farklı oluyor
Evleneceğin kişiyi azda olsa tanırsın sonuçta
seni ne kadar kısıtlar önce bunun bir analizini yap derim.

Öyle bir zaman geliyor ki eşinin olmadığı bir ortamdan zevk almamaya başlıyorsun
tabiki sosyal çevren olacak arkadaşın vs. olacak
Birde şu taraftan bak olaya eşin hergün iş çıkışı arkadaşlarıyla takılsa kız-erkek aynı ortamda bulunsa için içini yer değil mi ?
Birbirinizden kopmadan her iki tarafında bir sosyal çevresi olmalı

Evlenince arkadaşları bekar diye onlarla görüşmeyenler, hayatı kocişlerinin etrafında döndürenler gün gelir yalnız kalmaya mahkum olur. :31:

Back
X