- 29 Ocak 2024
- 1.566
- 164
- 43
- 29
- Konu Sahibi CICEKLITEPE
-
Bundan sonra yazmam zaten ama ailem haklıydı evlenince cidden kaçıyorlarmışBu kadar üstüne düşmeyin yahu iletişime geçmek isteyen geçer zaten.
Diğer arkadaşlarınızla devam.. bu kızdan cacık olmaz.
İnşallah pişmanlık duyar çünkü benim kalbim çok kırıldı şeytan diyor engelle her yerdenO size geri döner. Ama o döndüğünde siz dönmeyin. Evlenince değişen tiplerden belli
Düğünde yanında olmadınız diye kırılmış olabilir.Dün de sordum bu soruyu ilk başlarda emin olamadım ama şuan eminim ki arkadaşım evlendigi için beni hayatından tamamen çıkarttı. Numarasını vermeyecek kadar hemde.. Sorun bende değil buna da eminim bir iki arkadaşıma daha vermemiş numarasını. Hadi beni sevmiyor diğer kızları da mı sevmiyor ? Ailesi annesi babasi ablası bizi tanıyorlar yanlışımız olsa baştan gorusturmezlerdi kaç yıllık arkadaşız. Ama eminim evlendigi için vermiyor instagramdan yazdım akrabası hastalanmış başta 2 kere yazdım cevap vermedi görüldü attı bende tekrar yazdim biraz çıkıştım hemen cevap yazdı hastanedeyiz canım işte kusura bakma dedi anlattı.Siz benim kaç yıllık arkadaşlarımsınız sizle nasıl sorunum olsun değerlisiniz benim için falan açıkladı. Hastanede olduğu için mi acaba numarasını atamadı? Ama sonuçta mesaj yazabildi bilmiyorum. Yinede yeni numarasını vermek istemedi bence hatta belki anlamamıştır farketmemistir diye üstükapali bir kaç kere dile getirdim yazdım yok anladım ki vermek istemiyor. Zaten buaralar çok yalnız hissediyorum depresifim kime dokunsam gidiyor arkadaş aile her ne varsa elime attığım her sey gidiyor bu da üstüne gelince çok ağladım çok zoruma gitti ne kadar az görüşsek de çok ama çok sevdiğim biriydi eşiyle mutlu olabilir ama biz 8 yıllık arkadaşlardık ne zaman zararımız oldu? ne kötülüğümüz oldu? her yan yana geldiğimiz de dip dibeyken bile kucaklasir birbirimizin gözüne sevgiyle bakardık. Düğününe gidemedim kinasina gittim düğününe gidemezdim hem uzaktı baya aracımız yoktu onlarda biliyordu ve o aralar maddi acidan çok sıkışıktım eli boş gitmekte olmazdı açıkladım ona da bir şey yazmadı şuan yoğun diye mi yazmadı bilmiyorum baya uzun yazdım bir şeyler tek cümle yazmış belki de çok yoğun günahını almayayım ama insan numarasını saklar mı ne olacak bunca zaman ne geldi başına da şimdi gelecek kocan kimseyle görüşmeni istemiyorum dese dersin onlar benim kaç yıllık arkadaşım bari onlarla görüşeyim diye. Instagramdan çıkartacaktım yapamadım çok sinirlendim ama fevri davranmak istemedim öyle dursun ama bundan sonda ne yazarım ne görüşürüm
Böyle diyorsunuz ama belli ki sorunlu birisiniz. Kız numarasini vermeden bunca darlamissiniz. Numarasını verse sınır bilmeden zırt pırt yazacak, gece gece arayacak kadar sınırları olmayan birine benziyorsunuz. Kusura bakmayın ama ben de böyle boğan insanlari çıkartıyorum hayatımdan. Bunun evli olmakla alakası yok.Sorun bende değil buna da eminim
Evlilikle bi alakası olduğunu sanmıyorum. Bazı insanlar fazla insanlı ilişkiyi beceremiyor. Benim en eskisi 24 yıllık en yenisi 4 yıllık arkadaşlıklarım var ilkokul lise üniversite vesaire. Hepsiyle çok güzel görüşüyorumDün de sordum bu soruyu ilk başlarda emin olamadım ama şuan eminim ki arkadaşım evlendigi için beni hayatından tamamen çıkarttı. Numarasını vermeyecek kadar hemde.. Sorun bende değil buna da eminim bir iki arkadaşıma daha vermemiş numarasını. Hadi beni sevmiyor diğer kızları da mı sevmiyor ? Ailesi annesi babasi ablası bizi tanıyorlar yanlışımız olsa baştan gorusturmezlerdi kaç yıllık arkadaşız. Ama eminim evlendigi için vermiyor instagramdan yazdım akrabası hastalanmış başta 2 kere yazdım cevap vermedi görüldü attı bende tekrar yazdim biraz çıkıştım hemen cevap yazdı hastanedeyiz canım işte kusura bakma dedi anlattı.Siz benim kaç yıllık arkadaşlarımsınız sizle nasıl sorunum olsun değerlisiniz benim için falan açıkladı. Hastanede olduğu için mi acaba numarasını atamadı? Ama sonuçta mesaj yazabildi bilmiyorum. Yinede yeni numarasını vermek istemedi bence hatta belki anlamamıştır farketmemistir diye üstükapali bir kaç kere dile getirdim yazdım yok anladım ki vermek istemiyor. Zaten buaralar çok yalnız hissediyorum depresifim kime dokunsam gidiyor arkadaş aile her ne varsa elime attığım her sey gidiyor bu da üstüne gelince çok ağladım çok zoruma gitti ne kadar az görüşsek de çok ama çok sevdiğim biriydi eşiyle mutlu olabilir ama biz 8 yıllık arkadaşlardık ne zaman zararımız oldu? ne kötülüğümüz oldu? her yan yana geldiğimiz de dip dibeyken bile kucaklasir birbirimizin gözüne sevgiyle bakardık. Düğününe gidemedim kinasina gittim düğününe gidemezdim hem uzaktı baya aracımız yoktu onlarda biliyordu ve o aralar maddi acidan çok sıkışıktım eli boş gitmekte olmazdı açıkladım ona da bir şey yazmadı şuan yoğun diye mi yazmadı bilmiyorum baya uzun yazdım bir şeyler tek cümle yazmış belki de çok yoğun günahını almayayım ama insan numarasını saklar mı ne olacak bunca zaman ne geldi başına da şimdi gelecek kocan kimseyle görüşmeni istemiyorum dese dersin onlar benim kaç yıllık arkadaşım bari onlarla görüşeyim diye. Instagramdan çıkartacaktım yapamadım çok sinirlendim ama fevri davranmak istemedim öyle dursun ama bundan sonda ne yazarım ne görüşürüm
Söz konusu başkalarıyken ne kadar mantıklı düşünüyorsunuz. Böyle düşünen biriyseniz neden kadına alan bırakmak yerine bunca darlıyorsunuz?Geç cevap veriyorum tavırlanıyor, ama belli etmiyor . Her saat başı da elimde telefonla gezemem o darilacak diye ///baya yoğundum ona cevap vermedigim için tavırlara girdi // Bende dedim ki böyle yapma insanlar müsait olamayabilir sen nasıl sınava çalışıyorsan o da çalışıyor evdeyse ailesine de yardımcı oluyordur ondan cevap verememiş olabilir insanların işi gücü var, dedim.
benimde bikaç arkadaşım yaptı aynı şeyi. bence üzülmeyin onun iyi bir arkadaş olmadığı ortada, artık onsuz devam edin zamanla alışırsınız ama ilerde o dönerse bence onla bir daha arkadaş olmayın.Dün de sordum bu soruyu ilk başlarda emin olamadım ama şuan eminim ki arkadaşım evlendigi için beni hayatından tamamen çıkarttı. Numarasını vermeyecek kadar hemde.. Sorun bende değil buna da eminim bir iki arkadaşıma daha vermemiş numarasını. Hadi beni sevmiyor diğer kızları da mı sevmiyor ? Ailesi annesi babasi ablası bizi tanıyorlar yanlışımız olsa baştan gorusturmezlerdi kaç yıllık arkadaşız. Ama eminim evlendigi için vermiyor instagramdan yazdım akrabası hastalanmış başta 2 kere yazdım cevap vermedi görüldü attı bende tekrar yazdim biraz çıkıştım hemen cevap yazdı hastanedeyiz canım işte kusura bakma dedi anlattı.Siz benim kaç yıllık arkadaşlarımsınız sizle nasıl sorunum olsun değerlisiniz benim için falan açıkladı. Hastanede olduğu için mi acaba numarasını atamadı? Ama sonuçta mesaj yazabildi bilmiyorum. Yinede yeni numarasını vermek istemedi bence hatta belki anlamamıştır farketmemistir diye üstükapali bir kaç kere dile getirdim yazdım yok anladım ki vermek istemiyor. Zaten buaralar çok yalnız hissediyorum depresifim kime dokunsam gidiyor arkadaş aile her ne varsa elime attığım her sey gidiyor bu da üstüne gelince çok ağladım çok zoruma gitti ne kadar az görüşsek de çok ama çok sevdiğim biriydi eşiyle mutlu olabilir ama biz 8 yıllık arkadaşlardık ne zaman zararımız oldu? ne kötülüğümüz oldu? her yan yana geldiğimiz de dip dibeyken bile kucaklasir birbirimizin gözüne sevgiyle bakardık. Düğününe gidemedim kinasina gittim düğününe gidemezdim hem uzaktı baya aracımız yoktu onlarda biliyordu ve o aralar maddi acidan çok sıkışıktım eli boş gitmekte olmazdı açıkladım ona da bir şey yazmadı şuan yoğun diye mi yazmadı bilmiyorum baya uzun yazdım bir şeyler tek cümle yazmış belki de çok yoğun günahını almayayım ama insan numarasını saklar mı ne olacak bunca zaman ne geldi başına da şimdi gelecek kocan kimseyle görüşmeni istemiyorum dese dersin onlar benim kaç yıllık arkadaşım bari onlarla görüşeyim diye. Instagramdan çıkartacaktım yapamadım çok sinirlendim ama fevri davranmak istemedim öyle dursun ama bundan sonda ne yazarım ne görüşürüm
En nefret ettigim tipler bir senelik evliyim Allahin her günüü bekar arkadasimla aksama kadar görüntülü konuşuruz ev islerini dedikodulari birlikte yapardik simdi oturduğu yerden kankiler edilmis biraz da onlara zaman ayırıyor bu aralar o da benim 10 senelik arkadaşım kocişkosu muhtemelen narsisit su arkadas aile cevre herkesten uzaklastiran kimselerden ya da arkadasiniz vefasiz arkasina gitmeyin benimde böyle arkadaşım vardi hic düşmedim peşine hatayı yapan biz değiliz sonuçta kimde ne kadarsam bende o kadardir noktaDün de sordum bu soruyu ilk başlarda emin olamadım ama şuan eminim ki arkadaşım evlendigi için beni hayatından tamamen çıkarttı. Numarasını vermeyecek kadar hemde.. Sorun bende değil buna da eminim bir iki arkadaşıma daha vermemiş numarasını. Hadi beni sevmiyor diğer kızları da mı sevmiyor ? Ailesi annesi babasi ablası bizi tanıyorlar yanlışımız olsa baştan gorusturmezlerdi kaç yıllık arkadaşız. Ama eminim evlendigi için vermiyor instagramdan yazdım akrabası hastalanmış başta 2 kere yazdım cevap vermedi görüldü attı bende tekrar yazdim biraz çıkıştım hemen cevap yazdı hastanedeyiz canım işte kusura bakma dedi anlattı.Siz benim kaç yıllık arkadaşlarımsınız sizle nasıl sorunum olsun değerlisiniz benim için falan açıkladı. Hastanede olduğu için mi acaba numarasını atamadı? Ama sonuçta mesaj yazabildi bilmiyorum. Yinede yeni numarasını vermek istemedi bence hatta belki anlamamıştır farketmemistir diye üstükapali bir kaç kere dile getirdim yazdım yok anladım ki vermek istemiyor. Zaten buaralar çok yalnız hissediyorum depresifim kime dokunsam gidiyor arkadaş aile her ne varsa elime attığım her sey gidiyor bu da üstüne gelince çok ağladım çok zoruma gitti ne kadar az görüşsek de çok ama çok sevdiğim biriydi eşiyle mutlu olabilir ama biz 8 yıllık arkadaşlardık ne zaman zararımız oldu? ne kötülüğümüz oldu? her yan yana geldiğimiz de dip dibeyken bile kucaklasir birbirimizin gözüne sevgiyle bakardık. Düğününe gidemedim kinasina gittim düğününe gidemezdim hem uzaktı baya aracımız yoktu onlarda biliyordu ve o aralar maddi acidan çok sıkışıktım eli boş gitmekte olmazdı açıkladım ona da bir şey yazmadı şuan yoğun diye mi yazmadı bilmiyorum baya uzun yazdım bir şeyler tek cümle yazmış belki de çok yoğun günahını almayayım ama insan numarasını saklar mı ne olacak bunca zaman ne geldi başına da şimdi gelecek kocan kimseyle görüşmeni istemiyorum dese dersin onlar benim kaç yıllık arkadaşım bari onlarla görüşeyim diye. Instagramdan çıkartacaktım yapamadım çok sinirlendim ama fevri davranmak istemedim öyle dursun ama bundan sonda ne yazarım ne görüşürüm
Dun de dedım nıye yapısıyon sen bu kıza bu kadarDün de sordum bu soruyu ilk başlarda emin olamadım ama şuan eminim ki arkadaşım evlendigi için beni hayatından tamamen çıkarttı. Numarasını vermeyecek kadar hemde.. Sorun bende değil buna da eminim bir iki arkadaşıma daha vermemiş numarasını. Hadi beni sevmiyor diğer kızları da mı sevmiyor ? Ailesi annesi babasi ablası bizi tanıyorlar yanlışımız olsa baştan gorusturmezlerdi kaç yıllık arkadaşız. Ama eminim evlendigi için vermiyor instagramdan yazdım akrabası hastalanmış başta 2 kere yazdım cevap vermedi görüldü attı bende tekrar yazdim biraz çıkıştım hemen cevap yazdı hastanedeyiz canım işte kusura bakma dedi anlattı.Siz benim kaç yıllık arkadaşlarımsınız sizle nasıl sorunum olsun değerlisiniz benim için falan açıkladı. Hastanede olduğu için mi acaba numarasını atamadı? Ama sonuçta mesaj yazabildi bilmiyorum. Yinede yeni numarasını vermek istemedi bence hatta belki anlamamıştır farketmemistir diye üstükapali bir kaç kere dile getirdim yazdım yok anladım ki vermek istemiyor. Zaten buaralar çok yalnız hissediyorum depresifim kime dokunsam gidiyor arkadaş aile her ne varsa elime attığım her sey gidiyor bu da üstüne gelince çok ağladım çok zoruma gitti ne kadar az görüşsek de çok ama çok sevdiğim biriydi eşiyle mutlu olabilir ama biz 8 yıllık arkadaşlardık ne zaman zararımız oldu? ne kötülüğümüz oldu? her yan yana geldiğimiz de dip dibeyken bile kucaklasir birbirimizin gözüne sevgiyle bakardık. Düğününe gidemedim kinasina gittim düğününe gidemezdim hem uzaktı baya aracımız yoktu onlarda biliyordu ve o aralar maddi acidan çok sıkışıktım eli boş gitmekte olmazdı açıkladım ona da bir şey yazmadı şuan yoğun diye mi yazmadı bilmiyorum baya uzun yazdım bir şeyler tek cümle yazmış belki de çok yoğun günahını almayayım ama insan numarasını saklar mı ne olacak bunca zaman ne geldi başına da şimdi gelecek kocan kimseyle görüşmeni istemiyorum dese dersin onlar benim kaç yıllık arkadaşım bari onlarla görüşeyim diye. Instagramdan çıkartacaktım yapamadım çok sinirlendim ama fevri davranmak istemedim öyle dursun ama bundan sonda ne yazarım ne görüşürüm
Bence o yuzden degil ,diger arkadaslarina da aynisini yapmis cunku.Düğünde yanında olmadınız diye kırılmış olabilir.
Haklı haksız bir şey diyemem ama yazdıklarınızdan öyle çıkardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?