- 17 Haziran 2022
- 67
- 8
- 8
- Konu Sahibi xBeyazkugux
-
Umarım ve umarım bu gerizekalidan ayrılmışsındır!( Mesajların hepsini okumadım henüz). Yavrum kendine hiç mi değer vermiyorsun???Bazen oluyorki gün içinde çok yoğun olabiliyoruz telefona başlamayabiliyoruz toplantımız vs olabiliyor öyle durumlarda bir mesaja cevap vermemek bile bizim için kavga sebebiydi sizde bu sıkıntı oldu mu işi ondan önemli görmem problem onun için o an hayat bile dursa ona cevap vermeliyim
Zaten eş olarak bunlari yapmadı gerekmiyor mu lutuf sanki aman ne mutlu
Destek yada köstek aramıyorum sizlerin fikir ve yorumlarını merak ediyorum
Evet forumda yeni olduğum için konu sahibinin konusunu kendimden bir parça görüp bende kendi durumumu belirtmek istedim.Isterseniz kendi konunuzu acabilirsiniz. Boyle kim ne diyor belli degil. Ben mesela sizi konu sahibi sandim. Adini degistirdi herhalde dedim.
Veriyorum tabiki ama birini sevince gözümüz birşey görmüyor işteUmarım ve umarım bu gerizekalidan ayrılmışsındır!( Mesajların hepsini okumadım henüz). Yavrum kendine hiç mi değer vermiyorsun???
Evliyim. Bence aradaki uyum önemli. İki tarafta başka yöne baktığında o ilişki bir yerde patlıyor. Genelde zıt ilişkilerde iki tarafta evlenince karşı tarafın kendi görüşlerini benimseyeceğine dair kör bir inanca sahip oluyor. Şansa biri diğerine uyarsa evlilik o şekilde devam ediyor. fakat uymadığında ki genelde yeni nesilde bu çatışma ile sonuçlanıyor o zamansa işler sarpa sarıyor. Evlilik ya bitiyor yada sürse bile arada saygı ve sevgi kalmadan devam yola ediliyor. İstisnalar olsada bence durum böyle. En azından ben böyle olduğunu düşünüyorum.Siz evlisisiniz veya ilişkiniz var mı sizde hangi değerler önemli
Valla bir çok kayın aileye göre iyiler yine Strobe. Malı mülkü döküp, düğünde 1 TL harcatmayıp üstüne gelinlik edip yaranamayan var.Kvsine yemekler yapan, yaşlı bakan arkadaşımıza bir deney yapmasını öneriyorum:
Kvnizin istediği şeyi birkaç kez yapmayı reddedin, yemek davetlerine birkaç kez katılmayın ve sadece "Bir süre yemek yapasım yok size" deyin, sadece bunu. Bakalım ondan sonra da hala çok cici devam ediyor musunuz. :)
Yemeğimi temizliğimi her şeyimi yapıveren gelini ben de severim onda ne var, bir de yapmazken kendinizi sevdirin. :)))
Valla bir çok kayın aileye göre iyiler yine Strobe. Malı mülkü döküp, düğünde 1 TL harcatmayıp üstüne gelinlik edip yaranamayan var.
Kıymet bilen insanları seviyorum yav. Öyle ya da böyle insanlar kıymet biliyor. Herkeste yok bu meziyet, bazıları için ne kadar üstüne düşsen o kadar değersizleşiyorsun, nerde yerden yere çalanlar var onlara kul köle oluyorlar mesela. Bak kocası da straplez şort giyen, kadınlı erkekli sosyalleşen birini bulup zorla tesettüre sokmaya, hayatını değiştirmeye kalkmamış, hazır olmuşunu gönüllüsünü bulmuş. Ne istediğini biliyor adam, böyle olunca gözü dışarda da kalmamış, hayatından memnun. Yaşıyorlar bu hayatı.İyidirler canım bir şey demiyorum, belki senden benden de minnoşturlar gelin-kaynana. :)
Hatta "Yemeklerini yapmaya, onlara hizmet etmeye bayılıyorum" tadında anlatmış; muhtemelen bu kızımız zaten işin hizmet kısmında değil, ibadet olarak görüyor bunları (Tahminim) ki anlıyorum ve hatta bu açıdan takdir edebilirim, bir yalakalanma değil, kendi inancınca yapıyor diye. :)
Ama iyiyken herkes iyi işte anlıyorsun?
Bir de yapmasaydı, "Yapasım yok" deseydi, "I-ıh istemiyorum" deyip çekilseydi ne olurdu, orası muamma. :)
Kıymet bilen insanları seviyorum yav. Öyle ya da böyle insanlar kıymet biliyor. Herkeste yok bu meziyet, bazıları için ne kadar üstüne düşsen o kadar değersizleşiyorsun, nerde yerden yere çalanlar var onlara kul köle oluyorlar mesela. Bak kocası da straplez şort giyen, kadınlı erkekli sosyalleşen birini bulup zorla tesettüre sokmaya, hayatını değiştirmeye kalkmamış, hazır olmuşunu gönüllüsünü bulmuş. Ne istediğini biliyor adam, böyle olunca gözü dışarda da kalmamış, hayatından memnun. Yaşıyorlar bu hayatı.
Yani, onun donu bana olmaz. Benim g.t biraz başına buyruk biliyon mu ahahshsh . Herkesin şartları farklı, askılı giyen kadınların kocasına gavat diyen adam için konu sahibine ''Aman ne olacak ölür müsün giymesen '' diyemezsin, adamın sorunu ip askının ötesinde çünkü. Seni sen olarak beğenip hayatına sokmuş kocanı , konudaki açık giyinen kadını değiştirmeye çalışan adamla karşılaştırmamalısın; ellerdeki yamyam kayın aile aday adaylarını kendi insan evladı kayın ailenle bir tutamazsın. Biraz dikkat sadece.İşte negzel o memnun, mutlu mesut, ponçik hayatını yaşarken de başkalarının hayatı, tercihleri hakkında ileri geri konuşmamayı öğrenirse, tamam olacak ablası. :)
Yani, onun donu bana olmaz. Benim g.t biraz başına buyruk biliyon mu ahahshsh . Herkesin şartları farklı, askılı giyen kadınların kocasına gavat diyen adam için konu sahibine ''Aman ne olacak ölür müsün giymesen '' diyemezsin, adamın sorunu ip askının ötesinde çünkü. Seni sen olarak beğenip hayatına sokmuş kocanı , konudaki açık giyinen kadını değiştirmeye çalışan adamla karşılaştırmamalısın; ellerdeki yamyam kayın aile aday adaylarını kendi insan evladı kayın ailenle bir tutamazsın. Biraz dikkat sadece.
5 dk mı sanıyorlar cidden ya ayyyyy kıyamam.O der işte, çünkü benzer bir yerden düşünüyor. ^_^
Başka tercihlere "5 dakikalık zevk için iffetinden, namusundan oldun, namussuz" filan diyebilen insan zaten, o kocalara gavat gözüyle de bakıyordur. Çok da şeapmamak lazım. :)
sert mizacı olan bir bey o zaman zamanınız varken iyice düşünüp tartın derimÖdün verenler mutlu oluyor mu vermeyenler bunu basıl başarıyor ben dik durmak istediğimde ödün vermek istemediğimde azıcık terslersem kavga kıyamet oluyor sinirleniyor bağırıyor insan o zaman tamam lanet olsun yeterki giymeyip yapmayım sussun da kavga çıkmasın bağırmasın diyor. Size bir hafta küs kalsa ondan başka kimseniz olmadığı için üzülüyorsunuz. Onu takmıyor gibi görünüp sinirlenin geçmesini bekleseniz neden gönlümü almıyor diye yine sizi suçlu hissettiriyor siz büyük bir hata yaptınız çünkü ve günlerde onun peşinden koşmalısınız.
Adamım
Evet sert psikolojik ve fiziksel şiddete meyillisert mizacı olan bir bey o zaman zamanınız varken iyice düşünüp tartın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?