Evlenince askılı giyemezsin diyor?

xBeyazkugux

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2022
67
8
8
4 5 ay sonra nişanlancaz 1 yıl sonrada düğün var ve benim evlenince ip askılı şeyler giymemi istemiyor bunuda belirtti 6 yıldır beraberiz.Giyemezsin deyince bende ayrıldım bitirdim ilişkiyi sonra sensiz yapamıyorum deyip giymemi kabul edip geldi ama her giydiğimde kendini zor tuttuğunu sinir olduğunu biliyorum.Geçen tekrar konusu açıldı ve istemiyorum ben eşimi dışarı o şekilde çıkaramam etrafı erkekleri biliyorum dedi giyeceksen kalın askı olup gerdanin baya kapalı olan askililari giy dedi giymesen ölmezsin bi bez parçası için değer mi falan diyor ama ben giymezsem asla yapamam bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresiz kaldım seviyorumda. Sizce ben mi abartıyorum yoksa bunu her kız evlendiğinde kızlar giyimini düzeltip askılı şeyler giymiyorlarmı lütfen bi akıl verin

Sen artık evli bi kadınsın ona göre daha derli toplu giyinmelisin diye düşünen yok mu aranızda. Evlenince özellikle kıyafetlerimizin değişmesi neden bekleniyor
Benden beklenmedi bilmiyorum. Başörtülüyüm ama pantolon giyiyorum, örtümün boynu açık hep , bana etek giy boğazını sık diyen adama o eteği giydirir o şalı gıdısına iğneler hadi rahat et bunların içinde görüm seni aslanım derim.

Bu arada evli çiftlerin birbirlerinin kıyafetleri konusunda fikir alıp vermeleri, ufak müdahaleleri normaldir bana göre.
Ama çiftlerin hayat tarzı inanışları, yaşayışları zevkleri vs az çok yakın olmalı ki bu müdahaleler haddi aşmasın, saygısızlık, manipülasyon olmasın.

Sevgiliniz, eşinin ip askılı giymesini istemiyor ve bunu şimdiden söylüyorsa siz onun eşi olmamalısınızdır belki de 😉

Kişilerin bakış açısına göre değişir. benim eşim de yaşadığımız şehirde askılı ve mini etek gitmemi istemedi. Ben de giymiyorum. tatilde ya da başka şehirde giyiyorum. Benim için sorun edecek bir şey değil çünkü. Gerçi burda giymemem benim için daha sağlıklı orası da ayrı mesele😂 iç Anadolu’nun kendince gelişmiş bence yobaz bir şehrindeyiz çünkü

4 5 ay sonra nişanlancaz 1 yıl sonrada düğün var ve benim evlenince ip askılı şeyler giymemi istemiyor bunuda belirtti 6 yıldır beraberiz.Giyemezsin deyince bende ayrıldım bitirdim ilişkiyi sonra sensiz yapamıyorum deyip giymemi kabul edip geldi ama her giydiğimde kendini zor tuttuğunu sinir olduğunu biliyorum.Geçen tekrar konusu açıldı ve istemiyorum ben eşimi dışarı o şekilde çıkaramam etrafı erkekleri biliyorum dedi giyeceksen kalın askı olup gerdanin baya kapalı olan askililari giy dedi giymesen ölmezsin bi bez parçası için değer mi falan diyor ama ben giymezsem asla yapamam bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresiz kaldım seviyorumda. Sizce ben mi abartıyorum yoksa bunu her kız evlendiğinde kızlar giyimini düzeltip askılı şeyler giymiyorlarmı lütfen bi akıl verin
Giymezsem yapamam ne ya onu anlamadim ben😅
Düzeltmek değil ama eşimin rahatsızlık duyduğu sınırlı kısıtlamalarına saygı duydum.Zaten flört dönemimizde de bu konuda belli başlı konuştuğumuz şeyler vardi.Eger bu bana tamamen ters olsaydı ilişkimi evliliğe tasimazdim.

Ben neden açık giyinip dışarıda herkese kendimi gösteriyim ki, her erkeği tanıyorum dedim mi manyak sapık çok dedim, ben kendim istemem hiç giymedim giymem de çünkü kendime yakıştırmam askılı kıyafetleri evde sadece eşimin yanında giyecem

Eşim benim de kıyafetlerime karışır kısa dar giydirmez geniş olsun der çok kıskanır çalıştırmaz ama herşeyime koşar ben başka memleketten geldim 1 sene ailemden uzakta yaşadım ama eşim hep benimle ilgilendi yalnız hissettirmedi bende eşimin ailesine hep saygılı oldum her gün gidip kv e yardım ettim ramazan ayında her gün gittim yemek filan yardım ettim yaşlı kadın oruçluyken yorulmasın diye yemeklerini ben yaptım, ailem 1 sene sonra yanıma taşındılar eşimde minibüs kiralayıp 4 saatlik istanbuldan getirdi 2 ay bizimle kaldılar güzel ağırladı onlar gelmeden önce her gün beraber onlara ev baktık onlar gelince de tapu işleri derken hep eşim koştu işinden izin aldı boya badana işlerini kendisi yaptı hep yardım etti benim annem babamı kendi anne babası gibi sevdi hastalandığında hastaneye götürdü erkek kardeşimi okulusunu filan halletti enişteleri çok şaşırdı herkes böyle bişey yapmaz helal olsun sana dediler, çok mutluyum yani çok seviyorum eşimi benim kiyafetlerime karışıyor diye neden boşaniyim ki bende mesela karişiyorum benim sigaraya alerjim var sırf benim için sigarayı bıraktı, her şey karşılıklı olmalı eğer sevdiğin kişi senin için fedakarlık yapıyorsa sende yapmalısın sonra mutlu olursun, bir kumaş için aşkından vazgeçmemeli eğer o insan iyi biriyse Hoppa

Bacim sana kotu bir haberim var :KK43: bu nasil soylenir bilmiyorum ama hem sapik cok demissin hem de uzun uzun yazip bir erkege aciklama yapmissin :KK43: uzulme ama ben de ayni erkege cok yazdim, bundan boyle kader arkadasiyiz 🤣

Bacim sana kotu bir haberim var :KK43: bu nasil soylenir bilmiyorum ama hem sapik cok demissin hem de uzun uzun yazip bir erkege aciklama yapmissin :KK43: uzulme ama ben de ayni erkege cok yazdim, bundan boyle kader arkadasiyiz 🤣
Hadi biz neysek ne de , o üye ekstra hassas bu konularda yani öyle görünüyor, çok üzüldüm.

Ayrıl boyun eğme egdikce arkasi gelmez

Back
X