- 17 Haziran 2022
- 67
- 8
- 8
- Konu Sahibi xBeyazkugux
-
Ne demek neyin inadı?Karşı tarafa sormalı esas neyin inadı?Neyin inadi giyinmesen olmezsin dimi hem giyinmemen daha dogru senden kapanmani istemiyor degil mi
Düzgün giy karışmayım o zaman diyor hayır yani ben elbise etek giyecem demiyorum ki askılının neyi kötü olabilirKalın askılıdan kapanmanıza kadar gider konu.
Hiç kimse ama hiç kimse giyiminize karışamaz.Siz kendinize yakışanı bilecek ve nerde ne giyileceğini bilecek olgunlukta iseniz başkasına söz hakkı düşmez.
Bir şey diyeyim mi, iyi ki evlenmemişsin sen. Bu kafayla evlenecek olsan demek ki berbat bir hayatın olacak. İyisin böyle bence hiç erkek arama.Neyin inadi giyinmesen olmezsin dimi hem giyinmemen daha dogru senden kapanmani istemiyor degil mi
Ya niye berbat bir hayatm olsun sen beni ne kadar taniyorsun ki. bana takanda sensin ben senin neyine takicamBir şey diyeyim mi, iyi ki evlenmemişsin sen. Bu kafayla evlenecek olsan demek ki berbat bir hayatın olacak. İyisin böyle bence hiç erkek arama.
Böyle bir şey istemeyeceğini bildiği için atıyor bol keseden.Evet değişmiyor maalesef defalarca gösterdi bunu çok seviyoruz ikimizde ama bu kıyafet konusu yüzünden ben mutlu olamıyorum ve kıyafet konusunu basite indirgiyor bende sana kumaş pantolon giyeceksin bundan sonra kotu unut desem naparsin dedim ben yaparım senin için giymem dedi senden değerli değil dedi
Neye doğru kime doğru ? Kişi giyiyor ise ona doğrudur.Neyin inadi giyinmesen olmezsin dimi hem giyinmemen daha dogru senden kapanmani istemiyor degil mi
seni sen oldugun icin kabul eden birini bul4 5 ay sonra nişanlancaz 1 yıl sonrada düğün var ve benim evlenince ip askılı şeyler giymemi istemiyor bunuda belirtti 6 yıldır beraberiz.Giyemezsin deyince bende ayrıldım bitirdim ilişkiyi sonra sensiz yapamıyorum deyip giymemi kabul edip geldi ama her giydiğimde kendini zor tuttuğunu sinir olduğunu biliyorum.Geçen tekrar konusu açıldı ve istemiyorum ben eşimi dışarı o şekilde çıkaramam etrafı erkekleri biliyorum dedi giyeceksen kalın askı olup gerdanin baya kapalı olan askililari giy dedi giymesen ölmezsin bi bez parçası için değer mi falan diyor ama ben giymezsem asla yapamam bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresiz kaldım seviyorumda. Sizce ben mi abartıyorum yoksa bunu her kız evlendiğinde kızlar giyimini düzeltip askılı şeyler giymiyorlarmı lütfen bi akıl verin
Bende öyle yapıp ayrıldım zaten ama seviyorum işte o sıkıntıBen askılı kıyafetleri seçiyorum.
Evet çok iyi tanımıyordum bütün konularının içeriği "bir gün benim de sevgilim olur mu sizce" olduğu için ama az önceki yorumun kafamdaki soru işaretlerini epey azalttı.Ya niye berbat bir hayatm olsun sen beni ne kadar taniyorsun ki. bana takanda sensin ben senin neyine takicam
Geçer zamanla. Hem sevdiğin hem de daha düzgün birini bulursun ilerde.Bende öyle yapıp ayrıldım zaten ama seviyorum işte o sıkıntı
Elbise etek olsa karışabilir yani? Kafa olarak benziyorsunuz aslında.Düzgün giy karışmayım o zaman diyor hayır yani ben elbise etek giyecem demiyorum ki askılının neyi kötü olabilir
Eşine o tarz kıyafetleri giydiren kişileri gavat olarak görüyorseni sen oldugun icin kabul eden birini bul
Kime göre düzgün ya!!!En nefret ettiğim söylem.Uzaklaşın.Düzgün giy karışmayım o zaman diyor hayır yani ben elbise etek giyecem demiyorum ki askılının neyi kötü olabilir
Basta böyle görüp beğenirler sonra değiştirmeye çalışır allahın belaları essek gibi kabul edecek etmiyorsa heba ederim 6 yılımı valla hiç acımamay ne münasebet
madem bu kadar giyiminiz önemliymiş neden sizinle evlenme kararı almış hiç askılı giymeyen biriyle evlenme kararı alsaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?