Evlenince askılı giyemezsin diyor?

xBeyazkugux

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2022
67
8
8
4 5 ay sonra nişanlancaz 1 yıl sonrada düğün var ve benim evlenince ip askılı şeyler giymemi istemiyor bunuda belirtti 6 yıldır beraberiz.Giyemezsin deyince bende ayrıldım bitirdim ilişkiyi sonra sensiz yapamıyorum deyip giymemi kabul edip geldi ama her giydiğimde kendini zor tuttuğunu sinir olduğunu biliyorum.Geçen tekrar konusu açıldı ve istemiyorum ben eşimi dışarı o şekilde çıkaramam etrafı erkekleri biliyorum dedi giyeceksen kalın askı olup gerdanin baya kapalı olan askililari giy dedi giymesen ölmezsin bi bez parçası için değer mi falan diyor ama ben giymezsem asla yapamam bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresiz kaldım seviyorumda. Sizce ben mi abartıyorum yoksa bunu her kız evlendiğinde kızlar giyimini düzeltip askılı şeyler giymiyorlarmı lütfen bi akıl verin

Sorma kimi bulucam ki

Bulunmaz cok zorrr bu erkek milletini bulmak, kokune zarar gelmis kurumus diyollaa. Bak benimki kolumu gostermeme falan hic bisicikler demiyor bosayacagim ben bunu diyorum ama sonra kimi bulucam ki yaaa diyorum. Zor.. bulunca sıkı tutmak lazim ki kacmasin. Ben aksam eve gelince baglasam mi diyorum kapinin kenarina hic degilse gozumum onunde olur.

Kol gorununce tam olarak ne oluyor? Ona gore bosanicam.
Uuu neler olmuyor ki şimdi kolu görünce hayal gücü yüksek(öküz)beyinliler başka yerleri de hayal edip görmüş gibi oluyorlar

Kolun görünmesi boşamak için seviyeli bi neden:KK53:

Uuu neler olmuyor ki şimdi kolu görünce hayal gücü yüksek(öküz)beyinliler başka yerleri de hayal edip görmüş gibi oluyorlar

Kolun görünmesi boşamak için seviyeli bi neden:KK53:
Askılının kenarından göğüs kenarı ve üstünden göğüs çatalı görünüyor

Bulunmaz cok zorrr bu erkek milletini bulmak, kokune zarar gelmis kurumus diyollaa. Bak benimki kolumu gostermeme falan hic bisicikler demiyor bosayacagim ben bunu diyorum ama sonra kimi bulucam ki yaaa diyorum. Zor.. bulunca sıkı tutmak lazim ki kacmasin. Ben aksam eve gelince baglasam mi diyorum kapinin kenarina hic degilse gozumum onunde olur.
İlgisiz mi acaba

İlgisiz mi acaba
Allah im akşam akşam iyi geldin irmik, baya gülüyorum 🤣

Benimkilerden de gorunmuyor demek bizde sorun var 🤣 ben simdi taytimi giyip biraz yuruyus yapacagim. Buna laf etmeyen kocaya ben koca demem o kaddar. 🤣 KahveCekirdegi7 KahveCekirdegi7 sevgilinin kiymetini bil.
Tayt mı kız üstüne uzun bişey giy tunik falan toton görünmesin bakarlar ne giyiyosun üstüne

Başka şeylere de karışıyorsa, çok kıskançsa, kısıtlıyorsa veya askılı giyinmek senin için bu kadar önemliyse devam ettirme ilişkini ne diyelim. Çok önem verdiğin bir konuda taviz vermek insanı mutsuz eder. Benim için askılı giyinmek vazgeçilmez bir şey olmadığı için ben takılmazdım kendim de çok tatil bölgesi hariç giyinmem çünkü ama dediğim gibi kişiden kişiye göre değişir, öncelik meselesi

Yooo kendileri istisnasız öküz gibi açık giyinen kadınlara baktıkları için istemiyorlar karıları açık giysin. Dini hassasiyet konusunda konuşmuyorum bile, gerçekten öyle hassasiyeti olan adam zaten istediği gibi birini bulur.
Tam olarak demek istedigim buydu

4 5 ay sonra nişanlancaz 1 yıl sonrada düğün var ve benim evlenince ip askılı şeyler giymemi istemiyor bunuda belirtti 6 yıldır beraberiz.Giyemezsin deyince bende ayrıldım bitirdim ilişkiyi sonra sensiz yapamıyorum deyip giymemi kabul edip geldi ama her giydiğimde kendini zor tuttuğunu sinir olduğunu biliyorum.Geçen tekrar konusu açıldı ve istemiyorum ben eşimi dışarı o şekilde çıkaramam etrafı erkekleri biliyorum dedi giyeceksen kalın askı olup gerdanin baya kapalı olan askililari giy dedi giymesen ölmezsin bi bez parçası için değer mi falan diyor ama ben giymezsem asla yapamam bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresiz kaldım seviyorumda. Sizce ben mi abartıyorum yoksa bunu her kız evlendiğinde kızlar giyimini düzeltip askılı şeyler giymiyorlarmı lütfen bi akıl verin
Birde soruyor musun gerçekten? Direk silerim onu kimse için değişmem o niye sizin için fedakarlık yapmıyor? Ayrıca bu çirkin zihniyetle evlendiğinizde ileride tek dert askılı olmayacaktır emin olun.

Sen silemedin demi hala,bak insanlar bir kalemde silip atıyor.
Sildim ama sonuçta hala üzüntüm var ve ben kaç sene dayandım. Yorumda diyorki böyle birşey dese direk silerim yani 6 seneyi tek bişey için silebiliyor ilişki için hiç mi fedakarlık yok yarın bir gün oda eşinden isteyebilir bir fedakarlık

Sildim ama sonuçta hala üzüntüm var ve ben kaç sene dayandım. Yorumda diyorki böyle birşey dese direk silerim yani 6 seneyi tek bişey için silebiliyor ilişki için hiç mi fedakarlık yok yarın bir gün oda eşinden isteyebilir bir fedakarlık
O zaman sen de silmeseydin. Ömür boyu fedakarlığını yapsaydın aşkın için.

Sildiğinden eminsin demi,yarın bir gün tekrar başlayalım derse ne olacak kabulmu edeceksin,adam sana yıllardır eziyet etmiş.
Fedakarlık böyle olmaz,bugün bunu isteyen yarın daha fazlasınıda ister.

Back
X