Canım ben ilkokul arkdşlarımla görüşüyorum hala eski iş yerinden de bi grubum var onlarla da arada bi görüşürüm evlide var bekarda ama dediğin gibi ayda bir iki ayda bir toparlanır görüşürüz evlendim diye öyle bi sorunum olmadı bu zmna kadar:) hatta bn evli oldğm için bana göre plan yaparlar haftasonu eşimleyim hepsi bilir haftaiçi görüşürüzNişanlandığımda bile " ben nişanlandım gelin oldum" havalarına girmedim "sadece" medeni durumum değişti bana göre evlenince. Ben yine arkadaşlarımla yazışırdım grubumuzda veya grup halinde ayda 1-2 defa bir araya gelirdik. Son 2 defadır buluşmamız iptal edildi son anda hemde calisan insanlae arabalari yokmus ben calismiyorum ama 2 lira otobus parasi denk getiririm arkadasim jcin:)başka gün buluşuruz denildi ki bana saçma geldi 2 kişi gelemiyosa 3 kişi gelebiliyor daha ne kadar ertelenecekti ki? 2 gün sonra bunlar beni bırakmış kendi aralarında buluşmuş ama ben zaten onlara olur dememişim(özür kabahatdan beter unuttum dese ok derdim.whatsappde bide olur bana uyar demişim sirf ben başkası yazmamis) demek kendi aralarında ayarlamıslar. Ben alıngan olmamak icin ses çıkarmayan biriyim ama bir değil iki değil sakayla haber verseydiniz gelirdik dedim bunlar yaşandi. Aboo beni bombardimana tuttular bariz cevabimi totolarina saymamislar hiçe saymişlar ya unuttuk aaa de gec ona raziyimbende mesafemi korurum ama yok oğlumla ugrastim yazamadim sonra niye yazmiyosun olmus. Oglum kucuk bi kaza gecirdi yazamadim( hala saniyorlar dakikasina yazacam) ben hesap sormadım ki size sadece arkadasiniz olarak sordum ama bunu yapamayacaksam ben susayim(bana gelince sorulur benim gidecegim yere onlar cagirilir ama ben soramam sanki merakliyim) gruptan ayrildim 1 hafta sonra yine muhabbeti dönmüş biri demiş ben x anliyorum o sadece hani biz deriz ya icimizde biriktirmeyelim ha oda onu yaptı kibarca cagirsaydiniz dedi sizin yuzunuzden 2 gun oncesine iptal olmustu filan gruba yazinca oda olur haberleselim dedi kaldi. Yok o kisininde ustüne gidilmis. Anneme de danıstim benmi delirdim insanlık mi çığrindan cikti
Tecrubelerinizi fikirlerinizi merak ediyorum yoksa dert edilecek insanlar degiller.
Tekrar altını çizmek istiyorum, kendi aralarinda bulusurlar ama gruba yazildi ve ben muhatap alindimi düşündüm ama kaale alinmadim demeki( bunuda böyle onlara yazdim neticede grup ile bişeyler yapilacakti)
Sizin bekar arkadaslariniz varmi? Yoksa evlenince bitiyomu?
Oğlum şükür uslu durduğundan bi kafede otururuz genelde uykusu gelince arabada sallarim o sekilde gecer yoksa bende götürmem onu bugune kadar oyle bisey hissetmedimde sasirdim acikasi...Evlilikle alakası olduğunu sanmıyorum.
Belki çocuklu olmanızla vardır
Bulusmaya cocuklu biri gelince açık havada oturulmaz, sigara içilmez, klima çarpar vs genelde sorunlu geçer.
Benimde çocuğum var bekar arkadaşlarımla buluşmalara getirmem. Gerçekten onlardan anlayış beklemek yanlış geliyor.
Oğlum şükür uslu durduğundan bi kafede otururuz genelde uykusu gelince arabada sallarim o sekilde gecer yoksa bende götürmem onu bugune kadar oyle bisey hissetmedimde sasirdim acikasi...
Nişanlandığımda bile " ben nişanlandım gelin oldum" havalarına girmedim "sadece" medeni durumum değişti bana göre evlenince. Ben yine arkadaşlarımla yazışırdım grubumuzda veya grup halinde ayda 1-2 defa bir araya gelirdik. Son 2 defadır buluşmamız iptal edildi son anda hemde calisan insanlae arabalari yokmus ben calismiyorum ama 2 lira otobus parasi denk getiririm arkadasim jcin:)başka gün buluşuruz denildi ki bana saçma geldi 2 kişi gelemiyosa 3 kişi gelebiliyor daha ne kadar ertelenecekti ki? 2 gün sonra bunlar beni bırakmış kendi aralarında buluşmuş ama ben zaten onlara olur dememişim(özür kabahatdan beter unuttum dese ok derdim.whatsappde bide olur bana uyar demişim sirf ben başkası yazmamis) demek kendi aralarında ayarlamıslar. Ben alıngan olmamak icin ses çıkarmayan biriyim ama bir değil iki değil sakayla haber verseydiniz gelirdik dedim bunlar yaşandi. Aboo beni bombardimana tuttular bariz cevabimi totolarina saymamislar hiçe saymişlar ya unuttuk aaa de gec ona raziyimbende mesafemi korurum ama yok oğlumla ugrastim yazamadim sonra niye yazmiyosun olmus. Oglum kucuk bi kaza gecirdi yazamadim( hala saniyorlar dakikasina yazacam) ben hesap sormadım ki size sadece arkadasiniz olarak sordum ama bunu yapamayacaksam ben susayim(bana gelince sorulur benim gidecegim yere onlar cagirilir ama ben soramam sanki merakliyim) gruptan ayrildim 1 hafta sonra yine muhabbeti dönmüş biri demiş ben x anliyorum o sadece hani biz deriz ya icimizde biriktirmeyelim ha oda onu yaptı kibarca cagirsaydiniz dedi sizin yuzunuzden 2 gun oncesine iptal olmustu filan gruba yazinca oda olur haberleselim dedi kaldi. Yok o kisininde ustüne gidilmis. Anneme de danıstim benmi delirdim insanlık mi çığrindan cikti
Tecrubelerinizi fikirlerinizi merak ediyorum yoksa dert edilecek insanlar degiller.
Tekrar altını çizmek istiyorum, kendi aralarinda bulusurlar ama gruba yazildi ve ben muhatap alindimi düşündüm ama kaale alinmadim demeki( bunuda böyle onlara yazdim neticede grup ile bişeyler yapilacakti)
Sizin bekar arkadaslariniz varmi? Yoksa evlenince bitiyomu?
konuyu niye hortlattiniz?; mis gibi taze dumani ustunde konukar var...Evlenen arkadaşlarımdan iki tanesi resmen kocalarını kıskanmaktan benle ilişkiyi kesti bu arada yasım 36 hala bekarım o kadar koca meraklısı olsam 20 sinde evlenirdim bunu düşünmediler mi diyorum anlam veremiyor uzuluyordum en sonunda kocalarına güvenmediklerini düşünerek kendimi rahatlattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?