Bebeğim eşim altı kardeş evin en küçüğü değil ama bu soyledigim bütün her şeyi benim eşim yapıyordu şu an hala 15 senelik evli olmamıza rağmen bu devam ediyor ama şöyle bir şey var ben bu konuda hiç şikayetçi değilim(planlarını benle paylaşır onaylarım yokmuşum gibi davranmaz )çünkü ailesinii kardeşlerini herkesi çok seviyorum hepsi her konuda yardımcı olurlar hiçbir zor günümüzde bizi yalnız bırakmazlar şimdi sana söylemek istediğim şu ,Eğer evlendikten sonra sen bu tür şeyleri yapmasına karşı geleceksen aile de size hiçbir şekilde destek olmayacaksa bu sizi çok yorar .evlendikten sonra eşinin yapması gereken artık ben bir evim ,bir eşim var planlarımı yapmadan önce ona danışmam gerekiyor demek .eğer bunu eşin söyleyemezse kocan gerçekten düşüp düştüğünde kimse elini tutmadığını anladigi ana kadar bu böyle devam eder çünkü artık bu görev haline getirilmiş. Ha ben halimden çok memnunum misafiri çok severim tam tersi hiç kimse söylemeden herkesi ben taşımak isterim evime ayrı mesele ama sen eğer bu şekilde yaşayamam diyorsan şimdiden şartlarını konuş herkese istemem herkese alamam gibisinden rengini belli et en azından nişanlın da sana karşı bu konudaki rengini belli etmiş olur