Evlenince esinin ilgisi artan oldu mu?

Evlenince olumlu anlamda değişen erkek var mıdır ?

• Kesinlikle yoktur

OY: 35 35,7%
  • Evet vardır benim eşimde de olumlu değişimler oldu.

OY: 43 43,9%
  • Yorumsuz

OY: 20 20,4%

• Ankete Katılan
    98

Ayparcamm59

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2018
259
132
23
Kızlar evlendikten sonra ilgisizlesen olumsuz anlamda değişim gösteren erkekleri biliyoruz.Peki evlendikten sonra ilgisi artan değişimı olumlu olan es-koca yok mudur acaba?

Ben esimle nisanliyken cok anlasamazdk hep kavga hep kavga ilgisizlikten cok sorun ckardi evlendikten sonra herşey daha guzel oldu ve evliligimiz oturdukcA eşimin ilgiside guvenide artti cok sukur Allaha...var yani cok olmasada evlenince ilgili olan...

Kızlar evlendikten sonra ilgisizlesen olumsuz anlamda değişim gösteren erkekleri biliyoruz.Peki evlendikten sonra ilgisi artan değişimı olumlu olan es-koca yok mudur acaba?
Çocuk nedeniyle bilemem belki artıyordur. Evlenince ilgi artnası görücü usulünde falandır... Zor diyorum.
Bu arada benim eşimde değişmedi. Neyse o kaldı :(

Benim eşim hep ilgiliydi, evlendikten sonra da ayni hala cok iilgiki. İlgisi daha da artti diyemem heralde ama azalmadi da. Bilemiyorum ki oladabilir neden olmasin?

Ben esimle nisanliyken cok anlasamazdk hep kavga hep kavga ilgisizlikten cok sorun ckardi evlendikten sonra herşey daha guzel oldu ve evliligimiz oturdukcA eşimin ilgiside guvenide artti cok sukur Allaha...var yani cok olmasada evlenince ilgili olan...
Evlenmeden önce güvenmiyor muydu ya da azmi güveniyordu da arttı, evlendikten sonra güven artması bana saçma geldi, size güvenmeyen adamla nasıl evlendiniz

Evlenmeden önce uzaktan iliski yürüttük 2 yıl yan yana 2 hafta geçirdik sadece onun için kıyaslama yapamicam. Gün gelir ilgiden bunaltır sarilmalar,öpmeler 10 dakika da bir bisey istiyor musun diye sormasi, yorgun olduğu günlerde benimle ilgilensene diyorum :D

Biz esimle sevgiliyken pek anlasamazdik iki günde bir kavga gürültü. Tabi uzakligin verdigi etkiydi bu. Evliligimin ilk 1.5 yili ise ailesinden sebep sorunlarimiz oldu hatta bitme derecesine geldik. Ama 4 sene olacak yakinda her gün ilgisini alakasini arttirdigini düşünüyorum. Birbirimize daha cok baglandik açıkçası. Bence kötü gunler guzel sekilde sonuclanirsa gerisi geliyor ve zamanla düşkünlük artıyor. Yeter ki sabretmeyi bilelim.

değişmeyen ilgisi azalmayan erkekte hemen hemen yoktur ya da çok azdır diye düşünüyorum, evlenmeden önce çok ilgililer felan ama evlendikten sonra "nasıl olsa benim oldu" gibi zihniyete oldukları için ilgisiz olmaya başlıyorlar. Zamanında hayatta değişmez dünya iyisi dediğim eşimin içinden bir eş daha çıktıktan sonra tek anladığım şey her şey evlenene kadarmıs

Evlenmeden önce güvenmiyor muydu ya da azmi güveniyordu da arttı, evlendikten sonra güven artması bana saçma geldi, size güvenmeyen adamla nasıl evlendiniz
Konu benim konum degil cok merak ettysen senin icin ozel konu acarım cnm ama ozet gecim guveni artmak var olan guvenin dahada cogalmasi demektir yani asiri kiskancliklari gereksiz sinirlenmeleri kalmadi daha cok benimseyip daha cok ilgili oldu.nisanlilik ile evliligi bir tutmayalim evlilikteki guven ve aitlik hissi farkli

değişmeyen ilgisi azalmayan erkekte hemen hemen yoktur ya da çok azdır diye düşünüyorum, evlenmeden önce çok ilgililer felan ama evlendikten sonra "nasıl olsa benim oldu" gibi zihniyete oldukları için ilgisiz olmaya başlıyorlar. Zamanında hayatta değişmez dünya iyisi dediğim eşimin içinden bir eş daha çıktıktan sonra tek anladığım şey her şey evlenene kadarmıs
Bence öyle değil.
Büyük maceralarla aşkla evlendik. Zaman zaman inişler çıkışlar olsa da hala gözümün içine bakar, hala bir dediğim iki olmaz şükürler olsun.

Konu sahibi ilgisiz ilgili olur mu diyor.
Kavuşmanın hayalini kurarken ilgisizse kavuştuktan sonrası hepten nanay.

Konu benim konum degil cok merak ettysen senin icin ozel konu acarım cnm ama ozet gecim guveni artmak var olan guvenin dahada cogalmasi demektir yani asiri kiskancliklari gereksiz sinirlenmeleri kalmadi daha cok benimseyip daha cok ilgili oldu.nisanlilik ile evliligi bir tutmayalim evlilikteki guven ve aitlik hissi farkli
Gerek yok cnm ama bilmiyorum, bi insanı Kıskanmak demek o kişiye güvenmemek demek olmuyor ki, ilgisinşn artması güzel birşey ama güvenin evlilikle artmasına katılmıyorum belki de anlatmak istediğin başka bişeydir sen mutluysan gerisi önemli değil ama güven en basında olmalı sonunda değil diye düşünüyorum

Bence öyle değil.
Büyük maceralarla aşkla evlendik. Zaman zaman inişler çıkışlar olsa da hala gözümün içine bakar, hala bir dediğim iki olmaz şükürler olsun.

Konu sahibi ilgisiz ilgili olur mu diyor.
Kavuşmanın hayalini kurarken ilgisizse kavuştuktan sonrası hepten nanay.
Aslında çok haklısınız ben çevreden gördiğim kadarıyla ve yaşadığım kadarıyla ilgisi artan yoktu, inanın bende çok zor şartlar altında evlendim bir insanın göze alamayacağı en büyük şeyleri göze aldım, çok büyük aşkla diye evlendim sonuç hüsran tabi, sonra dedimki zamanında dünyayı ayağımın altına seren adama ne oldu içinden canavar çıkmıştı resmen, hala üzülürüm o günlerime , sevgi emek ister yürek ister ama boştu işte,
İstisnalar vardır tabi canm

Back
X