Evlenince esinin ilgisi artan oldu mu?

Evlenince olumlu anlamda değişen erkek var mıdır ?

• Kesinlikle yoktur

OY: 35 35,7%
  • Evet vardır benim eşimde de olumlu değişimler oldu.

OY: 43 43,9%
  • Yorumsuz

OY: 20 20,4%

• Ankete Katılan
    98
Biz sevgiliyken çok sikintiliydik sürekli bi barisir bir ayrılır çok kavga ederdik. Hatta esimin o zamanki tavır ve davranislarini şimdi düşünüyorum da cok ilgisizdi hangi akla hizmet ben evlenmisim diyorum. Lakin iyi ki de aşk gözümü kör etmiş de evlenmisiz.

Evlilik esimi olumlu yönde çok etkiledi çok ilgili, çok şefkatli iyi bir eş ve baba oldu. Masallah esimden çok razıyım Allah ondan razı olsun derim hep. Tabi her erkek böyle olucak diye bisey yok.

Bi de biz s evgiliyken hem uzak mesafeden ilişkisi yürütmek zorunda kaldik hem de esim çok stresli bir ışte çalışıyordu evlendiğimiz de işi değişti nispeten daha rahat bir ışte çalışmaya başladı olumlu yonde degismesinde bunlarda etkili diye düşünüyorum.

İlgi artmadı ama bana daha çok saygı duymaya başladı.ya da artık beni sallamıyo : )

Opunce prense donusme isi masallarda oluyor. Genelde prensle evlendigimizi sanip evlenince kurbagaya donustugunu goruyoruz.

Benim esim degismedi aslinda nisanliyken annesinin kol kasi yirtildi anlamadilar kolu tamamen sisti gunlerce uyumadar. O zmn ona uzulurken ilgilenirken onu anladim hirpalamadim hala herkese karsi merhamet dolu. Ben daha yakin oldugum icin evlilik olumlu etkiledi diyorum yillar icinde iliskiler iyiyede gider kotuyede bu sizin elinizde

Back
X