EVLENINCE ESKÍ SEVGILIYI UNUTABILMEK..

berfu321

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2015
25
1
32
Şuan biriyle beraberim çok iyi bi insan benle evlenmek istiyo seviyo beni mutlu etmek için çırpınıyo resmen işi gücüde yerinde..Evlenmeyi düşünüyorum aşık degilim ama samimiyeti dürüstlüğü bana olan sevgisi saygısı beni incitmeye bile korkuyo olmasi ne biliym beni koruyup kollamasi bana huzur veriyo_Onun yanında kendimi güvende hissediyorum ama dediğim gibi aşık degilim ona bazende eski sevgilim aklima geliyo üzüntü duyuyorum. Eskiside simdikinin tam tersi çok sorumsuz ve rahat bi insandı ama gönül bu işte sevgimi yoksa kendime yedirememekmi bilemiyorum.. Sizce şu ankiyle evlensem eskisi tamamen aklimdan çıkar mı? Benim durumumda olupta evlenen ve eskisini tamamen unutan var mı? Lütfen yardimci olun yanlış yapmaktan korkuyorum.. Şimdiden teşekkürler..

Ama ben hic bir zaman emin olamicamki. Denemedende bilemicez benim evlenmeyr yuva kurmaya hakkım yok mu ? :KK43:

Ama ben hic bir zaman emin olamicamki. Denemedende bilemicez benim evlenmeyr yuva kurmaya hakkım yok mu ? :KK43:
Elbette var ben de zaten evlilik deneme tahtası değil diyorum. Önce bi unutun sonra evlenirsiniz. Ama yok ben evlenerek denemek istiyorum diyosanız ileride burada başka bir başlık altında tekrar görüşürüz

Şuan biriyle beraberim çok iyi bi insan benle evlenmek istiyo seviyo beni mutlu etmek için çırpınıyo resmen işi gücüde yerinde..Evlenmeyi düşünüyorum aşık degilim ama samimiyeti dürüstlüğü bana olan sevgisi saygısı beni incitmeye bile korkuyo olmasi ne biliym beni koruyup kollamasi bana huzur veriyo_Onun yanında kendimi güvende hissediyorum ama dediğim gibi aşık degilim ona bazende eski sevgilim aklima geliyo üzüntü duyuyorum. Eskiside simdikinin tam tersi çok sorumsuz ve rahat bi insandı ama gönül bu işte sevgimi yoksa kendime yedirememekmi bilemiyorum.. Sizce şu ankiyle evlensem eskisi tamamen aklimdan çıkar mı? Benim durumumda olupta evlenen ve eskisini tamamen unutan var mı? Lütfen yardimci olun yanlış yapmaktan korkuyorum.. Şimdiden teşekkürler..

bak şu yazdığını bir oku
içinde sadece "ben" var
hiç "o" yok
"bu duygular içindeyim acaba onu incitir miyim" yok
"acaba ona haksızlık ediyor muyum" yok

bence bencilce düşünmeyi bir kenara bırakmalısın
karşındaki insana yazık

Bencil olduğumu düşünmüyorum. Çünkü o mutlu olsun diyede evlenmek istiyorum sadece kendi mutlulugum için değil yani. Onu tanimak istedim ve bu süre zarfi içinde bana okadar bağlandı ki yüz üstü birakmak istemiyorum ümit vermiş olmak istemiyorum. Ayrica onu terkedersemde çok üzülecek diye korkuyorum.

Bencil olduğumu düşünmüyorum. Çünkü o mutlu olsun diyede evlenmek istiyorum sadece kendi mutlulugum için değil yani. Onu tanimak istedim ve bu süre zarfi içinde bana okadar bağlandı ki yüz üstü birakmak istemiyorum ümit vermiş olmak istemiyorum. Ayrica onu terkedersemde çok üzülecek diye korkuyorum.

siz sevdiğiniz için terketmiyosunuz sonuçta duygularınız net değil bu yüzden terkedeceksiniz eğer terkederseniz.. onun iyiliği için bir bakıma.. duygularınızdan emin olmadan evlilik gibi büyül bir adımı atmayın derim ablacım..

Asla evlenme unutamadıysan. Evlenirsin sonra en ufak bir kavgada,tartışmada keşke dersin. Gerçekten seninde çok sevdiğin,aşık olduğun hatta biriyle evlen derim. Hem karşındaki insanada haksızlık olur boş yere o da ümitlenmesin. Açık açık konuş ona karşı hissettiklerini. Acele etmesin evlilik için. Onu sevedebilirsin belki kimbilir? Aklında ve yureğinde en ufak bir acaba?keşke? Olmadan evet de karşındaki insana.......

hadi sevgılı olmak neyse de
evlenınce olmaz bu iş..aynı yatagı paylasacak olan sen olacaksın sonucta ve evlılık olursa sevmedıgınden dolayı her seyı gözune de batacak.. kısacası bazen insana mantıklı gelen oyle mantıklı geldıgı gıbı olmuyor yaşaması... bunlar gönül meselelerı mantık devre dışı olur her zaman :KK66:

Berbat bir fikir.
"Beni söyle seviyor, şöyle sayıyor, el üstünde tutuyor. Benim sevdigimse beni hiç sevmiyor. O halde beni sevenle evleneyim. Zamanla ben de severim."
Bir istisna olmazsaniz, evlendiginiz insandan beklediğiniz şeyi her alamadiginizda, sizle aynı fikirde olmadığı her zamanda, onun icin bir "prenses" olmadığınızı anladiginiz anda, ooo işte o zamanlar gelince, adama "benim peşinden bunun için mi kostun? Biy Biy da Biy Biy." saydiracaksiniz.
Evlilik öyle bir şey ki insan ancak sevdiğine katlanabilir.
Yani iki insan da birbirini seviyorsa demek istiyorum.
Vasfiye teyzeniz her zaman için bir dayanaginiz. Hep iyi niyetimden.

Sanki bu yenisi çok mu iyi? Bıçakla adam yaralamadan hapistr yatmış . Arıza tipleri seviyorsun sen galiba. Meşru müdafaa diyorsun da suç ve anlatılanlar ile alınan ceza şüphe uyandırıcı. Sen bi düzgün insan bulana kadar boşver şu evlilik işlerini.

sevgi olmayınca gerisi faso fiso. mutlu olamazsınız duygular yokken. bence sürdürmeyin bu ilşkiyi. bir gün seveceü,niz biri çıkar karşınıza

bırakın bunu. ben şimdi buna inanıyım mı.
o mutlu olsun diye evleneyim. yeşilçam filmi değil hayat. geçeceksin bunu

Son düzenleme:
o ne demek öyle diğerini unutmak için öbürüyle evlenceksin yazık deil mi o adama kullanıosun onu.. kendinden emin olmadan evlenme sakın kesinlikle her hareketi bisüre sonra gözüne batar pişman olursun

karşındaki insan nasıl seni kırmamak için çabalıyorsa sende onu incetme..emin deilsen ne sen onu oyala nede sen oyalan...

X