• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenince hep kadın mı verir kendinden ödün?.

Neden sebeklik yapip kalkmis totosunu daha da kaldiriyorsunuz? Ne gerek var. O toto sonra inmez ki hic. Adami hayatinizin merkezi yapmayin. Bunun acısını cok cekersiniz sonra. Merkezde hep siz olun. Onu merkeze yakin yere koyun ama onceliginiz hep kendiniz olsun.
Evlilik paylasimsir. Tek tarafli fedakarliklarda biter evlilik cunku hayat dengedir. Tek tarafli fedakarliklarda denge bozulmustur. Sacinizi supurge etmenize gerek yok. Supurge edenler hep kaybediyor, ben kazanani gormedim.

Merhabalar
7 aylık evliyim. Evliliğimi ilişkimi bir türlü yola sokamadım. Eşimle bir iyi bir kötüyüz sürekli.
İyi oldugum kadar iyi kotu olduğum kadar kötüyüz. 27 yaşındayım eşim 35 yaşımda. Hep isterdim ki evlendiğim insanı öyle seveyim ki öyle sevileyim ki onun için o yaşımda neyi göze alamıyorsam onun için birçok şeyi yapabileyim gibi saçma bi hayalim vardı. Yaşlarımızı söylüyorum ki ona göre değerlendirip akıl verin diye, çünkü yardıma ihtiyacım var. Eşimle hiç kavga etmeden sakin güzel giden bir ilişkimiz vardı. Sevgisi deseniz çok güzeldi. Iste dedim iletisim kurdugum sohbet edebildigim bir erkek diye evlendim. Ama evlenince herkes kendi yüzünü gösteriyormuş. Eşim bundan öncesi ne inat yapardı ne sorun çıkarırdı evlendik adam öyle bir değisti ki süreklı inat sürekli bir kıyaslama peşinde ben iyiysem iyi ben kötü isem kötü hatta cogu zamanda benim yerime trip atıp haklı olsamda kendisi tavrını alıp iyi davranmamö bekler. Yani sizin canınız mı sıkkın üzgünmüsün kalbini mi kırdı diye bakmaz. Cunku hep bi haklı gördügü suçsuz olduğu bir sey vardır kafasında öyle rahatlatır içini.
Bugün eşimle oturuyoruz hastaneden geldik olay benim üzülmem gerek sorun edip kendimi üzmem gereken birseyken bana sorması gerekirken iyimisin diye benden önce tavır alıp motive destek gostermek yerine tavır alıp yüzünü astı cekildi. Gönlünü almak icin hep yaptigim gibi sebekliliker falan neyse onun yaptıgı birsey olsun kızayım sesimi yükselmeyi bırakın yuzumu asayım oo ne yapıyorsam aynını yapar gonlumj alamakmış güldüreyimmis hiç birinj yapmaz. Ama iyi oldugumda iyidir. Ben anlamıyorum evlilikte hep bir taraf iyi olup gulup iyi mi olmak zorunda bu kadınların asli görevi mi.
Biz kadınların hiç üzülmeye kırılmaya hepsini geçtim ya kırılmaya hakkı yok mu ?
Annesi desen ayrı kafada hep benim oglumu el ustunde tut beni el ustunde tut bizi iyi tut. Diyorum ki ben neyim ben insan degilmiyim siz biraz beni el ustunde tutun. Ben evlat degilmiyim ama yok.
Aglıyorum diyelim beni üzdü kırıldım diyelim asla gelipte gönlümü almaz benim eşim hep ben giderim ben ararım.
Ne yapayım artık nasıl bir yol izleyim bilemiyorum.
Kendimi degersiz hissediyorum. Guzel cumle duymaya eskisi gibi guzel sohbetler etmeye o kadar ihtiyacım var ki nasıl düzelterim bilmiyorum.
Lütfen fikir verin ? Degistirmenin bu huyunu duzeltmenin bir yolu var mı?
Canım yaşlarımız aynı eşimnkide eşine yakın.bende senn gibi bu konuda cok mücadele ettim ama biraz daha ugrassaydım ilişkim sonlacaktı.yuvayı dişi kuş kuruyormuş.Ben anladım ve dişi kuşluşumu yaptım.bazı skntılo hareketleri varsa sus ve oralı olma.trip mi attı ilgilenme gönğl almaya çalşma.ama sende saçma seylerden sakın kavga cıkarma.kendine ugras bul.dünyann merkezine asla eşini koyma.uzun bi süre eş olarak degil ev arkadası olarak gör.sonra zamanla düzeliyor

Ailenizin yanına gittiğinizde nasıl karşıladı neler yaşandı
Ailemin valla gittigimde de aynını yaşadım. Evet yanımda oldu babam ilk eşimi tutuyordu oturttu konuştu falan ikimizle en biraz fevri kaldım cünkü esım hep ustunu orterek konustugu icin babamda bu fevriliğimle eşime destek oldu. Sözle olmasa bile. Sonra anladım ki evim ne olursa olsun ailem canımda olsa orası değil.

Neden sebeklik yapip kalkmis totosunu daha da kaldiriyorsunuz? Ne gerek var. O toto sonra inmez ki hic. Adami hayatinizin merkezi yapmayin. Bunun acısını cok cekersiniz sonra. Merkezde hep siz olun. Onu merkeze yakin yere koyun ama onceliginiz hep kendiniz olsun.
Evlilik paylasimsir. Tek tarafli fedakarliklarda biter evlilik cunku hayat dengedir. Tek tarafli fedakarliklarda denge bozulmustur. Sacinizi supurge etmenize gerek yok. Supurge edenler hep kaybediyor, ben kazanani gormedim.
Mesela nasıl yapmalı? Isimi bıraktım eş tayininden dolayı simdi okuyorum hala atanabilmek için zaten bunun vermiş oldugu bir eziklik var. Önceden baba eline bakmaz kazanırdım paramı simdi esimin eline bakıyorum. Ugrasim ders ama yinede veremiyorum kendimi dersime bu uğras icinde bir turlu. Ister istemez yapıyorum. Guvem konusunda da sorun yaşıyorum esime karşı gecmisindekiler yuzunden bunun vermis oldugu seytan durtmesi var. Birde hani ailelerimiz diyor ya esini mutlu et falan filan boyle bir vicdanda var icimde oda ayrı bi kabus benim icin. Belki saçma geliyor belki cagresiz gibi görünmeme sebep oluyor bu soyledilerim ama evlendigimden beri bunu hissediyorum. Gittikce sacmaliyorum kendimi dediginiz gibi ufak gosteriyorum. Pesinde dolasarak. Ne yapsam bilemedim. Bir yol tutuyorum annesi var onun yanina gidiyor gitmesede annesine sarılıyor. Yada bir sekilde sizin yaptiginizin aynisini size yapiyor.

Canım yaşlarımız aynı eşimnkide eşine yakın.bende senn gibi bu konuda cok mücadele ettim ama biraz daha ugrassaydım ilişkim sonlacaktı.yuvayı dişi kuş kuruyormuş.Ben anladım ve dişi kuşluşumu yaptım.bazı skntılo hareketleri varsa sus ve oralı olma.trip mi attı ilgilenme gönğl almaya çalşma.ama sende saçma seylerden sakın kavga cıkarma.kendine ugras bul.dünyann merkezine asla eşini koyma.uzun bi süre eş olarak degil ev arkadası olarak gör.sonra zamanla düzeliyor
Cok güzel bi sözmüş eş degil ev arkadaşı gbi gör bu kadınlar neden hep kocalarında böyle sorun yaşıyor ki bende bugun bişey gördüm kullanan bayanlara msj attıö memnunmusunz diye bunu yapan sen misin diye bi sürü laf işittim sen niye tanımadgn insanlara msj atıyorsun instagramdan atmıştım ortak kullanıyoruz görüyor kendide

Deneyecegim deneyecegim. Haklısın zaten sen yaptıkca gormeyen bir eş var karşında

Cok güzel bi sözmüş eş degil ev arkadaşı gbi gör bu kadınlar neden hep kocalarında böyle sorun yaşıyor ki bende bugun bişey gördüm kullanan bayanlara msj attıö memnunmusunz diye bunu yapan sen misin diye bi sürü laf işittim sen niye tanımadgn insanlara msj atıyorsun instagramdan atmıştım ortak kullanıyoruz görüyor kendide
Ayırın canım instagramları benmki ayrı şifresi bende var ama girdigimi bilmiyor.erkekler evlenmek ister ama özgürlügü kısıtlı gibi olumca daralırlar.

Mesela nasıl yapmalı? Isimi bıraktım eş tayininden dolayı simdi okuyorum hala atanabilmek için zaten bunun vermiş oldugu bir eziklik var. Önceden baba eline bakmaz kazanırdım paramı simdi esimin eline bakıyorum. Ugrasim ders ama yinede veremiyorum kendimi dersime bu uğras icinde bir turlu. Ister istemez yapıyorum. Guvem konusunda da sorun yaşıyorum esime karşı gecmisindekiler yuzunden bunun vermis oldugu seytan durtmesi var. Birde hani ailelerimiz diyor ya esini mutlu et falan filan boyle bir vicdanda var icimde oda ayrı bi kabus benim icin. Belki saçma geliyor belki cagresiz gibi görünmeme sebep oluyor bu soyledilerim ama evlendigimden beri bunu hissediyorum. Gittikce sacmaliyorum kendimi dediginiz gibi ufak gosteriyorum. Pesinde dolasarak. Ne yapsam bilemedim. Bir yol tutuyorum annesi var onun yanina gidiyor gitmesede annesine sarılıyor. Yada bir sekilde sizin yaptiginizin aynisini size yapiyor.
Biran önce çalış atanıp kurtul bence düzelmez 35 yaşından snra hiç sanmam en azından paran olsa bu kadar üstüne düşmezsn umursama onu ya bırak keyfıne bak o istedgini bu şekilde yaptırıyor kendine mutlu olan kadın mutlu eder ailenn laflarınıda tıka kulagını kendi içini dinle ezik hissetme özgüvenli ol bakımlı ol sen öyle düşünürsen başkası daha cok şey düşünür bi terapiye gt derim bence bende çalışıyordm işi braktım eşimn tayininden ama gel gör ki Rabbim eşimde olsa muhtaç etmesin almıyorum kendime bişey idare ediyorum hiçbir şey istemiyorum mesela cok ihityacm bişey olursa isterim sende öyle yap kafanı derse ver derim

Deneyecegim deneyecegim. Haklısın zaten sen yaptıkca gormeyen bir eş var karşında
Birde bu olayda vajinusmusun cok etkisi var canım.mesela biz en son bir ay önce yakınlaştık.bunu söyledigimde ben salak degilm neyi ne zaman yaşadgmj biliyorum ama olayın sonuçlanmaması beni ilişkiden soguttu artık isteksizleştim ve bu durumda pskoljmi bozdu dedi.tartıştık ve arkasını döndü yattı...bizim en biyük eksgmz suan bu.ona odaklan evde yalnzken egzersiz yap birşeyler yap

O olmuyor ne yazık ki ev arkadaşı olarak görsende o görmüyor

Ayırın canım instagramları benmki ayrı şifresi bende var ama girdigimi bilmiyor.erkekler evlenmek ister ama özgürlügü kısıtlı gibi olumca daralırlar.
Kendinin ayrı istagramı var ben ordan cok sayfalar takip ettgm için oda giriyor bende giriyorum böyle yapınca cok bunaldım yanlış bişey yapmışım gibi hareket ediyor bişey sordum alt üstü bi kadına ya gerçekten artık o kadar baskı kuruyor ki napcam bilmiyorum

Biran önce çalış atanıp kurtul bence düzelmez 35 yaşından snra hiç sanmam en azından paran olsa bu kadar üstüne düşmezsn umursama onu ya bırak keyfıne bak o istedgini bu şekilde yaptırıyor kendine mutlu olan kadın mutlu eder ailenn laflarınıda tıka kulagını kendi içini dinle ezik hissetme özgüvenli ol bakımlı ol sen öyle düşünürsen başkası daha cok şey düşünür bi terapiye gt derim bence bende çalışıyordm işi braktım eşimn tayininden ama gel gör ki Rabbim eşimde olsa muhtaç etmesin almıyorum kendime bişey idare ediyorum hiçbir şey istemiyorum mesela cok ihityacm bişey olursa isterim sende öyle yap kafanı derse ver derim
Dedin ya eşin bile olsa allah kimseye muhtaç etmesin. Öyle gercekten. Onun yuzunden bulundugun didindiğin isi bırakiyorsun. Sırf onun salaklıgı yuzunden. Ama onlada yaranamıyorsun. Dershaneye gonderiyor tabi oyle oduyor yaptıgı hatayı. Dediginiz gibi ugrasmayacam elimden gelini yapacam kendim icin kendimi unuttum resmen evlendim karabasan gibi coktu uzerime eziklik. Kurtulamıyorum.

Ben bunu deneyeceğim yarın başlıyorum
Kızlar birde bir tavsiye.siz bilirsnz yapıp yaomamayı ama benm eşmde hem vajşnusmstan hemde kavgalardan benden cok uzaklaşmıştı.sürekli annesindeydi.ben evde yalnz kalrdm o annesine giderdi.evde sürekli bakara suresi açtım.sesli sesli tüm eve dinlettm inanın akşamına eve güler yüzle geliyor.ilknde olamasada ikincisinde üçüncüsünde mutlaka işr yarıyor.artık annesine gitmiyor.evde nazarda olabiliyor.bazı kayın validelerin dualarıda tutabiliyor.bunu yaparak kendinizi koruyun.nazara karşı falan rukye var youtube da

Dedin ya eşin bile olsa allah kimseye muhtaç etmesin. Öyle gercekten. Onun yuzunden bulundugun didindiğin isi bırakiyorsun. Sırf onun salaklıgı yuzunden. Ama onlada yaranamıyorsun. Dershaneye gonderiyor tabi oyle oduyor yaptıgı hatayı. Dediginiz gibi ugrasmayacam elimden gelini yapacam kendim icin kendimi unuttum resmen evlendim karabasan gibi coktu uzerime eziklik. Kurtulamıyorum.
Yaşadıgım herşey resmen aynı yaa maddi sıkıntıda dershaneye beni yazdırmasıda 😂 ben valla dershanem haftada 2 gün ama 5 gün gidiyorm sabahtan aksama kdr ordayım.arkadas edin evden uzak dur

Birde bu olayda vajinusmusun cok etkisi var canım.mesela biz en son bir ay önce yakınlaştık.bunu söyledigimde ben salak degilm neyi ne zaman yaşadgmj biliyorum ama olayın sonuçlanmaması beni ilişkiden soguttu artık isteksizleştim ve bu durumda pskoljmi bozdu dedi.tartıştık ve arkasını döndü yattı...bizim en biyük eksgmz suan bu.ona odaklan evde yalnzken egzersiz yap birşeyler yap
Siz ne kadar sürelik evlisiniz. Kesinlikle haklısın oda var tabi oda ayrı bir durum. Düşündükce isin icinden cıkamıyorum

Kendinin ayrı istagramı var ben ordan cok sayfalar takip ettgm için oda giriyor bende giriyorum böyle yapınca cok bunaldım yanlış bişey yapmışım gibi hareket ediyor bişey sordum alt üstü bi kadına ya gerçekten artık o kadar baskı kuruyor ki napcam bilmiyorum
Valla ben onuda yaşasam herhalde kafalari yerim galiba. Gerci benjm esim ne eller telefonumu ne bakar çünkü cok guvendigi saf bir eşi var herseyi anlatır ona oda ondan ugrasmaz bile

Bu nasıl bir evlilik sırtına almışsın evliliği tek başına yürütüyosun. Sen bıraksan kopacak sanki herşey.
Al karşına konuş rahatsızlığını bildir. Tam tersi olması gerekir genelde. Biz kadınlar pışpışlanmak isteriz. Gönlümüz alınsın isteriz. Sizde tersine dönmüş gibi.

Back
X