Bende cok eziklik yaşadım eşim arada beni ezer hatta cok kırcı laflar eder ama artık zamanla bununlada başa ckmayı başarıyorsun sen kendini ezik görmemen gerekiyor güçlü güzel özgüvenli ol sürekli de ben güçlü bir kadınım başaracagım de süslen püslen git gez toz dolaş yeni arkadaşlar kur ona takılı yaşama ben 2yıllık evliyim 1.yılım sizln gibi geçti eşim düzelsin yuvM huzurlu olsun dedim baktm ki ben çoktan çökmüşüm annen baban kaynanan kayınbabn klişe söz yuvayı dişi kuş yaparmış evde durmayan erkekle yuva mı olur işte adı yuva ben cok ezildm eşim tarafından şiddet de gördüm kaynanam lafı şu oldu her kadın dayak yiyerek avrat oldu dedi o gündür aramam kaynanamı gözümde bitti eşim desem bana vurdugu zaman içimden bişeyler koptu eskisi gibi dglm uzagım kendi haline bıraktım severse yanımda olur sevmezse ayrılır daha dün gece konuştum ayrılacak olursak ilerde anlaşmalı sessiz sedasız bitsn dedim ben hırgür istemiyorum dedim kmse kmseyiDedin ya eşin bile olsa allah kimseye muhtaç etmesin. Öyle gercekten. Onun yuzunden bulundugun didindiğin isi bırakiyorsun. Sırf onun salaklıgı yuzunden. Ama onlada yaranamıyorsun. Dershaneye gonderiyor tabi oyle oduyor yaptıgı hatayı. Dediginiz gibi ugrasmayacam elimden gelini yapacam kendim icin kendimi unuttum resmen evlendim karabasan gibi coktu uzerime eziklik. Kurtulamıyorum.
Kötülemeden bitsin dedim ben kendimi herşeye hazrlıyorum sende oyle yap benden sana tavsiye trp atıyorsa atsın yemek yemezse yemesin küserse küssn uğraşma aç olan yer konuşmak isteyen lonuşur surat mı astı git müzik dinle kitap oku o gelip konuşmak isteyecek zaten