- 9 Ağustos 2016
- 4.692
- 6.917
- 158
- 36
Cümle devrik olsa ne olur olmasa ne olur? Buna mı takıldınız yani.neden cumleniz devrik:)
kadın mı verir kendinden ödun?
evet öyle olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cümle devrik olsa ne olur olmasa ne olur? Buna mı takıldınız yani.neden cumleniz devrik:)
kadın mı verir kendinden ödun?
evet öyle olur.
Dün al biletimi dedim almadı beraber gidicez herhalde ama onunla dönmicem o pazartesi dönsün ben kalıcam çok yüz bulduğu icin bu duruma geldi zatenSen git canim erkegi fazla pofpoflamamak gerek tabi ki gideceksin anneni gormeye bu knuda restini cekmen gerekiyo ve terbiyeli konusmasini saglaman gerekiyor kötü bisey dememissin sen gelirse gelir gelmezse sen kendin git
Aynen öyle canim ayni hatayi bende yaptim çok düşündüğümüz icin bu duruma geliyoruz biraz bencil olmak gerekiyorDün al biletimi dedim almadı beraber gidicez herhalde ama onunla dönmicem o pazartesi dönsün ben kalıcam çok yüz bulduğu icin bu duruma geldi zaten
Inan o kadar cok söyledim ki bu söylediklerini bir cok kez sen misin bayan ben miyim erkek bi dur bi bak dedim ama ne fayda oyle yetismis iste sacmalık trip atan erkek mi olur ya hele ki eşi atmıyorken ama işte inanın çok yoruldum kalkamıyorum altından
Hemde nasıl bir bilsenAllah sabır versin kardeşim cidden çok zor uğraşmak.
Bencede öyle yetiştirme tarzı ile alakalı bir durum. Herşey annede başlar biliyormusun gercekten öyle evlendmeden önce herkes dedi annesi böyle ama oglu onun gibi biri degil falan bende öyle sanmıştım ama gercekten de aynılarmış. Inat olmanında bir ayarı olmalı evliyken bende gittim boşanma yoluna sonra vazgeçtim baba evine gidince. Düzelir hersey sandım ama yok uğraş verince dedikleri gibi degersiz olmak lazımmış benim eşim benden büyük ama o olgunluk yok ne yazık ki 35 yaşında ama cirkinlik dışında kendi düşüncesi olan başka birsey yok. Ama dediklerinjzi yapacağım.Yok hep kadın fedakar olacak diye bir durum yok, olamaz, o tamamen yetiştirilme tarzına bağlı, ben yeni evliyken tersine hep ben küs oynu oynardım eşim gönlümü alırdı, bir gün o kadar çok tartıştık ki iş boşanmaya kadar gitti aklımada gelmedi mesele neydi diye şimdi
Eşim o gün bana dedi ki ben alttan almasam senin gibi inatlık yapsam ortada evlilik kalmayacak, ama neyse ki ben senden olgunum ve inat değilim!
Zaten bu erkekler ne yaptlarsa annesinden destek alıp yapıyolar azgınlık yapan erkeklerin anneleride şirret oluyor benımki de 26 yaşındaydı tam bir ergendi ayrıldım ben,yetişme tarzılarıda kadına hayt huyt demek beyinsiz annesi ben kaynanamdan kocamdan neler çektim diye oturup bana anlatıyordu ki yani bende çekebilirmişim tam bir yobaz kindar insanlardıBencede öyle yetiştirme tarzı ile alakalı bir durum. Herşey annede başlar biliyormusun gercekten öyle evlendmeden önce herkes dedi annesi böyle ama oglu onun gibi biri degil falan bende öyle sanmıştım ama gercekten de aynılarmış. Inat olmanında bir ayarı olmalı evliyken bende gittim boşanma yoluna sonra vazgeçtim baba evine gidince. Düzelir hersey sandım ama yok uğraş verince dedikleri gibi degersiz olmak lazımmış benim eşim benden büyük ama o olgunluk yok ne yazık ki 35 yaşında ama cirkinlik dışında kendi düşüncesi olan başka birsey yok. Ama dediklerinjzi yapacağım.
Benim kvdem hic cekmemis eside cocukları ufakken ölmüş cok iyi biriymis. Ki dediginjzde cok haklısınız. Genelde anneleri öyle oluyor ki yerinde tespit benimkide öyle annesinden fena korkar ve annesi lafını geçiremeyince annecimle aldığımız kararı bozmak icin kocama yalanır. Banada yok şunun kayınvalidesi böyle gelini boyle diye çok konusurdu ki sonunda amacına ulaştı. Daha bugün neler söyledi eşim bana bir bilsen neyine katlanıyorum bilmiyorum hala. Ama artık çok yoruldum.Zaten bu erkekler ne yaptlarsa annesinden destek alıp yapıyolar azgınlık yapan erkeklerin anneleride şirret oluyor benımki de 26 yaşındaydı tam bir ergendi ayrıldım ben,yetişme tarzılarıda kadına hayt huyt demek beyinsiz annesi ben kaynanamdan kocamdan neler çektim diye oturup bana anlatıyordu ki yani bende çekebilirmişim tam bir yobaz kindar insanlardı
Bencede öyle yetiştirme tarzı ile alakalı bir durum. Herşey annede başlar biliyormusun gercekten öyle evlendmeden önce herkes dedi annesi böyle ama oglu onun gibi biri degil falan bende öyle sanmıştım ama gercekten de aynılarmış. Inat olmanında bir ayarı olmalı evliyken bende gittim boşanma yoluna sonra vazgeçtim baba evine gidince. Düzelir hersey sandım ama yok uğraş verince dedikleri gibi degersiz olmak lazımmış benim eşim benden büyük ama o olgunluk yok ne yazık ki 35 yaşında ama cirkinlik dışında kendi düşüncesi olan başka birsey yok. Ama dediklerinjzi yapacağım.
vallalhi canım benımkilerdenüst katımda otururlardı evde 3 yaşı büyük bekar vardı ordu gibiler zaten evli olan da olmayanda herkes birbirinin işine burnunu sokuyordu,ergen cocuklarını doldurup benım üzerime fişekliyorlardı o da deli hareketi yaparak dediklerini yerine getirtmeye calışıyordu benım o evde ruh sağlığım gitmek üzereydi bulunduğum şehirde kimsem yoktu.Kavga ettiğiniz zaman kapıyı kapat duymamazlıktan gel dışarıya cık artık devir adamlarım car car konultuğu kadının sustuğu devir olmuş.Kendini yıpratmamaya özen göster dışarı cık hva al olanları unutmaya çalış sakin ol .Biraz daha sabret düzelir belki herşey ben evliliğimi onca şey yaşamama rağmen bitirmek istemddim daha yeniyiz belki zamanla otururu diye ama ergen gidip benden habersiz dava actı kendini bir b@k zannediyordu çünki ama hayatta bi dala sap olamamış ev sorumluşuğu aile sorumluluğu evlilik sorumluluğu nedir bilmeyen insandı ...Sende dediğim gibi duyma umursama adam yerine kıyma kendinide yıpratma herkes boşan diyor boşanma davadı acma boşanma kolay iş onda birşey yok ama sonrası varBenim kvdem hic cekmemis eside cocukları ufakken ölmüş cok iyi biriymis. Ki dediginjzde cok haklısınız. Genelde anneleri öyle oluyor ki yerinde tespit benimkide öyle annesinden fena korkar ve annesi lafını geçiremeyince annecimle aldığımız kararı bozmak icin kocama yalanır. Banada yok şunun kayınvalidesi böyle gelini boyle diye çok konusurdu ki sonunda amacına ulaştı. Daha bugün neler söyledi eşim bana bir bilsen neyine katlanıyorum bilmiyorum hala. Ama artık çok yoruldum.
Eşim memur benim eşimin tayinini çıkarmak için erken evlilik yaptık biz. Taşeron olarak çalışıyordum güzel kendi mesleğimi yaptiğim saygın bir isim vardı. Vel hasıl eşim doğu görevi yapmamasına rağmen eşimi buraya getirdik ama o arada onun salaklığı yuzunden başka şehire taşındim isimi bıraktım. Sonra tayin çıktı kendi memleketimize geldik. Olan benim isime oldu. Annesi merkezde biz ilçedeyiz ama ona rağmen hala birçok seyde aramızda aynı yerde yaşmayalım derken senin ki gibi onunda evi vardı oturmadik kiraya çıktık. Cok guzel esim hak verdi falan sonra bu şehire ailelerin yanına geldik degişti. O iyi insan gitti eski kafalı anlayışsız cahil bir adam geldi. Vajinusmus hastalığım var benim. Eşim o konuda destek olmak yerine sadece bekleyip her fırsatta onun calıştığını benim yattıgımı ve o iside yapamadıgına kadar herseyi yüzüme vuruyor. Boşanma aşamasına geldik annesi almisti dugunde taktıklarını onları istedim vermediler neden karısı degilmisim annesine soyledi o ise kadar sonra bilmeyen ögrenmeyen kalmadı. Ogluda öyle o asamada cok cirkinlesti annesi yuzunden bogazima kadar yapisti o asamaya oyle geldik. Sonra baba evine gittim baktım olmuyor baristım hemde sadece ben uğrastim. Dershanem var isim yok aileme yuk olacagım derken is bile buldum ama yinede olmadı. Velhasıl o aşmada cok sey yasadim. Mehirimi ancak alabildim. Duzeldi derken hersey yine bozuldu. Bekliyorsun duzelsin diye olmuyor. Altan alan sen oldukca guzel almadıkca ne yaptina kadar gitti hala daha öyle. Evlenirken evlilikten ne beklediysem hiç biri olmadı. Hep korkardim babam gibi biriyle annemin kaderini yasayacam derken korktugum gibi bir evliligim var. Anneme derdim hep anne yolu var keske isink bulup cekmeseymissin simdi ben cekiyorum. O soylediklerimi. Ama bekliyorum bekliyorum bir zamanı var onu bekliyorum. Ondan sonra önüme bakıp geri bakmadan gideceğim sadece zaman 7 aylık dayanmadım katlamadım dememk icin bekliyorum. Ilerde vicdanım rahat etsin diye. Ama nereye kadar sabır ederim bilmiyorum. Rabbim sanada dayanma gücü versin. Umarım sonunda sen kazanırsın. Evlilik öyle birşey ki oncesinden neler yasadiysan neyi yapmam dediysen hepsini yapıyorsun.vallalhi canım benımkilerdenüst katımda otururlardı evde 3 yaşı büyük bekar vardı ordu gibiler zaten evli olan da olmayanda herkes birbirinin işine burnunu sokuyordu,ergen cocuklarını doldurup benım üzerime fişekliyorlardı o da deli hareketi yaparak dediklerini yerine getirtmeye calışıyordu benım o evde ruh sağlığım gitmek üzereydi bulunduğum şehirde kimsem yoktu.Kavga ettiğiniz zaman kapıyı kapat duymamazlıktan gel dışarıya cık artık devir adamlarım car car konultuğu kadının sustuğu devir olmuş.Kendini yıpratmamaya özen göster dışarı cık hva al olanları unutmaya çalış sakin ol .Biraz daha sabret düzelir belki herşey ben evliliğimi onca şey yaşamama rağmen bitirmek istemddim daha yeniyiz belki zamanla otururu diye ama ergen gidip benden habersiz dava actı kendini bir b@k zannediyordu çünki ama hayatta bi dala sap olamamış ev sorumluşuğu aile sorumluluğu evlilik sorumluluğu nedir bilmeyen insandı ...Sende dediğim gibi duyma umursama adam yerine kıyma kendinide yıpratma herkes boşan diyor boşanma davadı acma boşanma kolay iş onda birşey yok ama sonrası var
Ben altın olarak hiçbir şey alamadım!Ben abimi ziyarete baska şehire gitmiştim o arada gidip bankadan altınları cıkarıp annesinin yanına saklamış annesine diyorum bankadan altınları cıkarmış benım haberim yok diyo kıldığı namazlar gözünü yüzünü ayağını çarpsın o kadının ben altına dair hiç bişey alamadım.Oturduğumuz ev de onların evi değildi salak gibi gidip biz evi aldık aslında o evi ystırım amacıyla ailem aldı ama onlar bizimkilere ne kira verdiler ne baska bişey benım kıymetimi bilecekleri yerde hayvan gibi teptiler ,Kızlar annelerinin kaderini yasarmış derler benım annemınde kimsesi yoktu eş tarafından cok çekti ama benım iyi bir mesleğim var ben çekmedin aileminde maddi durumu cok şükür iyi ki zaten kendi mesleğim var onlar herseyin kıymetini bilmesi gerekirken yobaz kafalarını bana dayatma yoluna gittiler.Ben herseyi aileme anlattım bilsinler ki ilerde benı suclamasınlr dedim.Benım eş denen ergende nişanlılık döneminde yabani hareketleri yoktu evlendikten sonra bi sığır “a döndü resmen, evin içinde çok ağlıyordum nasıl nir hata yaptım böyle bir insanla evlendim diye o evde insanın psikolojısı normal olmuyor,benım sığırın annesinin büyü vss işleride vardı bize de yapmış olabilirdi çünki evimin anahtarı onlardaydı ben rvde yokken istedikleri zaman girip cıkıyorlardı allah yanlarına koymasın hep böyle diyorum benımde karşıma hayırlı vicdanlı merhametli birini cıkarsın.Sende baktım olmuuor işini eline aldıktan sonra son noktayo koyarsın bu küçük beyinliler kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannedip at gibi tepiniyorlar.Vajınısmus içinde egzersiz hareketleri vs varmış onları dene bence veya tedavi için arastır kaslardan kaynaklı probelemmiş bu adam için değil kendin için yapEşim memur benim eşimin tayinini çıkarmak için erken evlilik yaptık biz. Taşeron olarak çalışıyordum güzel kendi mesleğimi yaptiğim saygın bir isim vardı. Vel hasıl eşim doğu görevi yapmamasına rağmen eşimi buraya getirdik ama o arada onun salaklığı yuzunden başka şehire taşındim isimi bıraktım. Sonra tayin çıktı kendi memleketimize geldik. Olan benim isime oldu. Annesi merkezde biz ilçedeyiz ama ona rağmen hala birçok seyde aramızda aynı yerde yaşmayalım derken senin ki gibi onunda evi vardı oturmadik kiraya çıktık. Cok guzel esim hak verdi falan sonra bu şehire ailelerin yanına geldik degişti. O iyi insan gitti eski kafalı anlayışsız cahil bir adam geldi. Vajinusmus hastalığım var benim. Eşim o konuda destek olmak yerine sadece bekleyip her fırsatta onun calıştığını benim yattıgımı ve o iside yapamadıgına kadar herseyi yüzüme vuruyor. Boşanma aşamasına geldik annesi almisti dugunde taktıklarını onları istedim vermediler neden karısı degilmisim annesine soyledi o ise kadar sonra bilmeyen ögrenmeyen kalmadı. Ogluda öyle o asamada cok cirkinlesti annesi yuzunden bogazima kadar yapisti o asamaya oyle geldik. Sonra baba evine gittim baktım olmuyor baristım hemde sadece ben uğrastim. Dershanem var isim yok aileme yuk olacagım derken is bile buldum ama yinede olmadı. Velhasıl o aşmada cok sey yasadim. Mehirimi ancak alabildim. Duzeldi derken hersey yine bozuldu. Bekliyorsun duzelsin diye olmuyor. Altan alan sen oldukca guzel almadıkca ne yaptina kadar gitti hala daha öyle. Evlenirken evlilikten ne beklediysem hiç biri olmadı. Hep korkardim babam gibi biriyle annemin kaderini yasayacam derken korktugum gibi bir evliligim var. Anneme derdim hep anne yolu var keske isink bulup cekmeseymissin simdi ben cekiyorum. O soylediklerimi. Ama bekliyorum bekliyorum bir zamanı var onu bekliyorum. Ondan sonra önüme bakıp geri bakmadan gideceğim sadece zaman 7 aylık dayanmadım katlamadım dememk icin bekliyorum. Ilerde vicdanım rahat etsin diye. Ama nereye kadar sabır ederim bilmiyorum. Rabbim sanada dayanma gücü versin. Umarım sonunda sen kazanırsın. Evlilik öyle birşey ki oncesinden neler yasadiysan neyi yapmam dediysen hepsini yapıyorsun.
Merhaba bana mesaj gonderebilir misin canımZaten bu erkekler ne yaptlarsa annesinden destek alıp yapıyolar azgınlık yapan erkeklerin anneleride şirret oluyor benımki de 26 yaşındaydı tam bir ergendi ayrıldım ben,yetişme tarzılarıda kadına hayt huyt demek beyinsiz annesi ben kaynanamdan kocamdan neler çektim diye oturup bana anlatıyordu ki yani bende çekebilirmişim tam bir yobaz kindar insanlardı
Ödün vermek degil fedakarlik diyelim .ve karsiliklidir.10 yillik evliyim ve kucuk atismalar disinda ne kufur ne hakaret duymadim .duyarsamda bir kere duyarim zaten normal degil.Evlilik tek taraflı ödün verilince olmuyor. Zorlanıyorum. Daha yeni belki o yüzden hala çaba sarfetmek için uğraşıyorum.
Maalesef canım ne yazık ki .. benim de bugün eşim canımı çok çıktı aylardır annemi görmedim yanına gidecektik kendi işini yaptığı icin sadece bir gun kalıp dönüyoruz sadece pazar günleri tatil oluyor cunku ben kalsam birkaç gün sen dönsen dedim bu anormal bir durum mu devamlı olan bir şey de değil üstelik.. afedersiniz hiç beklemezdim ama s.. git dedi bana ben ne yapayım şimdi hazırladım çantamı yine onunla gidecektim ama alıcam biletimi yalnız gidicem haklıyım dimi bana da fikir verir misiniz
Benim kvde de sozde muslumanlardan seninki gibi hatimden gelmez ama iste bende aynını diyorum yanına yanlarına koymasın zaten. Aynen kendim için kendim icin ugrasmam lazim. Hayırlısı olsun insallah senin içinde guzel insalar çıkarsın karşına hep umarım mutsuz yüzlerimiz artık güler
Ben altın olarak hiçbir şey alamadım!Ben abimi ziyarete baska şehire gitmiştim o arada gidip bankadan altınları cıkarıp annesinin yanına saklamış annesine diyorum bankadan altınları cıkarmış benım haberim yok diyo kıldığı namazlar gözünü yüzünü ayağını çarpsın o kadının ben altına dair hiç bişey alamadım.Oturduğumuz ev de onların evi değildi salak gibi gidip biz evi aldık aslında o evi ystırım amacıyla ailem aldı ama onlar bizimkilere ne kira verdiler ne baska bişey benım kıymetimi bilecekleri yerde hayvan gibi teptiler ,Kızlar annelerinin kaderini yasarmış derler benım annemınde kimsesi yoktu eş tarafından cok çekti ama benım iyi bir mesleğim var ben çekmedin aileminde maddi durumu cok şükür iyi ki zaten kendi mesleğim var onlar herseyin kıymetini bilmesi gerekirken yobaz kafalarını bana dayatma yoluna gittiler.Ben herseyi aileme anlattım bilsinler ki ilerde benı suclamasınlr dedim.Benım eş denen ergende nişanlılık döneminde yabani hareketleri yoktu evlendikten sonra bi sığır “a döndü resmen, evin içinde çok ağlıyordum nasıl nir hata yaptım böyle bir insanla evlendim diye o evde insanın psikolojısı normal olmuyor,benım sığırın annesinin büyü vss işleride vardı bize de yapmış olabilirdi çünki evimin anahtarı onlardaydı ben rvde yokken istedikleri zaman girip cıkıyorlardı allah yanlarına koymasın hep böyle diyorum benımde karşıma hayırlı vicdanlı merhametli birini cıkarsın.Sende baktım olmuuor işini eline aldıktan sonra son noktayo koyarsın bu küçük beyinliler kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannedip at gibi tepiniyorlar.Vajınısmus içinde egzersiz hareketleri vs varmış onları dene bence veya tedavi için arastır kaslardan kaynaklı probelemmiş bu adam için değil kendin için yap
Kesinlikle bende hep onu savundum zaten o yuzden hic oyle gunlerce kus kalip konusmamak yerine ustune dusup halletmeye calistim ama o durumda karsındakinin anladığı yere kadar sürüyor.Evliliği sadece iletişimsizlik bitirir konuşularak halledilicek sorunları susarak yada tavır koyarak halletmeye çalışıyoruz tek sorun bu bence.