• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenince hep kadın mı verir kendinden ödün?.

Evliliğin ilk senesi bu tarz anlaşmazlıklar oluyo illaki zamanla evliliğiniz oturur diye düşünüyorum ama sizde bukadar alıştırmayın eşinizi sürekli git gönlünü al et olmaz herşey karşılıklıdır tek taraflı siz tükenirsiniz
Oyle haklısınız

Merhabalar
7 aylık evliyim. Evliliğimi ilişkimi bir türlü yola sokamadım. Eşimle bir iyi bir kötüyüz sürekli.
İyi oldugum kadar iyi kotu olduğum kadar kötüyüz. 27 yaşındayım eşim 35 yaşımda. Hep isterdim ki evlendiğim insanı öyle seveyim ki öyle sevileyim ki onun için o yaşımda neyi göze alamıyorsam onun için birçok şeyi yapabileyim gibi saçma bi hayalim vardı. Yaşlarımızı söylüyorum ki ona göre değerlendirip akıl verin diye, çünkü yardıma ihtiyacım var. Eşimle hiç kavga etmeden sakin güzel giden bir ilişkimiz vardı. Sevgisi deseniz çok güzeldi. Iste dedim iletisim kurdugum sohbet edebildigim bir erkek diye evlendim. Ama evlenince herkes kendi yüzünü gösteriyormuş. Eşim bundan öncesi ne inat yapardı ne sorun çıkarırdı evlendik adam öyle bir değisti ki süreklı inat sürekli bir kıyaslama peşinde ben iyiysem iyi ben kötü isem kötü hatta cogu zamanda benim yerime trip atıp haklı olsamda kendisi tavrını alıp iyi davranmamö bekler. Yani sizin canınız mı sıkkın üzgünmüsün kalbini mi kırdı diye bakmaz. Cunku hep bi haklı gördügü suçsuz olduğu bir sey vardır kafasında öyle rahatlatır içini.
Bugün eşimle oturuyoruz hastaneden geldik olay benim üzülmem gerek sorun edip kendimi üzmem gereken birseyken bana sorması gerekirken iyimisin diye benden önce tavır alıp motive destek gostermek yerine tavır alıp yüzünü astı cekildi. Gönlünü almak icin hep yaptigim gibi sebekliliker falan neyse onun yaptıgı birsey olsun kızayım sesimi yükselmeyi bırakın yuzumu asayım oo ne yapıyorsam aynını yapar gonlumj alamakmış güldüreyimmis hiç birinj yapmaz. Ama iyi oldugumda iyidir. Ben anlamıyorum evlilikte hep bir taraf iyi olup gulup iyi mi olmak zorunda bu kadınların asli görevi mi.
Biz kadınların hiç üzülmeye kırılmaya hepsini geçtim ya kırılmaya hakkı yok mu ?
Annesi desen ayrı kafada hep benim oglumu el ustunde tut beni el ustunde tut bizi iyi tut. Diyorum ki ben neyim ben insan degilmiyim siz biraz beni el ustunde tutun. Ben evlat degilmiyim ama yok.
Aglıyorum diyelim beni üzdü kırıldım diyelim asla gelipte gönlümü almaz benim eşim hep ben giderim ben ararım.
Ne yapayım artık nasıl bir yol izleyim bilemiyorum.
Kendimi degersiz hissediyorum. Guzel cumle duymaya eskisi gibi guzel sohbetler etmeye o kadar ihtiyacım var ki nasıl düzelterim bilmiyorum.
Lütfen fikir verin ? Degistirmenin bu huyunu duzeltmenin bir yolu var mı?
Erkekler elde ettikten sonra bakmıyor iyi mi kötü mü diye şimdi ne denir ki bu duruma ? bi terapiste gidin isterseniz destek almanız gerekiyor eğer düzelmiyorsa yapacak birşey yok

cok haklısın. Evlendigimden beri çok sey gördüm. Yapmam dedigim ne varsa evlilik yuzunden yaptım. En buyuk hatamda buydu dedim ki iyi davranayim iyiligi gorsun ne olursa olsun elinden tutugumu bilsin. Ama yok onu da gormuyor. Dusunmuyor bile ya ama su dulluk muhabbeti en fenası birde insanların baskısı ile artık siniyorsunuz. Kendinize sunu soruyorsunjz ben nasıl bir kadınım da her sekilde ben suclu cıkıyorum.
İnsanlar özellikle erkekler laflarını ağzına tıkayan kötü davranan tabiri caizse kapısında köpek eden kadınlara bayılıyorlar

Arkadaş ortamında akraba ortamında erkeklerle ilişkilerde kime değer verdiysem ilk tekmeyi onlardan yedim
Kime değer vermeyip onun için uğraşmadıysam beni utandırdı daha iyi bir ilişkimiz oldu
Çok fedakarlık mutluluk getirmiyor bunu anladım yaşadığım 30 yıl boyunca1

Merhabalar
7 aylık evliyim. Evliliğimi ilişkimi bir türlü yola sokamadım. Eşimle bir iyi bir kötüyüz sürekli.
İyi oldugum kadar iyi kotu olduğum kadar kötüyüz. 27 yaşındayım eşim 35 yaşımda. Hep isterdim ki evlendiğim insanı öyle seveyim ki öyle sevileyim ki onun için o yaşımda neyi göze alamıyorsam onun için birçok şeyi yapabileyim gibi saçma bi hayalim vardı. Yaşlarımızı söylüyorum ki ona göre değerlendirip akıl verin diye, çünkü yardıma ihtiyacım var. Eşimle hiç kavga etmeden sakin güzel giden bir ilişkimiz vardı. Sevgisi deseniz çok güzeldi. Iste dedim iletisim kurdugum sohbet edebildigim bir erkek diye evlendim. Ama evlenince herkes kendi yüzünü gösteriyormuş. Eşim bundan öncesi ne inat yapardı ne sorun çıkarırdı evlendik adam öyle bir değisti ki süreklı inat sürekli bir kıyaslama peşinde ben iyiysem iyi ben kötü isem kötü hatta cogu zamanda benim yerime trip atıp haklı olsamda kendisi tavrını alıp iyi davranmamö bekler. Yani sizin canınız mı sıkkın üzgünmüsün kalbini mi kırdı diye bakmaz. Cunku hep bi haklı gördügü suçsuz olduğu bir sey vardır kafasında öyle rahatlatır içini.
Bugün eşimle oturuyoruz hastaneden geldik olay benim üzülmem gerek sorun edip kendimi üzmem gereken birseyken bana sorması gerekirken iyimisin diye benden önce tavır alıp motive destek gostermek yerine tavır alıp yüzünü astı cekildi. Gönlünü almak icin hep yaptigim gibi sebekliliker falan neyse onun yaptıgı birsey olsun kızayım sesimi yükselmeyi bırakın yuzumu asayım oo ne yapıyorsam aynını yapar gonlumj alamakmış güldüreyimmis hiç birinj yapmaz. Ama iyi oldugumda iyidir. Ben anlamıyorum evlilikte hep bir taraf iyi olup gulup iyi mi olmak zorunda bu kadınların asli görevi mi.
Biz kadınların hiç üzülmeye kırılmaya hepsini geçtim ya kırılmaya hakkı yok mu ?
Annesi desen ayrı kafada hep benim oglumu el ustunde tut beni el ustunde tut bizi iyi tut. Diyorum ki ben neyim ben insan degilmiyim siz biraz beni el ustunde tutun. Ben evlat degilmiyim ama yok.
Aglıyorum diyelim beni üzdü kırıldım diyelim asla gelipte gönlümü almaz benim eşim hep ben giderim ben ararım.
Kendimi degersiz hissediyorum. Guzel cumle duymaya eskisi gibi guzel sohbetler etmeye o kadar ihtiyacım var ki nasıl düzelterim bilmiyorum.
Olayın cinsiyetle pek alakası yok.
Başta kim ödün vermeye başlarsa öyle devam eder.
Dengeler maalesef sizin aleyhinize bozulmuş.
Bir kırılma noktası şart.

Maalesef canım ne yazık ki .. benim de bugün eşim canımı çok çıktı aylardır annemi görmedim yanına gidecektik kendi işini yaptığı icin sadece bir gun kalıp dönüyoruz sadece pazar günleri tatil oluyor cunku ben kalsam birkaç gün sen dönsen dedim bu anormal bir durum mu devamlı olan bir şey de değil üstelik.. afedersiniz hiç beklemezdim ama s.. git dedi bana ben ne yapayım şimdi hazırladım çantamı yine onunla gidecektim ama alıcam biletimi yalnız gidicem haklıyım dimi bana da fikir verir misiniz
Hazırla çantanı kendin git kardeşim eşlerinizin ailenizin önüne geçmesine izin vermeyin benimde çok parlak bir evliliğim yok fakat işin içine ailem girerse katlanmam nasıl ki o ailesine düşkünse bizde öyle olmalıyız söylediği laftan kendisi utansın

annenize ne dediniz eşiniz gelmiyor ya
Umarım kadıncağız kırılmaz
Geldi kuzum beni getirdi yarın sabah o doncek ben kalıcam ona da kalabilir miyim demedim hiç dün onun yanında anneme o gidicek ben kalıcam dedim bir şey diyemedi

Hepimize insallah yapmak istedigim mutlu oldugumu gozunuze sokmak degildi.olayin normal olmadigini soylemek istedim sadece.cunku bu tipleri iyi bilirim.bunlardan biride benim eski esimdi cunku .o yuzden sizde sorun yok.yolunuza bakin

İnsanlar özellikle erkekler laflarını ağzına tıkayan kötü davranan tabiri caizse kapısında köpek eden kadınlara bayılıyorlar

Arkadaş ortamında akraba ortamında erkeklerle ilişkilerde kime değer verdiysem ilk tekmeyi onlardan yedim
Kime değer vermeyip onun için uğraşmadıysam beni utandırdı daha iyi bir ilişkimiz oldu
Çok fedakarlık mutluluk getirmiyor bunu anladım yaşadığım 30 yıl boyunca1
Kesinlikle ama sonunda yelkenler suya inip gardınızı bıraktınızda o insanlarda aynı sekilde oluyor. Genel özellikleri bu kaçmayı bırakınca koşan siz oluyorsunuz

Olayın cinsiyetle pek alakası yok.
Başta kim ödün vermeye başlarsa öyle devam eder.
Dengeler maalesef sizin aleyhinize bozulmuş.
Bir kırılma noktası şart.
Inanın ilk başta dengeler sizdeyken evlenince işler değisiyor. Evlenince kacacak pek bir yeriniz olmuyor.

Hepimize insallah yapmak istedigim mutlu oldugumu gozunuze sokmak degildi.olayin normal olmadigini soylemek istedim sadece.cunku bu tipleri iyi bilirim.bunlardan biride benim eski esimdi cunku .o yuzden sizde sorun yok.yolunuza bakin
Yok canım aksine cok sevindim :) haklısınız ama ne yazık ki herkeste aynı olmuyor. Sizde bilirsiniz kisiler degisik aynı yetiştirmeyle alakalı

Ben 7.5 senedir eşin gibi bir adamla yaşıyorum. Aslında ben iyiyken de eşim iyi değil ama ben kötüysem sallıyorum o gün moralim bozuk biraz kendi kabuğuna çekileyim istiyorum. Bi bakıyorum adam da beş karış surat. Söyleniyor çatacak bahaneler arıyor. Ulen artık anladım 'neyin var? hadi bi dışarı çıkalım açılırsın'' gibi bir yaklaşımdan umudum yok. Bari bırak da derdimi tasamı bir kenarda sessizce yaşayayım.

Bence siz zaten yeterince ödün vermişsiniz bundan fazlası artık enayi yerine koyulmak olur.
O kv muhtemelen devreye girdi eşiniz annesinden çok etkileniyor muhtemelen bizi el üstünde tut ne demek ?
Siz kimsiniz ?
Bu neyin egosudur neden el üstünde tutulmak istiyordur nasıl bir aşağılık kompleksidir bu ?

Artık kendinize değer verin.Gerçekten haklı olduğunuz bi konuda kimsenin ayağına gitmeyin haksizsaniz gider özür diler gönül alırsınız zaten.
Ama öbür türlüsü karsi tarafa ben degersizim sana muhtacim izlenimi veriyor.
Ve totosu iyice kalkıyor giderek size daha değersizmissiniz gibi davranıyor.

Maalesef canım ne yazık ki .. benim de bugün eşim canımı çok çıktı aylardır annemi görmedim yanına gidecektik kendi işini yaptığı icin sadece bir gun kalıp dönüyoruz sadece pazar günleri tatil oluyor cunku ben kalsam birkaç gün sen dönsen dedim bu anormal bir durum mu devamlı olan bir şey de değil üstelik.. afedersiniz hiç beklemezdim ama s.. git dedi bana ben ne yapayım şimdi hazırladım çantamı yine onunla gidecektim ama alıcam biletimi yalnız gidicem haklıyım dimi bana da fikir verir misiniz
Evlilik tek taraflı ödün verilince olmuyor. Zorlanıyorum. Daha yeni belki o yüzden hala çaba sarfetmek için uğraşıyorum.
Valla söylemeyim söylemeyim diyorum ama gerçekten ikiniz de boşanın. Birisi analı oğullu burnundan kıl aldırmaz herşeyi kadından bekler, diğeri varsa yoksa kendi ailesiyle görüşür kadının ailesini yok sayar ve kadının da saymasını ister. Çekilmezler ya bu haspalar ben çekemem.

e sürekli ayağına giderseniz totosu fezaya çıkar tabi
siz de onun taktiğini uygulayın ne yaparsa yanı şekilde davranın :kahve:

Merhabalar

Sadece evlilik değil tüm ilişkilerde yapılması gereken 1+1 kuralı. Çok verirseniz artık yaptığınız herşey sıradanlaşır. Biraz gönül almayın o zaman. Çevremde çok güzel ilişkiler var, adam kadının gözünün içine bakıyor. Tamamen sizin elinizde.

Valla söylemeyim söylemeyim diyorum ama gerçekten ikiniz de boşanın. Birisi analı oğullu burnundan kıl aldırmaz herşeyi kadından bekler, diğeri varsa yoksa kendi ailesiyle görüşür kadının ailesini yok sayar ve kadının da saymasını ister. Çekilmezler ya bu haspalar ben çekemem.
[/QUOTE
Eşim hep derki annemi silmem seni silerim sil diyince git ac mahkemeyi davayi yoruldum artık. Ramakkaldı

Eşim hep derki annemi silmem seni silerim sil diyince git ac mahkemeyi davayi yoruldum artık. Ramakkaldı

Back
X