evlenince kadinlar değişir mi

Şahsen ben değişcem gibi
Yani işin içine yemek gircek temizlik gircek ve hiç bunlarla uğraşan yüzümü görmedi beklrntileri ne doğrultuda bilmiyorum ama krndimi ev işi yapcam diye paralayan birisi olmayacağımı biliyorum arada bi güzel yemek yaparsam sevinsin:KK23:
Sonra da değiştin sen derse şaşırmam yani:KK22:

Benimde en büyük derdim benden iyi camasir asip ütü yapmasi :) sen yaparsin artik dedim de yok ben sana ogretcem ogrenmezsen de cirkin haline de raziyim dedi.

Sadece erkek degisir diye birsey yok bence kadinda degisir erkekte..ama 8 senede az cok birbirinizi tanimis olmaniz lazim.belkide kendini hazir hissetmiyordur.yaslar kac acaba ?

Sadece erkek degisir diye birsey yok bence kadinda degisir erkekte..ama 8 senede az cok birbirinizi tanimis olmaniz lazim.belkide kendini hazir hissetmiyordur.yaslar kac acaba ?

Ben 23 o 24 yasinda. Liseden kalma iliskimiz. Cok şükür birbirimizle hem dost olduk hem sevgili.. ailemin öğrendiği sürecte ben fazla stresliydim o sira baska seylerde oldu onunla yeterince ilgilenemedim. Nasil davranacagimi bilemedim o da onlara kızdı tedirgin oldu. Yoksa gayet iyiydik o ana kadar.. sen benimle olacağın kesinlesince mi birakyin ilgiyi gibi.

Evlenmek isteyene 8 ay bile fazla gelirken 8 yıl da seni çözemedi mi. Bence istemiyor bahane

Ben değiştim evlenince. Görümcekle tanışana kadar dünya üzerinde anlaşamayacağım kimse yok sanıyordum. Sinirli ve şüpheci yaptı beni.

Erkeklerin böyle kaygıları yoktur.
Erkekler bizler gibi değil, ince ince hesap kitaplara kaygılara girmezler.Yazdığınız romantik bahaneler kadınlar için geçerli sebeplerdir. Erkekler evlenmiyorsa evlenmek istemiyordur. Ya da sizle evlenmek istemiyordur. 8 yıl çoooook uzun süre.Ki erkekler bizden çok daha kısa sürede evlenme kararı alırlar. Tanıma 1 yıldır dört mevsim tanırsın sonra işin ciddiye binmesi gerekir.
Bence ayrılma sinyalleri ver gerekirse de ayrıl. Çok radikal, ama bu şekilde giderseniz onu evliliğe ikna etseniz bile bu ilişkinin sorumluluğu senin üstünde olur. Bir şey olsa kendin istedin olursun.
Ki böyle uzun süreli ilişkiden çıkan, senleyken evlilik konusunda kılı kırk yaran adam bir bakarsın, birkaç ay içinde tanıdığı bir kızla küt diye de evlenir. Hem de koşa koşa yüzünde güller açarak.
Benim de öyle oldu ya:KK43:iki yıl görüştük maddi olarak hazır değilim dedi.Ben yıldığım an kendisi de yıldı ve birkaç aydır tanıdığı kızla nişanlandı:KK43:

Herkes degisir.hep ayni donemde yastaki olgunlukta kaliyirsa kisi ilerlemiyordur..ben degistim..esimde degisti..dahada olgun dusunmeye basladik..ufak sebeplerden kavga etmemeyi ogrendik..sabirli olmayi ogrendik...falan filan.
Keske degisimler hep olumlu yonde olsa o zaman iyi...

O da değişebilir sen de korkabilirsin bundan.Sen de böyle de bakim ne diyecek.

Back
X