- Emoji Skoru
- 22
- Puanlar
- 683
- Konu Sahibi arzuca9432
benim kayınvalidem böyle olmadığı için yada böyle olabilirdide ben herşeyi ona danışmadığım için mi bilmiyorum herşeyime karışmaz.eşimide hiçbir zaman dolduruşa getirmez.çünkü başıma böyle bişey gelmedi.ama aramızda olmuyor değil oluyor tabiki sürtüşmeler ama geçiyor uzamadan.ama bence sende eşine konuyu kayınvalidenin yanında aç eşinde mutlaka sana destek verecektir.peşin hükümlü olup üzülme.inşallah herşey gönlünce olur,üzülme
canım keşke senin dediğin kadar kolay olsaydı daha geçen cuma kaynanam yüzünden kavga ettik ve ben bi allah allah dedim diye kaynanama kıyamet koptu oda gene bebek konusundan bebeğimize ne alsak ya çok küçük diyo ya çok büyük bende ne yapacam şaşırdım gene geçende dr dan gelirken pazarada uğradık çok güzel bi elbise gördük hoşumuza gitti aldık eve geldik kaynanamın yanına geçtik eşim elbiseyi gösterdi oda çok büyük ne zaman giyicek bunu başka bişey alsaydınız bunlara boşa para vermeyin felan filan her zaman aynısını yapıyo ve ben en son patladım allah allah dedim elbet bigün giyer dedim diye kıyamet koptu evde bi ton laf yaw zaten şu sıralar çok hassasım doğum stersi hazırlık yapılıcak onun stresi ne dediğimi çok biliyorum sanki bu aralarda bu lafıma kızdı yani kaynanayla çok yakın olmak tehlikeli en ufak bişeyden huzursuz olunabiliyo tabiki herkes aynı değil çok anlayışlı görgülü medeni kaynanalarda var ama oda denk gelirse kırsal kesimde okumamış bişey görmemiş birine laf anlatmak çok zor yani en iyisi uzakta olmak