Şimdi tatlım, ben de sabah 7 de evden çıkıp 1,5 ta eve geldim 3 yıl boyunca bazen haftasonu full çalıştım, damdan düşenin halinden damdan Düşen anlar

ne oldu 30 kilo aldım şimdi onları vermeye çalışıyorum.
Gün aşrı duş al yatmadan önce ve 14 tl ye deotak krem al her duştan sonra sürsen bile 1 yıl gidiyor,bu krem koku vermeden ter kokusunu önlüyor(eşin de kullansın)
Elidor kuru şampuan 13 tl saçın çok yağlandığında, duş alamadığında kullanmak için, ama ayda iki kereden fazla kullanma köklere zarar verir.
Elseve Yağlı saçlar için şampuan 10 tl
Aktardan beyaz kil 2,5tl bunu su ya da Gül suyu ile karıştırıp 2 haftada 1 maske yapacaksın
Siyah nokta bandı 15 TL iki haftada 1 banyodan çıkınca yapıştır,sonra da yukarıdaki maskeyi yap.
Tonik olarak bi maden suyunu boş kapaklı şişeye boşalt onu kullan.
Yüzün için temizleme jeli al her sabah onunla yıka yüzünü. 10 tl en az 4 ay gider
DP den bir açık parfüm 15 TL
Bu ay kendine 60-70TL ayır, sonraki ay da 1 rimel 1 göz kalemi 1 ruj 1 pudra 1 allık Parça Parça al her ay kendine 30-40 TL ayır.
Sadece iki haftada bir yap cilt bakımlarını, haftada bir ayaklarını ponzala, her duş aldığında krem sür yatarken ayağına, Bakım yapacağın hafta o hafta mesela evi süpürme, Toz alma boşver, biraz evde tozlar yuvarlansın western havası olur

Yemek olarak 2 haftada 1 Menemen yap yanına makarna, kısa hazırlaması kolay, poşette tavuk baget yap hiç zaman almayan yemekler,kolaya kaç.