Evlenınce yurt dısında yasamak??

hayalkenti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
467
100
38
39
arkadaşlar bırıyle görüşüyorum kendısı 30 yasında bende 28 malum yas ıtıbarıyle cıddı anlamada konuşuyoruz 1 ay oldu ben daha once nısan attım bu yüzden cok daha fazla duruyoruyorum herseyın uzerınde yalnız bu kışı ınsaat muhendısı ve hep yurt dışında yasıyor aılesı buzum burda oturuyor bana karsı ılgılı alakalı hemde cok ama evlenırsekte yurt dışında calısmaya devam edecekmıs 3-5 sene daha bırde boyu benım kadar aynı boydayız bu da kafama takılyor gorsellık olarak begendım tek boyunu bıraz takıyorum bırde maddı durumunun cok ıyı olması ve anlayışlı olması benım ıcın bunlarda artı oldu aılenın durumu cok ıyı bıze ıhtıyacları yok:) otekı nısanım bu yüzden bıttı bız kırada oturacakken aılesı ıcın 220 mılyar cekmıstı ev almıştı kredı ıle beraver 380 mılyar gıbı bır yuk olmuştu hem kira hemde kredı odeyecektık bu yüzden bıtırdım bu yüzdende artık secımlerımde maddıyatta etkılı oluyo yurt dışında yasanırmı? bu ülkeler ırak suriye rusya Azerbaycan tarzı ülkeler:) sızce degerlendırmek gerekırmı?

Iyi bir insan mi ona bakin, para her zaman bitebilir ama sizi kurtaran iyilik olur.
Anlasabilirseniz neden olmasin...?

Bilemiyorum ya,allah nasip ederse kesinlikle olmaz dedigin seyler bile goze hos gelebiliyor da,yurt disi benim tercihlerim arasinda olmazdi heralde. Farkli dil,farkli kultur,farkli yasam sekilleri,farkli yemekler... turkiyede bile dogusundan batisina yasam tarzlari farklilik gosteriyorken,bambaska bir ulke,adapte olmasi zor bir durum olmali. Karar sizin tabi ben kendi dusuncemi soyledim.

Irak, Suriye biraz sıkıntı ama Rusya'dır Azerbaycan'dır sıkıntı olmaz. Evlenirseniz de yalnız başına asla yollamayın.
Türkiye'de çalışma olanağı yok mu?

Para ve Dis gorunus gelip gecici dir.
Evlendikten sonra herseyinizi kaybedebilirsiniz , ozaman ayrilacakmisiniz ?

Onceliginiz insanligi olsun , yurt disinda yasanirmi demissin buda herkese farkli gelebilir..
Kimi yasar sorun etmez.
Kimi yasayamaz ..

Kendinize biraz zaman verin , zamanla dogru karari verirsin..

Daha bir hafta önce eski nişanlınızla ilgili konu açmıştınız yanlış hatırlamıyorsam. Ne ara yeni birini hayatınıza soktunuz? Kendinize biraz zaman tanıyın. Yaşım geldi, evlenme zamanım geldi deyip evlenmeyin.
İnsan sevdikten sonra uzayda bile yaşar. Ama sizin sevgiyle falan pek alakanız yok gibi görünüyor şu durumda. Yine üzülen taraf siz olacaksınız gibi bir his var içimde.
Boy konusuna hiç değinmiyorum bile. Gereksiz bir ayrıntı olduğunu düşünüyorum.

var aslında ama orda cok kazanıyormuş

Zaten maddi durumları iyiymiş. Yurtdışında daha çok kazanyor diye sizinde oraya gitmeniz yani bilemedim. Çok zor. Bilmediğiniz bir ülkü, kültür. Herşey çok sorun olur.
Bence önce bu meseleyi kesinleştirip ondan sonra ilerisi için adım atın.
Boyu da sorun etmeyin. İkinizin aynı boyda olması daha güzel bence. Yanyana yürürken boy pos aynı diye maşallah derler :)

Irak, Suriye biraz sıkıntı ama Rusya'dır Azerbaycan'dır sıkıntı olmaz. Evlenirseniz de yalnız başına asla yollamayın.
Türkiye'de çalışma olanağı yok mu?

bız ayrılalı 5 ayı gectı:) sadece arada dayanamadık araık bırbırımızı

bu arada ben eskı nısanlımada asık olmadım sadece begendım zamanla severım dedım sevdım oda mantık alacaktı ama mantığı yerle bır ettıler buda mantık olacak gıbı cunku ben asık olamıyorum o elektırıgı alamaıyorum cok uzun zaman oldu

evet maddı durumları cok ıyı yanı yurt dışında hıc çalışmasına gerek yok ama oyle olması ılerısı ıcın cok buyuk avantaj olacakmış ona yurt dışı bana cok ıtıcı geliyor suriye ırak bılmıyorum tek takıldığım konu bu aynı boy kotu degıl dıyorsun yanı:)

Şuan zaten haberlerde de olayları görüyoruz savaş malum.. :/
Abim de Irak'da çalıştı bir dönem. Herşey sorun. Bir bayanın yaşayacağı yerler değil. Ki bende inşaat firmasında çalışıyorum bizim de Irak'ta şantiyelerimiz varken ordan gelen arkadaşların zorluk çektiklerini anlatırlardı hep.
İkna etmeye çalış canım bence.
Boy konusuna takılmaaa :)

senin boyun kaç? aynı boyda olmanızı sorun etmişsin ama senin boyun 170 lerdeyse adamın boyu çokta kısa değl sen uzunsundur :)

almanyadır avusturyadır ingilteredir
gidilirde
millet ıraktan suriyeden kaçmaya yer arıyor
sen kendi isteğinle gidersen olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…