- 2 Ağustos 2014
- 467
- 100
- 38
- 39
- Konu Sahibi hayalkenti
arkadaşlar bırıyle görüşüyorum kendısı 30 yasında bende 28 malum yas ıtıbarıyle cıddı anlamada konuşuyoruz 1 ay oldu ben daha once nısan attım bu yüzden cok daha fazla duruyoruyorum herseyın uzerınde yalnız bu kışı ınsaat muhendısı ve hep yurt dışında yasıyor aılesı buzum burda oturuyor bana karsı ılgılı alakalı hemde cok ama evlenırsekte yurt dışında calısmaya devam edecekmıs 3-5 sene daha bırde boyu benım kadar aynı boydayız
bu da kafama takılyor gorsellık olarak begendım tek boyunu bıraz takıyorum bırde maddı durumunun cok ıyı olması ve anlayışlı olması benım ıcın bunlarda artı oldu aılenın durumu cok ıyı bıze ıhtıyacları yok:) otekı nısanım bu yüzden bıttı bız kırada oturacakken aılesı ıcın 220 mılyar cekmıstı ev almıştı kredı ıle beraver 380 mılyar gıbı bır yuk olmuştu hem kira hemde kredı odeyecektık bu yüzden bıtırdım bu yüzdende artık secımlerımde maddıyatta etkılı oluyo yurt dışında yasanırmı? bu ülkeler ırak suriye rusya Azerbaycan tarzı ülkeler:) sızce degerlendırmek gerekırmı?